#ilovemyboobs

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Reddvillen kanssa. Koska olen mukana Reddvillen SheSocial-blogiyhteisössä ja #ilovemyboobs-kampanjassa.

Olettekin varmasti viime kuukausien aikana lukeneet useasta blogista tästä hieman epäilyttävästä ilmaiset tamponit -jutusta. Lähetin hakemuksen oikeastaan ihan vaan siksi, että en uskonut koko hommaan lainkaan ja halusin todistaa olevani oikeassa. En ihan oikeasti uskonut, että saisin koskaan ilmaisia tamponeja, saati sitten muuta luvattua oheistuotetta tästä bloggaajille tarkoitetusta VIP-ryhmästä. Vastasin nettisivuilla moniin kysymyksiin ja purnasin mielessäni, että olen kyllä tosi tyhmä, kun annan hirveästi tärkeää tietoa itsestäni ihan ilmaiseksi.

Mutta niin vain tällä viikolla sain postitse paketin, joka sisälsi ne luvatut tamponit, laadukkaat Röhnischin (superkivanväriset!) hipsterit, Oriflamen Wonderlash-ripsivärin ja Happy Skin-käsivoiteen. Paketissa piti ilmeisesti olla vielä jotain Indiskan asusteita ja esitteitä, mutta tällaisia ei kuitenkaan ollut. Silti, ilahduin kovasti jo näistäkin.

Tämän ensimmäisen VIP-lähetyksen tarjosi Reddville ja vakuutusyhtiö AIG. Itsehän en omista kuin pari halpaa käsiveskaa, mutta vinkkaanpa kuitenkin teille, että tämän kampanjan myötä AIG tarjoaa vuodeksi ilmaisen KäsilaukkuTurva-vakuutuksen. Lisätietoa kaikille luksuslaukuilleen turvaa haluaville löytyy täältä. AIG:lla on myös vakuutus syöpäsairauksien varalle, josta löytyy lisätietoa täältä.

Lisää infoa #ilovemyboobs-kampanjasta, AIG:sta ja erilaisista kilpailuista löydät Reddvillen sivuilta. Kannattaa tutustua ja ottaa tämä homma ihan kuulkaa tosissaan, sillä eihän tämä selvästikään mitään huijausta ole.

Kiinnostaako teitä ilmaiset tamponit tai vakuutusasiat? Mua kyllä kiinnostaa: mitä vakuutuksia teillä on?

23 Comment

 1. Itsekin osallistuin tähän hyvin epäilevästi ja olin tosi iloinen, kun sähköpostiin tuli ilmoitus, että pääsin mukaan kampaajaan! Valitettavasti epäilykseni osui oikeaan… eipä tullut tuotteita, eikä palautelomakettakaan. 🙁 Mutta kiva, että jotain onnisti.

  1. No höhhelis. Tai ehkä siinä vaan kestää? Mäkin odotin kyllä jonkin aikaa!

  2. Kampanjan piti alkaa ma 7.10. ja tuotteiden tulla sitä ennen, heidän viestinsä mukaan siis.

  3. No mäkin sain tän paketin vasta toissa päivänä! Eli oottelepas vaan, kyllä se sieltä tulee!

  4. No, HUH! Ehkä mullakin on vielä toivoa! 🙂

  5. Anonymous says: Vastaa

   No ei ole mullekkaan tullut, ei pakettia, ei palautelomaketta…

  6. Pöhhh 🙁

 2. nea says: Vastaa

  Haha, mua ei kiinnosta kummatkaan – diabeetikkona saanut tottua siihen, ettei saa kotivakuutusta (!) tai jatkuvaa matkavakuutusta (!!) ja käytän vähän modernimpeja välineitä kuin tamponeita 😀 Mut postissa on kyllä aina kiva saada ylläripaketteja 🙂

  1. Oho, aijaa ei vai, höh.

   Mä en ole VIELÄ ehtinyt kuukuppeihin, vaikka niitä omistan ja kaikenlaista oheistuotetta niihin liittyen. En vaan saa aikaiseksi!

  2. Anitra says: Vastaa

   Voe voe, kuule olisit vuosien mittaan säästänyt jo yhden luksuslaukun verran jos olisit vaihtanut muut härpäkkeet kuppiin. Ei vaan parempaa keksintöä naiselle ole.

  3. Eeeeen usko tuohon!

  4. Anonymous says: Vastaa

   Nea. Se, että olet diabeetikko, ei estä kotivakuutuksen myöntöä. Eikä se liioin estä jatkuvan matkavakuutuksen myöntöä.. Kokeilehan muitakin vakuutusyhtiöitä.

  5. nea says: Vastaa

   Täytyisi varmaan tosiaan päivittää näkemykset – nämä kokemuksen tuomat ennakkoluulot on nyt jo tosiaan vuosia vanhoja 😉

 3. Itsekin osallistuin, mutta en bloggaajana. Vielä ei ole pakettia tullut, vaikka hyväksyntä tuli… Ihan kivat kaupanpäälliset on bloggaajana osallistuva saanut! 🙂 Joten ei paha startti!

  1. Samaa mieltä!

 4. Reddville on ollut Ruotsissa sikakauan ja oon saannut roppakaupalla ilmaisia tampooneja sieltä jo parisen vuotta *thumbs up* Eli sikakauan = pari vuotta 😛 Todella hyvä idea!

  1. No niinno niin varmasti!

 5. No ilmaiset tamponit ei kiinnosta.
  Ilmainen vakuutus kyllä kelpais =) Vakuutettuina koti,irtain,auto,lapset ja mies.
  Minun vakuuttamiseen ei raha riitä.

 6. Meillä on vakuutettuna koti+irtaimisto, henki- ja tapaturmavakuutukset miehelle ja mulle, matkavakuutus+matkatavarat, lapset, autot+mopo ja kissa tietysti 🙂

  Ilmaiset tamponit ei niinkään kiinnosta, mutta vuosia sitten mulle on tarjottu naisten syöpävakuutusta. En ole kyllä ottanut sitä vieläkään.

  Aika pelottavan tosi tarinan kuulin kaveriltani, kun hänen kolmikymppinen ystävänsä oli arvellut ettei kaikki ole kunnossa ja rinnassakin oli kyhmy. Lääkäri toistuvasti sivuutti asian ja vuosia hoidettiin vain kilpirauhasen vajaatoimintaa, vaikka naisella oli kovasti kipuja. Sattui kohdalle päivystyksessä hyvä lääkäri joka hoksasi ettei ole ihan normaalia, laittoi tutkimuksiin ja annettiin muutama kuukausi enää elinaikaa, syöpä oli jo levinnyt sisäelimiin! Lähti hyvin paranemaan, mutta levisi sitten päähän ja eteni niin nopeasti ettei mitään ollut enää tehtävissä 🙁

  Itsekin sain tuossa hiljattain säikyttelyä lääkäriltä ja odottelin ihan paniikissa pari viikkoa koetuloksia, joissa ei kuitenkaan ollut mitään hälyttävää. Lääkäri olisi voinut olla hieman tahdikkaampi!

  1. Härreguud! Mulla ei ole kuin kotivakuutus, sekin pitkin hampain.

   Noita kamalia syöpätarinoita on ihan liikaa. 🙁

 7. Anonymous says: Vastaa

  Saako siis vaan bloggaajat noi vip paketit ?

  1. En kyllä yhtään tiedä, kun en tiennyt mitä itsekään tulen saamaan. Paitsi nuo pöksyt, kun kokoa kyseltiin etukäteen.

 8. Ham says: Vastaa

  Mä olen käyttänyt kuppia pari vuotta ja koko sen ajan on ollut käytössä LadyCup. Haluaisin todella paljon kokeilla Lunettea, ensinnäkin siksi että se on kotimainen ja myös siksi, että sitä on kehuttu niiiin paljon.

  hannamariaa@hotmail.fi

Vastaa