6 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Whiiiii!!! 😀

  1. Yritän saada tänään paketin sulle matkaan! 🙂 (kuten kuvasta näkyy, laitoin hieman teippiä toiseen putiloon, ettei kosahda matkalle…)

  2. Nina says: Vastaa

   Ihanaa jee!! En ikinä voita mitään! Kiitos tästä 🙂

  3. Siksi mä hihkaisinkin, kun random.org arpoi sut voittajaksi! 🙂 Ja paketti lähti tänään tulemaan!

 2. Epe says: Vastaa

  Assiista kukkaruukkuun ja kukkamultaan (joita töissä tänään vaihtelin): http://viidentahdenmetsa.blogspot.com/2012/01/nyt-se-tulloo.html Käy kopasemassa jos inspoineeraa! 😀 (koetan markkinoida että saisin edes tuon ripsarin menemään, nimimerkki en mie tuollasia käytä :D)

  1. Kiva palkinto on, ja varmasti monelle kelpais! Mä jätän nyt suosiolla osallistumatta, koska mulla tuppaa olemaan jo hyllyt ennestäänkin täynnä kosmeettista ainetta. Mutta varmasti osallistujia tulee! 🙂

Vastaa