THE Joulukalenteri

Kehitin itselleni ihan hirvittävän pakkomielteen tästä Benefitin joulukalenterista. Aiempina vuosina en jostain kumman syystä ole ollut kauhean innostunut näistä kosmetiikkajoulukalentereista, koska ovat kuitenkin aika hintavia. Että päätin nyt sitten satsata tähän aiempienkin vuosien edestä…heh. Nyt yritettiin nimittäin Purkkimafian voimin hommata näitä Benefitejä Englannista, mutta valitettavasti homma kusahti. Olin jo ehtinyt pyyhkiä pettymyksen kyyneleet ja valmistautua ankeaan joulun odotukseen, kun mies lähti työmatkalle Ateenaan. Kovasti mietin jo etukäteen, että oisko mulla jotain Sephora-tarpeita, mutta en keksinyt mitään. Mies oli ollut jo pari päivää reissussa kun jossain syvällä aivosopukoissani syttyi pienenpieni ajatus: voisko siellä Ateenan Sephorassa vielä olla Benefitin kalenteria??!!?? Mutta hei TUSKINPA.

Ja mä en oikeasti ollut uskoa silmiäni, kun sain mieheltä viestin, että joulukalenteri, viimeinen laatuaan, on ostettu. Ja samalla hieman repesin nauramaan, sillä tyypillä meinas oikeesti mennä hermot mun ainakin kuukauden kestäneeseen joulukalenterivinkumiseen ja sit se on vielä se, joka sen kalenterin mulle lopulta tuo. Aaahahahah. Parasta.

Samalla selvisi myös, että Ateenassa kosmetiikka maksaa. Olin jo hampaita kiristellen suostunut pulittamaan tästä Englantiin 80 euroa, mutta Ateenassa joulukalenteritkin ovat hippasen kalliimpia…100 euroa tästä ilosta siis jouduin maksamaan, joten TOIVOTTAVASTI JOULUKUUSTA TULEE IHAN HEMMETIN ILAHDUTTAVA.

Kallis tämä on, mutta myös paras joulukalenteri ikinä. Rakastan Benefitiä, rakastan joulukalenteriani. TULE JO JOULUKUU, OLEN VALMIS.

Kuinka kateellinen olet asteikolla 4-10? Hahahaah!

P.S. Niin ja kiitos kultaseni, kun toit tämän minulle. ♥

42 Comment

 1. Kateellisuuspisteet noin 11/10. Olin jo ehtinyt unohtaa kyseisen kalenterin ja tämä postaus repi haavat auki, haha!

  1. Ounou, soriiii! 😀

 2. Anitra says: Vastaa

  Sata euroa??!! Woot 😀 No mut joo, se on jokaista luukkua kohden vaan 5e joten jos sisältä paljastuu kultaa ja timantteja niin sithän toi kannatti :o) (Kateuspisteet siis 4..)

  1. Nojoo, ei moinen luku kyllä menis Heikin excelistä läpi. 🙁

 3. ellu. says: Vastaa

  Huh, en ole kyllä kade tosta hinnasta, mitä siitä jouduit pulittamaan.. Mutta olis kyllä ehkä mukavaa vaihtelua sille perinteiselle suklaiselle 🙂 Tuntuu kyllä pahalta edes maksaa (suklaa)kalenterista yli 10e, jos haluaa jonkun vähän erikoisemman.. Mutta mä olenkin köyhä opiskelija!

  1. Joo, hinta kyl kirpas. 😀

   Mä en halua syödä suklaata joka päivä, joten suklaakalenteri on mulle vähän turha…pitäis jemmata suklaat odottamaan viikonloppua ja karkkipäivää.

 4. Vähentääksesi koitunutta mielipahaa (kateuspojot täällä päässä 10/10), on sinun nyt pakko esitellä myös kalenterista tulleet jutut! ;D

  1. Joo, ehkä on pakko! 😀

 5. Anonymous says: Vastaa

  Määki haluun!! Olisin varmaan jo avannut noi kaikki luukut tai ainakin vähän kurkkinut 😀

  1. Mä en oo, yhtäkään!

 6. Anna says: Vastaa

  Ooooooh!!!

  1. !!!

 7. Lara says: Vastaa

  Mä en välttämättä pystyisi olla avaamatta tota saman tien 😀 Hei mä oon miettiny tota purkkimafiahäsäriä, saako sitä käyttää tämän mafian ulkopuolisetkin? 😀

  1. Siis toi oli vaan mun ja muutaman muun bloggaajan yhteistilauskokeilu, ja kaikki kuulutaan tohon kauneusbloggaajien yhteisöön. 🙂

 8. karo says: Vastaa

  Kateuspojot täysi kymppi!

  1. Jes!

 9. Mä en oo kade, koska oon niin fiiliksissä tosta mun TBS:n kalenterista. Ens vuonna pitääkin sit kattella jotain uutta 🙂

  1. Mä spoilaannuin jo siitä niin täysin, etten ees harkinnut enää…ehkä ens vuonna TBS?

 10. Anonymous says: Vastaa

  Vähän olen kateellinen. Ehkä 8/10. Mutta kyllä tuolla kalenterilla on varmasti tulossa Super joulukuu!

  1. Niinpä! Tai ainaki ne 24 ekaa päivää 😛

 11. No joo ihan huippu kalenteri varmasti 🙂 tunnustan että pyörittelin silmiä kuin luin FB:sta höpötystä tästä. Vaikka olisin vielä niin kosmishullu kuin ennen…niin en kyllä satasta maksaisi joulukalenterista. Se on sentään 600 markkaa!!!!! Mutta hulluilla on huvinsa ja eipähän se multa ole pois, toivon nyt että sieltä paljastuu kaikkea ihanaa! Luulisi kyllä tuohon hintaan.

  Ja ota nyt vähän huumorilla tämä kommentti 🙂 vähän kyllä pyörittelen silmiäni :DD

  1. Apuaaaaa ei saa enää miettiä markoissa mitään!!!! 😀 Eihän ne vastaa euroja!!!

 12. Vähänkö toi ois ihana, mut satanen joulukalenteriosta ois ihan liikaa mun budjetille, toivottavasti siellä on kaikkea kivaa sisällä!

  1. No toivottavasti joo!

 13. En nyt tällä erää osaa olla juurikaan kateellinen tästä, koska Benefit ei ole mulle ihan niiiiin älyttömän tuttu merkki, enkä näin ollen tiedä, mitä tuolla olisi tarjottavana :).
  Plus itselläni odottaa Body Shopin kalenteri, niin se varmaan lievittää myös kateutta :D.

  Mutta oo kiltti ja pistä postauksia/postausta, mitä kalenterista paljastuu!!
  Se mua kyllä kiinnostaa ihan hurjasti :D. Voin sitten olla kateellinen :D.

  1. Ah, Benefit on ihana. <3 The Body Shopin kalenteri ei ois ollut tänä vuonna mun juttu yhtään.

   Mutta teen postauksia! 🙂

 14. Salla says: Vastaa

  Kyllä, oon kateellinen 😛

  1. Sen tiesinkin 😀

 15. Anonymous says: Vastaa

  Oi, nuo kosmetiikkajoulukalenterit olisivat niin ihania… Kerrankin onni, ettei täällä ole hurjasti kosmetiikkaliikkeitä ja joulukalentereja tarjolla ja että olen laiska ostamaan tuotteita netistä. Muuten olisi iso pino kotona ja miljoona pikku purkkia. Toivotaan täälläkin, että kerrot mitä luukuista löytyy! (Ja kyllä, ollaan vihreänä kateudesta.)

  1. Nojoo, mä hyväksyn nää minipurkit kun on kyse Benefitistä 😀

 16. LauraL says: Vastaa

  Huh, minkä hintanen! En kyllä ole kade, mutta kai esittelet mitä luukuista löytyy?!

  1. Joo! 😀

 17. Hanna says: Vastaa

  Oon kade! Ehkä mullakin on tollanen vielä joskus 😀

  1. Saa nähdä, jaksanko tämmöstä rumbaa enää ens vuonna.. 😀

 18. MS says: Vastaa

  Myönnän; kade täydellä kympillä! 😀 Mä jäin ilman kosmetiikkakalenteriani 🙁 Olin taas liian myöhään liikkeellä. Ens vuonna oon viisaampi… Mut mitäpä se tähän hetkeen auttaa!? 😀

  1. No niinpä niin. The Body Shopiakaan ei enää taida olla 🙁

 19. HUPS , onpas hintava , mut kuitenkin Benefit ! Mulla ei oo vielä minkäänmoista kalenteria , kisujen kalenterikin vielä matkalla 😉

  1. Reiskallakin oli aikoinaan joulukalenteri 😀

 20. Kateellinen ehkä vähän.. 😉 ei ole Benefitistä kokemuksia. Mutta minä hankin Kicksin joulukalenterin, se kelpaa mulle hyvin. Viime vuonna ostin ja olin erittäin tyytyväinen siihen 🙂 Kyllä kosmefriikeille pitäisi olla enempi tarjolla näitä joulukalentereita!

  1. Kicks ois voinut olla mulle se vaihtoehto! Ja todellakin, näitä pitäis olla enemmän!!!

 21. memmuli says: Vastaa

  Jäntskättää siun puolesta luukkujen avaaminen.
  Viime jouluna oli TBS:n kalenteri ja niitä huulirasvapurkkeja on vieläkin avaamatta.
  Tyydyn siis auttamaan koiraa aukomaan omaa kalenteriaan. Siinä on ainakin vilpitön innostus mukana, kun herkun saa aamulla:)

  1. Hih. 🙂 <3

Vastaa