Viikon varrelta

-Olen alkanut aamuisin syömään turkkilaista (laktoositonta) jugurttia. Ruokavalio on muutenkin mennyt uusiksi viime aikoina. En jaksa nipottaa, mutta en jaksa myöskään syödä liian huonosti.

-Pelkään, että minulla on jonkinlainen verisairaus, sillä kunnon mustelmia ilmaantuu jatkuvasti ilman syytä, pääasiassa jalkoihin. Tai sitten olen vain syönyt liian oudosti. En ole vielä saanut varattua aikaa lääkärille. Ensi viikolla pitää, jos tilanne ei tästä muutu. Joku leukemia tästä enää puuttuikin.

-Reiska on ollut Petrin luona, koska sen kanssa eläminen on ollut todella vaikeeta. Se ei vaan ole yhtään tyytyväinen tilanteeseen. Toivottavasti kuitenkin saan Reiskan takaisin nyt viikonlopun aikana, on niin kova ikävä. Ja onhan sen vaan pakko tottua.

-Kävin katsomassa Poikani Kevinin. Pitkästä aikaa hyvä elokuva. Haluan lukea myös kirjan.

-Varasin kirppispöydän Valtsusta ja olen käynyt raivolla kaappeja läpi. Aion myös laittaa (ensin nettimyyntiin) sen Ted Bakerin vaaleanpunaisen laukun, ei se taidakaan olla yhtään mun juttu. En kyllä oikein tiedä enää, mikä edes on mun juttu.

-Maksoin ensimmäistä kertaa vuokran ihan yksin. Nyt olen köyhä. Nyt kuulun vahvasti niihin aiemmin kummastelemiini ihmisiin, jotka odottavat palkkapäivää enemmän kuin mitään muuta.

-Ostin kuitenkin talvitakin, koska se oli vaan niin hieno. Uskon olevani samaa mieltä vielä talvella. Ja yritän unohtaa, paljonko se maksoi (liikaa).

Nina oli eilen luonani kylässä, siinä on kyllä ihminen jonka seurassa viihdyn.

-En ole tällä viikolla harrastanut tarpeeksi liikuntaa ja se vituttaa. Huomenna aion. Ja ylihuomenna. Ja yliylihuomenna. Ruoholahteen eilen avattu Motivus kiinnostaa, kahvakuulaa!

-Olen ottanut yhteyttä ihmisiin, jotka ennen tunsin ja haluan oppia tuntemaan uudelleen.

-Päätin muuttaa Arabianrantaan, Reiskan kanssa kahdestaan. Isä auttaa. Tulen kaipaamaan Töölöä, mutta en asuntoa. Kyllä siellä nyt vielä jonkin aikaa kuitenkin asun. Ja pelkään.

Tällaista minulla. Mites teidän viikko on mennyt?

26 Comment

 1. Taru says: Vastaa

  Oon tässä jonkin aikaa lukenut sun blogia ja mietiskellyt, että itse olin aika samanlaisessa tilanteessa tossa 1,5 vuotta sitten. Kissa eli eron jälkeen puoliksi mulla ja puoliksi eksällä, mutta lopulta eksä sai sen pitää kokonaan, kun kodin vaihtaminen rassasi kissaa ja siellä toisessa kodissa sillä oli eksän uuden puolison myötä myös kissakaveri. Hyvä päätös sitten lopulta, vaikka olikin ihan kamalaa silloin. Nyt on pieni abessiinialainen ihan omana kissana, tai uuden puolison kanssa siis yhdessä hankittu.

  Ää, oikeasti mun piti sanoa, että Töölö on aivan ihana, mutta niin on Arabianrantakin 🙂 Täällä on jotenkin vielä niin paljon sellaista uutta potentiaalia, johon luotan. Kyllähän täällä toisaalta on vielä uusien talojen kohdalla aika työmaata, mutta täällä on hyvä visio tulevasta. Yhteisöllisyyttä korostetaan ja toi ranta on oikeasti ihana <3 Kivoja ihmisiä ja lastenvaunuille kunnolla tilaa uv-varastoissa 😉

  1. Heh heh, lastenvaunutilat on plussaa! 😀

   Tässä vaiheessa vaihtelu tulee kyllä varmasti virkistämään, niin ikävää kuin Töölöstä on lähteäkin. Lisäksi Reiska tykkää varmasti uudesta asunnosta. Ja onhan se tosiaan UUSI. Ehkä kohta jo odotan innolla. 😀

 2. Niina says: Vastaa

  Jos saan yllättäen jostain tupon rahaa, niin ehkä voisit myydä sen laukun mulle? Pääsisi hyvään rakastavaan kotiin hattupäisen Ladyn luokse.

  Ja uusi asunto on varmasti kiva. Voin tulla kyläilemään, kun löllöilen täällä pk-seudulla muutenkin koko kesän. Voin tulla myös Töölöön käymään. Vieraat ihmiset tunkevat kylään kutsumatta.

  1. Yritän 120 eurolla saada myytyä. 😛 Taitaa olla toiveajattelua…mutta eikös Stockalla ne maksa jotain 140 euroa? No, saa nähdä.

   Muuttoajankohtaa Arabiaan en vielä osaa sanoa, mutta saa sinne tai Töölöönkin tulla vierailulle. 🙂

  2. Eiku katsoinkin asokselta niin toihan maksaa 171 euroa! 😮

  3. Anonymous says: Vastaa

   FYI: kämpän valmistumisajankohta on viimeistään 30.6.2012 ja viimeistään kuukautta aiemmin tulee ilmoitus. Kävin myös katsomassa tilannetta ja muissa rapuissa asuu jo ihmisiä, meidän päässä oli vielä tekemistä.

   -Petri

  4. Thänks!

 3. Kiitos kysymästä parahin Ämmä, viikko ollu sellainen vi”u-prkle-setti että tästä tie ei oo ku ylöspäin..

  Mutta henki vielä pihisee joten vimmalla eteenpäin ja samaa toivotan sulle.

  Koeta relata viikonloppuna,parhaaksi katsomallasi tavalla.
  Ja Reiskalle terppaset <3

  1. No höh. 🙁 Lupaan relata, lupaa säki!

 4. Nonnu says: Vastaa

  Viikko on mennyt yhdessä hujauksessa. Olen sekoillut päivissä yhden arkivapaan takia, vaikka muhun se ei sinänsä pitäisi vaikuttaa kun olen pitkällä saikulla (käsi paskana, ehkä lopullisesti, semmonen hauska tarina se). On siis ihan sama onko tiistai vai lauantai. Viikonlopun erottaa siitä kun Isäntä on kotona eikä töissä.

  Huomenna laivalle yhden rakkaan ystävän kanssa. Mennään a-luokan tyttöjen reissuun, vähän ns. tuulettaan päänuppejamme 😀

  Ihanaa viikonloppua <3 ja Reiskalle iso pusuhalitus!

  1. Kivaa laivailua! Lupaan pusuhalittaa Reiskaa KUNNOLLA kunhan luokseni palaa. <3

 5. Anonymous says: Vastaa

  Jääkiekon MM-kisat ovat alkaneet. Koska tulee analyysia niistä?

  1. Ei tule.

 6. Kisu says: Vastaa

  Olen aivan sekaisin. Tajusin tämän viime yönä siinä kolmen aikoihin. Taidan yhä olla univajeissani. Tajusin sen myös, että olen sekaisin koska tajusin asioiden olevan hullusti. Siis niin, että ne vois järjestää näin ja näin, välillä _itseäni_ miellyttävällä tavalla. Luonnollisesti tämä tieto lisäsi myös tuskaa. Olen nyt aikas turta univajeesta johtuen. Kyllä se potku munasarjoille vielä tuntuu…

  Kiitos ja anteeksi ;D

  1. Et hei suinkaan ole ainoa, joka on sekaisin. 🙂

 7. Nina says: Vastaa

  Minäkin viihdyn! 🙂 Sinun seurassasi siis, itsestäni en ole ihan varma. Oli superkivaa eilen, suuta kuivas illalla ihan hullun lailla kun tuli kaiketi puhuttua aika paljon 😀

  1. Haha. 😀 Oisit pyytäny juotavaa, taisin olla huono emäntä! 😀

  2. Nina says: Vastaa

   Hyvä emäntä olit 🙂 Se kuivuminen alko sitten kun lopetti puhumisen. Eli heti kun hyppäsin auton kyytiin 😀

 8. Höh, mun kommentti hävisi, enkä muista mitä kirjoitin. Damn you cyberwebs!

  Taisin sanoa jotain etten muista edes mitä olen tehnyt, salilla olen viettänyt hirvittävästi aikaa. Ja kun sanon hirvittävästi – niin tietenkin liioittelen. Meni liian nopeasti tää viikko..

  Lupaathan sitten mennä lääkärille, jos ei tilanne parane? Terv. Marianne täti.

  1. Lupaan ja näillä näkymin lekuri kutsuukin…

 9. Elisa says: Vastaa

  Viikko meni nopeasti johtuen lähinnä wapusta ja sen jälkeisestä toipumisesta. Mun mielestä joku siirtymäaika wapun jälkeen ois oiva juttu. Ei tarttis kenenkä ihmetellä miksi käyn hitaalla. Lisäksi tulihan tässä muutettua ja sen semmoista. Eikä toi suhde-elämäkään aina mee niinku sen ajattelee menevän. No, tästä lähin ajattelen sit että päin hemmettiä menee niin vastaa ainaki ajatukset sit totuutta 😀

  Mut kyllä tää tästä. Kuumeen rippeet kun vielä saan pois, sitten alkaa kuntoilu ja muutenkin terveellinen elämä.

  Kai.

  Tsemppiä ja jaksamisia sinne sulle! Ja Reiskalle tietty. Mulla oli lähes samanlainen tilanne 2010 syksyllä, jolloin erosin pitkäaikaisesta kumppanistani: ei intohimoa, vain kämppäkaveruutta. Siinähän sitte. Sen jälkeen elämä on ollut enemmän tai vähemmän harha-askeleita ja pomppimista ties mihin suuntaan, mutta kuitenkin parempaa 🙂

  1. Kiitti, kyllä me tsempataan ja jaksetaan, jotenkin ainakin 🙂

 10. Turkkilainen jugurtti on hyvää, samoin kreikkalainen, ellei parempaa eli sitäkin voin lämpimästi suositella :).
  Itsekin pitäisi oppia kunnon aamupala syömään, töissä tulee vain banaani syötyä aamulla ja ehkä proteiini-/energiapatukkakin… Viikonloppuuisin tulee syötyä ehkä paremmin, tosin aamupala venyy sitten myöhempään (nimim. tässä juuri söin ”aamupalan” klo 14.30).
  Ja mene ihmeessä lääkäriin, jos ei ala helpottaa pian tuo mustelmien tulo ym.!
  Mä pidän myös täällä peukkuja, että Reiska alkaisi pian rauhoittua ja olla oma itsensä. Isot halirapsutukset täältäkin, kun hän kotiutuu :).
  Toivotaan, että sitten kun muutatte uuteen asuntoon, niin siellä Reiska osaisi olla paremmin eikä isoja ongelmia tulisi :).

  Täällä on viikko sujahtanut liiankin nopeaa. Hirveä väsymyskin ollut, kun olen alkanut taas pyöräillä töihin, niin oon aivan loppu kun pääsen kämpille :D. Eilen kävin ekaa kertaa tälle viikkoa Combatissa, väsymys sitten tuplaantui… Ei oo muutenkaan kroppa vielä palautunut keskiviikkoisen hieronta-runnomisen jälkeen, niin joutunut lihasrelaksantteja syömään, jotka taas väsyttävät entisestään :/.
  Ja kissatkin päättäneet tehdä tällä viikolla nukkumisesta vaikeaa… Kumpikin änkeää sänkyyn, toinen jalkopäähän ja toinen on välillä mun kyljessä kiinni ja välillä siirtyy ukon kylkeen. Välillä sitten pitää nuuskia ja nuolla kasvoja ja välillä kehrätä niin, että koko talo herää :D. Ja välillä alkaa painimaan keskenään… Ja tämä alkaa yleensä klo 3-5 välillä, yrittää siinä sitte nukkua :p.

  Että tällaista aika perusarkea täällä ollut, tylsää elämää :).

  1. Heh, on ne kissat silti vaan niin ihania. 🙂 Hirvee ikävä Reiskaa, mutta maanantaina se tulee takas mun luo. <3

 11. Mitä pelkäät? Yksin nukkumista uudessa kodissa? Onneksi on Reiska. 😉

  Ostin tuon Poikani Kevin-kirjan Barcelonan reissuun, mutta en saanut luettua kuin muutamat sivut. Se ei ole sellaista ”aivot narikkaan” – luettavaa, vaan siinä pitää pohtia ja mutustella niitä asioita. Ehkä se jää rantalukemiseksi kesäksi. =D

  1. No sitä en oo viel ees ajatellu, miten sit siellä pelkään ku on paljon isompi kämppä! 😀 Tosin Reiska kyllä auttaa. <3

   Hyvä tietää et ei oo mitään kevyttä luettavaa…mulla on kyllä lukemista niin paljon, et luen ton ehkä joskus sit eläkkeellä, jos sinne asti pötkin.

Vastaa