Onnistunut ulkomaanreissu

Moimoi! Tässä muutama kuva tästä päivästä. Olin päivän reissulla ulkomailla. Eli siis Itäkeskuksessa. Ei mitään ihmeellisempää, paitsi että ostin pari tosi nastaa juttua, ja molemmat vielä jopa alennuksessa, ohhoh! Ja söin superhyvää juustokakkua ja voi että mä rakastan näitä Robert’s Coffeen (ja Wayne’s Coffeen) ylihintaisia kaakaoita kermavaahdon kera! Harvinaista herkkua, mutta joskus voi vähän hemmotella itseään (ne ostoksethan ei muka oo hemmottelua…).

Eläinkaupassa pitää aina poiketa, ihan vaan vaikka nopealla tsekkauskierroksella. Tätä Reiskalle erittäinkin hyvin sopivaa ruokakuppia en ostanut, mutta mieli olis tehnyt! 20 euroa on vaan vähän turhan paljon ruokakupista, joita Reiskalla kyllä on riittävästi jo muutenkin. Mutta aika osuva, vai mitä?

Ostin takin Zarasta! En oo aiemmin ostanut Zarasta kuin yhden t-paidan ja farkut, mutta nyt kun kävin etsimässä paria ihan perusteepparia, niin löysin ihan supertakin. Ja sain tästä jopa kehuja MIEHELTÄ, voitteko kuvitella! (Ostin myös ne pari peruspaitaa, mutta niitä nyt en viitsi edes esitellä. Vaikka oli nekin ihan kivoja.)

Mihinkään säälittäviin peilin kautta -kuviin en kyllä suostu, oon ylittänyt sen iän jo aikoja sitten, mutta ehkä tuosta kuvasta saa vähän jotain irti. Eli jujuna on takin iso kaulus, jonka voi laittaa miljoonaan eri asentoon ja aivan ihanaksi hupuksi. Kerrankin siis tein aivan mahtavan alelöydön, olin nimittäin tasan varma, että mun kokoa ei enää VOI löytyä. Vaan väärässä olin. Ja mullahan ei muuten vaaleeta talvitakkia vielä olekaan, joten tämä oli myös HYÖDYLLINEN ostos. Ja jatkossa olen paljon kiinnostuneempi Zaran valikoimista noin muutenkin…

Mut sitten tämä tärkein: OZ-BOKSI! Ahhh! Aika tsägällä kuulkaa löytyi Anttilan TopTenistä, vika kappale. 50 euroa siis pulitin tästä, sisältää kaikki jaksot. Että arvatkaa vaan, mitä meen seuraavaks tekemään…Tämä on muuten mun toinen tv-sarja -boksi (yllättäen se toinen on Sex And The City!) 😀

Ja tässä vielä aiheellinen lopetuskuva:

No kyllä kesti! Missä mun henkilökunta noin kauan luuhasi, häh???

13 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  ihana Reiska paheksuu-kuva 😀

 2. 😀

 3. Voi että on Reiska niin söppänä tuossa kuvassa <3

  Kiva ois saada nähdä tuo takki sun päällä, sen oon huomannut että vaatteet eivät vaan pääse oikeuksiinsa henkarissa :D.

  Nyt on alkanut omakin mielenkiinto kasvaa tuota Ozia kohtaan… Ennen kun näin mainos-pätkiä siitä, niin tuntui itselleni turhan väkivaltaiselta, mutta ei kait se yhdessä jaksossa pelkkää hakkaamista ja tappamista ole… Vai?
  Kuitenkin Paosta tykkäsin kyllä tosi paljon (2 ekaa kautta ja kolmannen alkupään jaksot kattonu, jäi vaan vähän kesken katsomiset jossain vaiheessa..)

 4. Joo, oikeessa oot, mutta jotain kuvaa piti nyt äkkiseltään napata. Pitää katella jos ihan kunnon kuvia takista sais tänne joskus.

  Onhan se Oz joo aika väkivaltainen, mut ei se nyt ihan PELKKÄÄ hakkaamista ja tappamista ole. Mut aika pitkälti kyllä. 😀 Mut on se tosi koukuttava, ne hahmot siinä on niin mainioita.

 5. Oz on kyllä hyvä! Meillä tuijotetaan Californicationin 3 ekaa kautta ja seuraavaksi iki-ihana Twin Peaks 😀

 6. Nina says: Vastaa

  Juustokakku <3

  Nii ja takkikin on kiva 😀

 7. Hanna says: Vastaa

  Toi takki on huippu, oon kokeillu just tota samaa mustana. Tai ainaki luulen, et se oli toi sama!

 8. Onpa Reiska perinpohjaisen paheksuvana 😀

 9. Joo sitä takkia oli myös mustana, mutta vaan isompia kokoja jäljellä…Enkä tällä kertaa ois mustana halunnutkaan (oho!), toi väri on lisäks ihanteellinen kun on vaalee kissa. 😀

 10. Kylymä rinki!!!! ihan paras. Ite haluaisin hankkia Twin Peaksin, mutten ehkä uskalla kattoo sitä kuitenkaan loppuun :(( Miee oon koukussa sekä robertsin että waynesin latteihin…voi äiti venäjä, miulla menee kaikki rahat niihin. Lol. Kisukuvat on söpöjä. Niitä sais olla täällä hitosti enemmän.

 11. Maukku niinpä, kisukuvia sais munkin puolesta olla enemmän, jos Reiska vaan ois YHTÄÄN suostuvainen sellasiin… 😀 Ne harvatkin on työn ja tuskan takana. 😀 Pää käännetään aina sivuun, kun kamera lähestyy…Mutta yritetään, yritetään.

 12. Heheheee..laita sille jotai herkkuja narun päähän ja kameran linssin eteen ;–D

 13. Sit ois vaan lähikuvia Reiskan nenästä 😛

Vastaa