Uutta kivaa viileän vaaleille

Kiitos ihanan mieheni, pääsin tuossa jokunen viikko sitten käymään kampaajalla ja se olikin eka pidempi poissaoloni vauvasta. Kampaamo (Studio Play, Mari on paras!) sijaitsee tosin tässä samassa talossa kuin missä me asutaan ja koko pari tuntisen ajan odotin lähinnä, että koska mies syöksyy sisään kampaamon ovesta vauva sylissä ja saan luvan imettää… mutta tuuri kävi, Amanda nukkui nätisti koko ajan! Ja mikä parasta, sain hiukset taas kuosiin.

Sitä ennen, pienessä hiuspaniikissa, tutustuin näihin kahteen Four Reasonsin uutuuteen, jotka ovat molemmat erittäin kivoja viileän vaaleille hiuksille:

Uusi kuivashampoo tosi vaaleille hiuksille oli kyllä tervetullut uutuus! Tästä Powder to the Blondesista tulee tosin osittain melkeinpä vaaleansinistä jälkeä, joka mua ei haittaa yhtään, vaan tuo kivaa vivahdetta. Tämä ei oo mikään super-raikastava kuivashampoo, tuo enemmänkin tukea ja kohotusta ja on etenkin ennen kampauksen tekoa just hyvä. Tykkään myös tän pullon ulkonäöstä, upea black edition! Suositushinta n. 15 e, Four Reasonsia myy mm. Sokos. Täältä lisäinfoa.

Tämä Ice Blond Root Cover ei mulla toiminut kyllä juurikasvun peittämiseen lainkaan, mutta kuivashampoon tavoin käytettynä ympäri hiuksia tämä on todella kiva! Maahantuojan sanoin: ”Suihke ei peitä maalin tavoin tummaa tyveä, mutta häivyttää ja taittaa kellertäviä ja tummempia sävyjä. Tätä voi myös käyttää koko hiuspituuteen viimeistelyvaiheessa.” Suositushinta tällä n. 12 euroa. Täältä lisäinfoa.

Edelleenkin kyllä toivon markkinoille sellaista tyvisuihketta tosi vaaleille hiuksille, joka todella peittäisi tyven!

Alma toimi kuvausassarina:

Tuotteet saatu blogiin.

1 Comment

  1. Almuska <3

Vastaa