Uusia tuoksuja

Batiste

Ihan ensin vähän avautumista: kukat kissahuushollissa. Rakastan kukkia, ja ihan erityisesti rakastan gerberoita! Siksipä mun mieli synkkenee, kun vieras tulee meille sylissään kaunis kimppu gerberoita. Koska jossain jo vaanii Arskan himokkaat silmät ja on ihan turha kuvitella, että mikään vehreä asia säilyisi kokonaisena kovinkaan kauaa Arskan ulottuvilla. Raukka rakastaa kaikkia kasveja niin paljon, että oikeasti ULISEE sellaisen nähdessään. Ihan kiva, että meidän sininen söpöliini riemastuu, mutta vähän sääli kauniiden kukkien kannalta.

Mutta onhan mulla tää blogi. Suljen siis kukat aina heti huoneeseen lukkojen taakse ja saanpahan ne sitten ikuistettua ainakin tänne. Tällä kertaa tosin itse kuvauskohde tuoksuu paremmalta kuin kuvausrekvisiitta! Minäkin nimittäin sain testiin nämä Batisten ihanat kuivashampoouutuudet: Eden ja Neon Lights. Oon käyttänyt näitä molempia nyt vuorotellen viimeiset pari viikkoa, enkä kyllä osaa päättää, kumpi on parempi. Molemmat ovat ihan yhtä hyviä!

Batiste

Batisten XXL Volume -kuivasampoo on SE PARAS. Mä tarvitsen kuivashampoolta tuuheutusta, virkistystä, tukea ja vähän vaaleeta sävyäkin. Käytän kuivashampoota joka ikinen aamu! Vaikka oisin hiukset vasta pessytkin! Olen kokeillut monia muitakin samalta merkiltä, mutta XXL:ää ostan aina vaan. Sitä pitää olla jemmassa ihan aina. Mutta nyt tätä kaksikkoa testattuani on pakko myöntää, että nää molemmat on kyllä ihan yhtä hyviä kuin XXL, paitsi paremman tuoksuisia. Nää on Limited Edition, joten pitää varmaan piakkoin käydä hamstrausostoksilla.

Nämä ovat ulkonäöltäänkin tosi pirtsakoita! Eden tuoksuu makealta melonilta, aivan ihanalta. Neon Lightsissa tuoksu on ehkä hieman voimakkaampi ja hedelmäinen. Mutta joo, ei näiden tuoksuissa ihan kamalasti eroa kuitenkaan ole.

Batiste

Ootteko jo testanneet näitä? Mitä kuivashampoota te käytätte ja miten usein? Löytyyks teiltä kans kukat syöviä kissahirmuja?

16 Comment

 1. Niina says: Vastaa

  Näitä on nyt hehkutettu niin monessa blogissa että pakko ostaa itellekin. 🙂 Mä käytän sitä Bangerheadin kuivista, se on ihan jeez.

  1. Mulla on joo se kans, mutta ei oo kyl Batisten voittanutta!

 2. nea says: Vastaa

  Mäkin oon nykyään lähes jokapäiväinen Batiste -käyttäjä 🙂 Mulla on sitä uutta Kirsikkaa, ah! Meloni ei oikein nappaa mutta tuon Neon lights täytyy sitten testata seuraavaksi!

  1. No noi tosiaan tuoksuu melkeenpä samalta, mut luulen et diggaat!

 3. RuuRuu says: Vastaa

  Kissatsilppus ennen ihan kaiken, mut sitkeellä taistelulla, nykyään mun kasvit saa olla rauhassa, ja ne syö omaa ohraansa vaan.

  1. Lucky you!

 4. Ihanat kuvat! Mä korkkasin mun ensimmäisen Batisten vasta eli me ollaan parhaillaan tutustumisvaiheessa 😀 Kuivashampoo ei ole ollut mulle mikään välttämättömin, mutta saa nähdä jos Batiste saa innostumaan.

  1. Mulle se on ollu jo monta vuotta PAKOLLINEN. 😀

 5. Tintsh says: Vastaa

  Juu Elvis söis meilläkin kaikki kukat ja viherkasvit. Siksipä meillä ei niitä ole eikä tule. Perjantaina sain hoitolapselta mintunverson ja oli pakko testauttaa Elviksellä että maistuuko sekin. Ni juu kyllä, nakerrus alkoi samantien ja piti nostaa kasvi turvaan. Sit joskus pitää kuskata kissat äitin luo hoitoon, ja äitiä harmittaa kun kaikki kukat pitää nostella Elviksen ulottumattomiin. Sisua kukat taas ei kiinnosta yhtään.

  1. Meillä kaikkia kiinnostaa, mutta erityisesti Arskaa…

 6. Tykkään tosi paljon tosta edenistä! Batisten kuivashampoot ylipäätänsäkkin on parhaita. Käytin viimeisenä bangerheadin kuivashampoon, joka kyllä poisti rasvaisuuden ihan kivasti mutta ei antanut sitten minkäänlaista tukea hiuksille.
  Meillä on kanssa kaikki kasvit nirhattu kolmen katin toimesta. Rakastan ihan mielettömästi keltaisia krysanteemeja ja olis niin kiva jos sais pitää sellaista isoo korkeeta kimppua keittiön pöydällä, mutta haaveiksi jää. 😀 Ja koska kaikki kasvit pitäisi sitten pitää makkarissa piilossa, niin jätän mielummin ostamatta. Buuuu.

  1. Joo, Bangerhead on ihan ookoo, mut ei mitään Batisten tasoa nähnykää.

   Kukat on kyllä ihania. <3

 7. Batiste on kyllä loistavaa kamaa!
  Täytyy pitää silmät auki noiden uusien varalta ja ostaa ne kokeiluun :). Söpöt pullot!
  Nyt on käytössä juurikin XXL-versio :).
  Ja ei meilläkään voi kukkia pitää pöydällä… Tosin ei meillä muutenkaan kukat pysy hengissä, vaikka katit jättäisikin ne rauhaan :D.

  1. Ehdottomasti! Nää on ihan yhtä hyviä ku XXL. 🙂

 8. Satu says: Vastaa

  Meillä onneks kissat jättää kukat rauhaan, mutta yrittävät juoda maljakoista vedet. Ei yhtään kiva, jos on laittanut vaikka kukkavirkistettä sekaan :/ Pitää öiksi siirtää kukat pois pöydiltä, etteivät käy salaa juomassa. Mä rakastan leikkokukkia niin paljon, että ostan niitä usein keittiöä piristämään.

  1. Oho. 😮

Vastaa