Uutta jännää

Osa postauksen tuotteista saatu. Saadut tuotteet merkitty tähdellä*. Postaus sisältää mainoslinkkejä. Seuraava postaukseni ei sisällä yhtään mitään saatua.

Hip hei trallalaa, oon viime aikoina taas testaillut kaikenlaista UUTTA JÄNNÄÄ kosmetiikan saralla ja ajattelin jakaa kokemuksiani täällä. Näistä muutamia olen jo IG:n puolella kyllä ehtinyt vilauttelemaan.

Ilahduin nähtyäni tiedotteen L’Occitanen uudesta shampoosta* ja hoitsikasta*. Tykkään kovasti Loksun Almond-tuotesarjasta, joka sisältää kaikenlaista käsivoiteesta suihkuöljyyn. Oli siis kiva päästä testaamaan myös sarjan hiuksille tarkoitetut uutuudet! Pelkäsin etukäteen, että shampoo ei vaahtoais, sillä EN VOI YMMÄRTÄÄ shampoita, jotka eivät vaahtoa. Pelkoni oli turha, sillä tää mantelishampoo kyllä vaahtoaa ja pesee hiukset tosi hyvin! Tämä jättää hiukset kosteutetuiksi, eli on ihan täydellinen shampoo mun vaalennetuille hiuksille, jotka ovat etenkin latvoista kuivat. Hoitoaine saa sen sijaan vain ihan ookoo -leiman multa. On jotenkin vähän lirua ja kosteuttaa kyllä, mutta kaipaisin jotenkin paksumpaa ja tehokkaampaa kamaa. Nää jättää hiuksiin ihan mielettömän ihanan tuoksun! Suosittelen kyllä kokeilemaan.

L’Occitanen Fruity Lipstickin ja Delicious Lip Oilin tummemmat sävyt* ihastuttivat! Sävyjähän näistä molemmista sarjoista löytyy laajasti. Multa on vähän jäänyt nyt käyttämättä, noh, ylipäänsä kaikki huulijutut kun kotona oon lähinnä ollut, mutta etenkin nää tällaiset tummemmat ja näyttävämmät sävyt. Näitä Fruity Lipstickejä mulla oli muutama ennestäänkin käytössä, näissä on ihanan kermainen ja huulilla hyvin kestävä koostumus. Nämä saamani sävyt Purple Patch ja Sunset Walk on iiihania. Odotan paluuta työpaikalle, silloin näitä näkyy mun huulilla.

Nämä huuliöljyt sen sijaan olivat uusia tuttavuuksia, ja oon kyllä vähän skeptinen öljystä huulilla! Mut näähän on oikeestaan aika kivoja ja antaa huulille oikeesti sävyäkin, eikä vaan mitään öljytahmakiiltoa. Saamani sävyt You Carrock! ja Pink Mecanic toimivat molemmat oikeinkin kivasti.

Käytän hopeashampoota noin joka toisella hiustenpesukerralla ja fiiliksen mukaan lisäksi hopeaisia hiushoitotuotteita. Oli kiva saada testiin nää Ida Wargin hopeatuotteet*! Vegaaniset ja oikeasti siniset tuotteet saivat mut miettimään, että kun aiemmin kunnon hopeashampoota oli vaikea löytää (tai oli vaan muutama potentiaalinen vaihtoehto), niin nythän näitä on markkinoilla vaikka millä mitalla! Ida Wargia myy Suomessa Kicks ja merkiltä löytyy shampoita muillekin hiuksille kuin vaaleille. En nää näiden käyttöönoton jälkeen hirveesti syytä enää tilata erikseen esimerkiksi Fanolaa, jonka aiemmin olen täällä tituleerannut parhaaksi hopeashampooksi. Okei, Fanola on edelleen se sinisistä sinisin, mutta nää Ida Wargin hopeatuotteet ovat PALJON Fanolaa kosteuttavampia ja hiusystävällisempiä. Näistä tuli mun lemppareita tän Kérastasen sarjan lisäksi. Ja Ida Wargin hiusnaamiot ovat erittäin hyviä myös, toimivat kuten hiusnaamioiden kuuluukin. Hinta-laatusuhde on tällä merkillä ehdottomasti kohdillaan.

Kaikessa koronakiireessäni olen tutustunut myös PÄÄNAHKAKUORINTOIHIN. Omituista, tiedän. Tarpeellista? En tiedä. Continun* ja Ikoon* hiuspohjakuorinnat ovat kuitenkin päässeet hiuspohjaani ja kyllä näitä on jotenkin ainakin jännä käyttää? Pitää vaan huuhdella hiukset tosi hyvin (mikä on semisti rasittavaa), sillä helposti jää hiusten joukkoon pieniä kuorintahitusia.

Weledan epäpuhtaalle iholle tarkoitettu Willow Bark -sarja* kiinnosti koska noh, huono iho. Ja samalla opin, että willow bark tarkoittaa pajunkuorta! En kyllä mitään ihmeitä enää odota miltään ihonhoitosarjalta, mutta toki ”antibakteerinen pajunkuoriuute” kuulostaa mun iholle oikein sopivalta. Puhdistusgeeli on ihan hyvä, tehokkaan tuntuinen, mutta tuo kosteusvoide on OIKEASTI TODELLA HYVÄ. En väitä, että sen avulla saan unelmien ihon, mutta mulle riittää se, että mun iho tykkää siitä, eikä ainakaan lisää näppylöiden määrää! Super-raikkaan tuntuinen, viilentävä, kuivuu nopeasti ja rauhoittaa ihoa pitkäkestoisesti. Käytän lähinnä iltaisin meikin poiston jälkeen, mutta sopii meikin allekin, jättää mattapohjan mutta ei kuivata. Tälle iso peukku, olen fani! Tuota finneille tarkoitettua SOS-täsmähoitogeeliä en ole vielä päässyt testaamaan, mulla aika harvoin on nykyään mitään isompia finnejä. Hienoa kuitenkin, että sellainenkin tästä sarjasta löytyy.

Ootteko kuulleet Nuudista? Mä haksahdin tilaamaan tän söpön tuubin jonkun IG-mainoksen perusteella. Olen super-hikoilija kainaloistani ja kaikki tehokkaiden, uusien dödöjen mainostajat saavat mun rahat. Vegaaninen, eläinkokeeton, alumiiniton, parabeeniton ja ties mikä -ton dödö-mömmö levitetään yön ajaksi vaikuttamaan ja päivällä ei muka hikoiluta. Noh, kyllä mä päiväksikin varmuuden vuoksi dödöä laitan, mutta kyllä tässä jotain lisätehoa on! Lupaa 3-7 päivän tehoa yhdellä käyttökerralla (on muuten super-riittoisaa!), mutta mulla ei tosiaankaan tämä lupaus toteudu, siispä laitan tätä joka toinen ilta.

Lukekaa täältä lisää, jos kiinnostaa. Tätä on helppoa ja varmaa tilata suoraan postilootaan. Olen jo muutamankin tilauksen tehnyt.

Suoraan kopsaan Nobebeautyn sivuilta:

”Tanskasta kotoisin olevan LastSwab -brändin takana on pieni tiimi ihmisiä, joiden missiona on saada ihmiset käyttämään enemmän kestävämpiä tuotteita, kertakäyttöisten tuotteiden sijaan.

Maailmalla tuotetaan joka vuosi noin 550 miljardia vanupuikkoa, joista useimmat päätyvät saastuttamaan meriä. Tämän vuoksi LastSwab kehitti ympäristöä säästävän, uudelleenkäytettävän ja hygieenisen vaihtoehdon vanu- ja pumpulipuikoille. Yhdellä LastSwab -puikolla korvaat noin 1000 kertakäyttöistä vanupuikkoa.”

Kun meikkaan, kulutan vanupuikkoja. Jos meikkaan päin persettä, kulutan niitä aivan liikaa. Siksipä LastSwabin puikot* olivat erittäin tervetulleita mun käyttöön. Siis tällaiset keksinnöthän ovat niitä parhaita. Ja etenkin, kun ne oikeasti toimivat! Yksi tällainen puikko kestää käytössä kauan, kun sen pesee huolellisesti käyttökertojen välissä. Siis nää puikot on paljon parempia kuin vanuversiot, eivät sotke kuten vanu helposti tekee. Ainoa miinus näissä on tuo kotelo, näitä pitäisi myydä mielestäni ilman sitäkin, vaikka se onkin biohajoava, maissipohjainen materiaali. Näitä on tosiaan tuollainen nystyrämalli ja suippomalli ja kotelon värejä löytyy monia. Ja Nobebeauty näitä myy. Jos löytyy muitakin vanupuikkojen suurkuluttajia, niin tällainen on ihan must.

Oliko tässä joukossa kenties jotain teidänkin suosikkeja?

1 Comment

  1. Rakastan todella näkökulmasi. Teit sen hyvin!

Vastaa