Hihahimotus

Hihat todellakin ratkaisevat: jos löydän kaupasta villatakin, jossa on PITKÄT HIHAT, ostan sen samantien. Nykyään kaikissa muuten lämpimissä yläosissa on hihat, jotka ulottuvat johonkin max ranteisiin ja tuntuu, että juuri sen takia ei ole niin lämmin kuin voisi olla. Omat kädet ovat lähes aina jäässä ja miten täydellistä siis onkaan käyttää villatakkia/paitaa, jonka hihat ylettyvät tarvittaessa reilusti yli sormenpäiden. Näissä kuvissa näkyvä hiha on peräisin Vilan superlämpimästä villatakista, joka on mun ehdoton lemppari tällä hetkellä.

Mitäs mieltä lukijat on hihoista: pitkät, lyhyet vai jotain siltä väliltä? Vai eikö muka ole mitään väliä, hä?

Tiedoks vaan, miehet

7 Comment

 1. Pitkät hihat, ehdottomasti!!! Toinen vilukissa täällä tuskailee saman asian kanssa… Minun puolestani kaikissa villa- ja fleecetakeissa voisi olla pitkät hihat ja sellainen peukaloaukko niin että ne hihat pysyisivät ranteiden päällä ja lämmittäisivät kunnolla 🙂

 2. Nina says: Vastaa

  Pitkät. Ehdottomasti pitkät.

 3. Anonymous says: Vastaa

  77% naisista ei vielä ole tavannut minua, valitettavasti. 🙁

 4. Villasukka kirjahyllyssä: JOO! Olen havainnut tällaisia takkeja olevan, mainioita!

 5. Anonymous says: Vastaa

  Mitä ”taitoja” naiset sitten odottavat miehiltä sängyssä? en ole KOSKAAN nähnyt otsikkoa, että miehet valittaisivat naisten taitoja sängyssä. Kyse on kuitenkin vain seksistä, ja se kestää keskimäärin noin 7-12min. Villasukat on mukavat, paitsi joulupaketiss 😀

 6. Pitkistä hihoista tykkään yleensä ottaen, mutta valitettavasti labra-hommissa eivät ole kovin käytännölliset… Joutuu hihat sitten aina rullaamaan ylös labratakin alle, etteivät lillu ties missä nesteissä ja näin ollen kontaminoi näytteitä…
  Kätevimmät labrapäivän puserot olisivatkin sellaiset, jossa on 3/4 hihat, muutoin toimistopäivinä sitten täys pitkät :).
  Oiskohan niitä missään myynnissä sellaisia puseroita, josta saisi hihat tarvittaessa irrotettua pois…

 7. Anonyymien kannattaa ottaa yhteyttä Cosmon toimitukseen.

  Anzu-Anssu: En oo ainakaan vielä moisia nähny 😀

Vastaa