Saatoin (vahingossa) hieman liioitella

Kerroin aiemmin Reiskan ihastuksesta juustotahnaan, jota sille eläinkaupasta ostin. Tämän jälkeen ostin vielä toisenkin putkilon ja viime viikolla ruokatilausta tehdessäni klikkasin ostoskoriin kokonaista kolme juustotahnarasiaa! No, tänään paketti tuli ja hieman kyllä huvituin. En nimittäin tajunnut, että Zooplussan valikoimassa oleva tahna onkin huomattavan paljon isompi putkilo kuin se, mihin olen Faunattaressa tottunut. Hinta kuitenkin on sama! Eli noin kympin. No, jos Reiska tämän ”mokani” tietäisi, se vain hieroisi karvaisia tassujaan yhteen. Reiska nimittäin RAKASTAA tätä tahnaa. Annan sitä sille (makupalana) kerran-pari viikossa, ja riittää että hieman ravistan pakettia, niin jo herra juoksee paikalle. Vedän tätä pienen viivan (narkkari-Reiska!) ruokakuppiin ja siitä Reiska sen lipoo parempiin suihin. No, mitään superterveellistä tämä tuskin on, mutta vähän herkuttelua ei voi tehdä pahaa! Ja tämä kuitenkin sisältää niitä vitamiineja ja tauriiniakin, josta täällä aiemmin vaahtosin…

Onko joku muu tarjonnut tätä omalle kisulleen?

6 Comment

 1. Pia says: Vastaa

  Haha, etiketin kuva ainakin on mainio xD
  Täytyypä pitää mielessä ja viedä tuliaiseksi ”kummi-kissalle” 😀 (joo, vois sen omanki kyllä hankkia…)

  1. No se menee kyl oikeestiki melkeen tolleen. ;D

 2. Anonymous says: Vastaa

  Pitääpä kattoa löytyykö tätä pastea täältä eläinkaupasta.

 3. Edellisessä Zooplussan tilauksessa klikkasin ostoskoriin, kun tämä tahna oli yhteisessä setissä sellaisten juusto”pillereiden” kanssa :). Tahnaa en ole vielä aukaissut, mutta ne pillerit menevät ainakin alas ihan hyvällä ruokahalulla (täälläkin siis narkkareita 😉 ). Muutaman kerran viikossa (aina kun muistan) annan yhdet pyörylät kummallekin.
  Ja se paketti on ISO, 200g ja siinä on 400kpl niitä pilsuja :D.

  1. En uskalla mitään pillereitä ostaa, kun ne ei varmuudella mee alas. 🙁

  2. No pääasia, että tuo tahna edes menee teillä alas :).
   Meillä Neffi melkeen repii mun kädestä, jos tuollaisen juustopillerin sille tarjoan :D.
   Mutta ne on ihan järkyttävän hajuisia, vaikka itsekin olen melkoinen juustohiiri :D.

Vastaa