Nokkospuskassa

Kyllähän minä pienenä palleroisena vielä tiesin, että nokkoset oikeasti polttavat paljasta ihoa, mutta kun erään sunnuntai-aamuisen juoksulenkin varrella näin nokkosia ja halusin ehdottomasti kerätä niitä kuvausrekvisiitaksi, olivat ne lapsuuden muistot selkeästi todella pahasti haalistuneet. Tuli päästettyä ihan vaan muutama kirosana, kun ne perkeleen nokkoset polttivat käsiä ja tunkivat juoksupöksyjenkin läpi! Siinä sitten loppulenkki tuli juostua ei-niin-mukavissa merkeissä, mutta samalla mietin, pääsisinkö Guinnesin ennätystenkirjaan, kun juoksin loput kolmisen kilsaa nokkosia kädessäni? Onko muka joku muu juossut nokkosten kanssa?! Noh, tämän postauksen ainakin sain kuvattua.

Mádara on yksi lempparikosmetiikkamerkeistäni, ja luonnollisesti kiinnostuin kovasti uudesta Nokkonen Daily Defence -sarjasta. En päässyt näiden nokkostuotteiden lanseeraustapahtumaan, joten suorastaan kinusin pr-toimistolta tuotteita testiin. Ja kerrankin kannatti olla säälittävä ruikuttaja, koska kyllä vaan, nämä nokkostuotteet ovat huippuja. Mádara on huippu!

Madara

Nokkonen Daily Defence -sarja sisältää hoitavan nokkossuihkeen sekä kosteusvoiteen. Kosteusvoide sopii kasvoille, käsille ja vartalolle, miksei huulillekin. Olen etenkin näin talviaikaan ihan koukussa näihin Mádaran voiteisiin, kun ovat niin ihanan paksuja ja kosteuttavat kunnolla! Tämä hulahtaa hetkessä ihoon ja kosteuttaa pitkäksi aikaa. Tämä tuoksuu…miellyttävältä, nokkoselta. Tykkään käyttää tätä erityisesti iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

Nokkossuihkeen sen sijaan kiikutin heti töihin. Kuivassa konttori-ilmastossa tää on mitä parhain! Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, sopii puhtaalle iholle ja meikin päälle, ja kasvojen lisäksi tietenkin myös vartalolle. Tämä eläinkokeeton ja vegaani tuotesarja on Mádaran ja Noora Shinglerin yhteistyötä ja hieno yhteistyö onkin.

Oliko tämä sarja jo teille tuttu? Käytättekö näin talvisin paksumpaa käsivoidetta, entäpä rauhoittavia suihkeita? Täältä löytyy hintoja ja lisätietoa tästä sarjasta.

P.S. Tuli kyllä huomattua, että nokkospuskia löytyy kyllä lähempääkin kotia. Niitähän on ihan joka puolella! Hyvä minä.

7 Comment

 1. Oi oispa ihana kokeilla näitä! Pihlajat hankin jo aiemmin mut en ole vielä korkannut. Ajattelin et ne on hyvät talvella sit.

  1. Pihlaja-voide on ihana!

 2. Katarooma says: Vastaa

  Nämä kyllä kiinnostaa…

 3. Mä haluasin etenkin tuon suihkeen! Tykkään käyttää meikipuhdistuksen jälkeen raikastavaa suihketta tavallisen kasvoveden sijaan.

  1. Mäkin joskus korvaan kasvoveden suihkeella 🙂

 4. Emma L. says: Vastaa

  Tuota suihketta oon pari kertaa ohimennessäni suihkauttanut ja testannut kädelle, toistaiseksi vaikuttanut ihan kivalta. Rottakuuri menossa ja entinen rasvanaama on ihmeissään, kun meikkipohjan blottaamisen sijasta saisikin suihkia menemään! Saas nähä raaskisko käydä hommaamassa, ois jonossa muitakin kosmetiikkatarpeita ja -himotuksia. 🙂

  1. Heh, lykkyä pyttyyn rottakuurin kanssa! Itsekin kaksi syönyt ja muistan kyllä tuon tunteen. 🙂

Vastaa