Shoppaile Monkia netissä!

Veikkaisin, että ainakin pienemmillä paikkakunnilla asuvat Monki-fanit ilahtuvat tästä, nimittäin Monki on avannut nettikaupan sivuilleen, www.monki.com ! Toimituskulut Suomeen ovat 6 euroa. Jos nyt kuitenkin ihan oikein tulkkasin nettisivujen palautusoikeus-kohtaa, niin palautuspostikulut joutuu asiakas itse maksamaan, eli tämä on mielestäni aika iso miinus, sillä jo parin paidan palauttelemiselle tulee jonkin verran hintaa. Ja hieman rajoittaa isomman valikoiman tilailemista kokeilumielessä. Mutta näinhän on tietenkin myös esim. Asoksella, joten pitää tilata vain sellaista, jonka on valmis myös pitämään, ellei sitten tosiaan halua maksaa siitä palautuksesta…

Itse Helsingissä asuvana tuskin tulen verkkokaupassa shoppailemaan, ja harvemmin kyllä Monkista mitään ostettavaa edes löydän noin niinkun muutenkaan. Pakko siellä on silti silloin tällöin käydä ja joskus jotain jopa kotiuttaakin. Kaapissani odottaa nyt kyllä yksi kesällä hankittu superlämpöinen Monkin villapusero, niitä paukkupakkasia odotellessa…!

6 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Siis jos tilaa monkilta ja palauttaa eikö vaatteen rahoja saa takaisin?:0

  1. Postikuluja ei kai saa, eli ne siinä köyhtyy. Vaatteesta tottakai. 🙂

 2. Anonymous says: Vastaa

  Okei:) Toimiiko tilaaminen monkilta hyvin?

  1. No kuten tuossa kirjotinkin, en näe syytä itse ostaa verkkokaupasta ja maksaa postikuluja kun täällä Helsingissä on ihan liikkeitäkin. 🙂 Tämä oli siis vaan vinkki aikoinaan kun nettikauppa avautui.

 3. Mun mielestä tossa kyllä luki että: ”Return postage is not applicable for countries: Germany, Finland and United Kingdom.” Elikkäs eiks se tarkota sitä että palautuspostikulut ei koske just Suomea jne.

  1. Joo, varmaankin. On vähän vanha postaus jo tää. 😀

Vastaa