Paras blurraus

porefessional

Voihan pohjustus. Mun kasvoissa suurin murheenkryyni on ehdottomasti isot ihohuokoset, joihin olen kyllä kokeillut vaikka ja mitä (syanidia lukuun ottamatta). Lopputulema on edelleenkin se, että ei niitä täydellisesti kutista saati peitä MIKÄÄN. Kaikki suurten ihohuokosten häivytystuotteet ovat mielestäin melko samaa kamaa: iholle levitettäessä ne selkeästi vähän häivyttävät, mutta viimeistään parin tunnin päästä, kun iho on jo rasvoittunut, ei niiden vaikutusta juurikaan enää huomaa. Orjallisesti silti joka aamu ennen muuta meikkiä tällaista blurraajaa pahimpiin kohtiin (eli lähinnä nenänpielet) levitän.

Porefessional

Kuten äsken kirjoitin, mun mielestä nää kaikki ns. parhaimmat ovat melkeinpä samanlaisia koostumukseltaan: paksuhkoja, geelimäisiä, ihoa tukkivia silikonimömmöjä. Niin on tämä Benefitin POREfessionalkin, jonka olen nyt kuitenkin rankannut parhaimmaksi, mitä olen kokeillut, ja tätä mä nyt joka päivä käytän. Mun mielestä tää kestää iholla parhaiten, vaikka mikään pelastus tääkään ei ole. Tasoittaa kuitenkin ihoa, häivyttää (eli tukkii) ihan kohtuullisesti niitä ihohuokosia ja sopii todella hyvin meikin alle. Tätä on myös kiva käyttää.

Ja POREfessional on aivan järkyttävän riittoisaa! Se on hyvä se, koska tätähän ei Suomessa myydä. Lookfantsu tätä kyllä myy ja toimittaa Suomeenkin, vaikka väittää, ettei toimita. 22 ml:n tuubi näyttäis maksavan siellä 32,45 egulia. Mun tuubi on 7,5 ml ja tästäkin riittää ainakin vuoden päiviksi, ainakin tällaiseen omaan täsmäkohtakäyttöön.

En nyt halua laittaa tänne mitään naamakuvaa viitesanoin ”tässä minulla ei näy ihohuokoset” koska kyllä ne näkyy. Vai onko joku siellä muka löytänyt sellaisen pohjustustuotteen, joka toimii myös rasvakeittimessä ja monta tuntia?! Saa luvan jakaa tiedon kanssani, nyt heti.

Porefessional

10 Comment

 1. Mulla on isot huokoset, joten olen aina etsimässä sitä parasta. Tähän en aivan ihastunut, vaikka niin moni kehuu. Hyvä perusprimer, muttei ehkä ihan hintansa arvoinen 🙂

  1. Joo, hintava on, mutta myös ihan helkkarin riittoisa. 😀 Mutta joo, itsekin olen edelleenkin etsimässä parempaa.

 2. Siiri says: Vastaa

  Eikö se Maybellinen Baby Skin ollutkaan hyvä? Muistelen että kehuit sitä (oliko se sittenkin joku muu?) ja päätin kokeilla seuraavaksi, mutten ole vielä päässyt sinne saakka. Porefessional on tosiaan riittoisa. Ja hyväntuoksuinen 🙂

  1. On se Maybelline ihan hyvä, edelleen mulla käytössä. Hyvin pitkälti tän POREfessionalin kaltainen. Mä tykkään silti vähän enemmän tän POREfessionalin koostumuksesta, mutta, noh, ei mikään iso ero näissä tosiaan.

 3. Multa löytyy tämä myös tuossa pienessä koossa, mutta on nyt käytöstä hieman unohtunut. Pitääkin tsempata tuon suhteen jatkossa. 🙂

  1. Mulla oli ihan ekana se joulukalenterista tullut. 🙂 Sekin kesti kauan, vaikka oli vieläkin pienempi!

 4. Epsu says: Vastaa

  Smashboxin photo finish pore minimizing on mun mielestä melkoisen paljon parempi häivyttäjä kuin tämä.

  1. Ah! Pyörittelin tätä käsissäni jossain lentokentällä, mutta en sitten ostanut sarjalta mitään. Pidän tän mielessä!

 5. Vandaalia says: Vastaa

  Tää on kyllä ollut kiva primeri ja antanut hyvin asiansa mulla 🙂 Plussaa myös hyvästä tuoksusta ja hennosta sävystä. Oon kyllä miettinyt, että mitä tän jälkeen, hieman helpommin saatavaa ja edullisempaa kiitos 😀 Oon niitä Baby Skinejä yrittänyt hieman vilkuilla, mutta kun Benefit <3 😀 Enpäs tiiä siis minkä seuraavaksi ostais 😀

  1. Pakko myöntää, etten oo huomannut tässä mitään tuoksua! 😀

Vastaa