Vähän lisää painettua sanaa

Kuvassa näette mun viikonloppusuunnitelmat. Ihan kun mulla ei muka olis jo ihan tarpeeksi luettavaa jemmassa muutenkin, niin piti vielä tänään töistä napata pari opusta matkaan. VANKI on rikosromaani joka aloittaa uuden ”hyytävän hyvän” sarjan…takakannen tekstin perusteella ehkä hieman etukäteisahdistaa, koska näitä poliisirikosjännärijuttuja on tullut luettua jo ”muutamia”…Kuulostaa aika samanlaiselta kuin nämä yleensäkin, mutta katsotaan nyt tarkemmin tämäkin (kaupoissa tämä viikolla 12). Tämä toinen, Lumottu, sen sijaan on jotain josta tykkään AIVAN VARMASTI. ”Taianomainen kertomus noituudesta, tieteestä ja kielletystä rakkaudesta. -People Magazine” No hei joo! Ja sivuja ihanat 644. Mitä paksumpi, sen parempi. Ainakin siis mitä tulee kirjoihin. 😀

Näiden lisäksi mua odottaa pino uusia, vielä lukemattomia akkojenlehtiä. Näillä siis mennään! Etenkin kun tänään on ollut kurkku v-mäisen kipeä ja nokkakin vuotaa…Huomenna tosin ajattelin pistäytyä vähän kaupoilla, jos olotila vaan sen sallii.

Mitä te olette suunnitelleet v-lopuksi? Aiotteko lukea ollenkaan?

18 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  mä luen joka ilta, niin eiköhän sitä tule tehtyä viikonloppunakin. jos tänään pari punkkulasillista siemailisi jonkun leffan kera, niin onhan siinä jo suunnitelmaa 🙂 ( kauhee ihan kun mä olisin joku stalkkeri kun oon tosi usein ekana kommentoimassa 😀 )

  1. Haha eikäku mä aina naureskelen kun eka kommentti on suurinpiirtein aina sulta! 😀

   Punaviini on tosin pahaa. 🙁

  2. Ruu says: Vastaa

   noin minäkin sanoin punkusta vielä parivuotta sitten 🙂

 2. Nina says: Vastaa

  Meikä niistää ja lukee ja kattoo telkkaria. Ja huomenna mennään piiitkästä aikaa ulos syömään ja leffaan. Vaikka sitten se kuuluisa pää kainalossa. Ihan paskaa tällanen flunssa.

  1. Muista niistää vierustoveria päin! Siis sitä jota et tunne.

  2. Nina says: Vastaa

   Hahah 😀

 3. Huomenna päivällä käyn kaverin luona kävellen ja illasta en tiedä. Sunnuntaina illalla ois Pumppiin meno, mutta ei muita suunnitelmia :).
  Itse luen aina ennen nukkumaan menoa, mut se on vaan vähän huono, kun alkaa silmät mennä kiinni 2 sivun jälkeen… Hieman hidasta lukeminen tuolla tahdilla :p. Patricia Cornwellin Kay Scarpetta-juttuja lueskelen, toinen kirja vasta menossa, joulun aikaan jo sen aloitin :D.

  1. Joo sama täällä, aika pian kyllä tulee uni. 😀

 4. Töitä vain ei hupia lain. Paitsi Skyrimia. En valita 🙂 Ehkä vähän vaan. Note to self: pitäis kyllä lukea välillä jotain muutankin kun blogeja.

  1. Blogithan on niin sivistäviä!

 5. Lumottu kuulostaa kiinnostavalta!

  Meillä viikonloppu vierähtää synttäreiden merkeissä, yhdet jälkikäteiskahvittelut juotu tänään, lauantaille ja sunnuntaille olisi vielä parit muut synttärit. Ja lukemista totta kai, kuinkas muutenkaan ;D Stephen Kingin & Peter Straubin Pimeyden talo olisi ainakin ohjelmassa kun on ihan loppusuoralla…

  1. Kaikilla tuntuu nyt olevan synttärimenoja!

 6. Luen joka yö, nyt kahlaan omia Agatha Christie-dekkareita pitkästä aikaa läpi. Vähän aikaa sitten luin kaikki Cornwellit uudestaan, jotkut jo kolmattakin kertaa.Lehtiä lueskelen päivällä, toisella silmällä valvoo lasten puuhia ja toisella silmäilee lehtiä. Kirjaan haluan keskittyä.

  1. Itsekin luen lehtiä ja kirjoja eri tavalla. Kirjat tosiaan vaativat enempi keskittymistä.

 7. Luen paljon, sekä kirjoja että lehtiä laidasta laitaan. Tai lukisin enemmänkin, jos töiltä, kuntoilulta ja bloggailulta vain ehtisi. 🙂 Tänä viikonloppuna ohjelmassa on juurikin lukemista, ehkä jonkin leffan katsomista ja ihan vain olemista. 🙂

  PS. Sinulle on tunnustus blogissani http://paikka-maailmassa.blogspot.com/2012/02/haastetta.html

  1. Joo vuorokauteen kyllä pitäis saada lisää tunteja, että ehtis kaiken tarpeellisen!

   Käyn katsomassa tunnustuksen!

 8. jei! says: Vastaa

  Repesin tolle ”Pidätkö hakattuja naisia…” otsikkovilahdukselle 😀
  Lemmikkeinä?
  Viehättävinä?
  Kerro ny jukopliut miten se jatkuu! 😀

  1. ”Pidätkö hakattuja naisia tyhminä?” 🙂

Vastaa