Koko kalenteri

Kyllä oli iso ilo tästä Benefitin joulukalenterista. Vaikka kaikki kauhistelivat ja/tai naureskelivat tälle, niin en kadu yhtään. Ajattelin vielä esitellä täällä kalenterin koko sisällön, mukana myös ne kolme täällä blogissa esittelemättä jäänyttä luukkua, eli 22-24.

Tässä tämän kalenterin krääsä. Eli epäkosme. Tällä tavalla koottuna ei kyllä edes näytä kauhean pahalta. Kuusi luukkua kahdestakymmenestäneljästä oli siis ei-kosmetiikkaa. Parasta oli tuo rusettiponnari ja nuo klipsit, jotka ovat hirmuisen söpösiä. Ja näitä paperilappujakin olen jo käyttänyt!

Tässä kalenterin kosteusvoiteet, kasvoille ja silmänympäryksille. Ajattelin ottaa nämä Balille mukaan (kuten varmaan aika paljon muutakin tästä kalenterista).

Tässä peittämiseen, pohjustukseen ja ihon sävyn paranteluun tarkoitetut tuotteet. Näistä kaikki ovat tosi kivoja, etenkin Fake up -putilo on niin nätti! Se tuli luukusta nro 24. eli todellakin oli ilahduttava aattoaamu!

Tässä ripsivärit. Vaikka kaikki tuotteet ovatkin kaikki aika minejä, niin nää ripsarit ovat jopa ihan kohtuullisen kokoisia. Mä tykkään miniripsareista, käytän ripsiväriä siis vain alaripsiin. Benefitin ripsivärejä on kehuttu paljon ja muistaakseni ostin joskus vuosia sitten tuon BAD galin, mutta en muista yhtään käyttökokemuksista? Tämä BAD gal tuli luukusta nro 22.

Tässä huulituotteet. Aika namusia kaikki! Näitä tinttejä rakastan, eikä muissakaan oo mitään vikaa! Alan nyt testailemaan näitä innolla. Cha Cha Tint tuli luukusta nro 23.

Tässä kuultotuotteet. Toi Watt’s up -valokynä on myös ihana ulkonäöltään, toivottavasti myös sisällöltään.

Niin. Paljon kaikkea kivaa ja yleisesti ottaen tosi kiva kalenteri. Ensi vuonna haluan tän mahdollisesti myös, jospa sisältäisi myös jotain puuterituotteita?

Mistä näistä haluatte käyttökokemuksia tänne? Aiemmissa kalenteripostauksissa oli toivottu juttua Benetintistä ja POREfessionalista, mutta mites nää muut? Mitkä teitä kiinnostaa? Vai kyllästyttääkö jo?

14 Comment

 1. Huulijuttujen testaus kiinnostaa! Ja oishan tollane nkalenteri aika ihana, lompakko on vaan vähä eri mieltä 😀

  1. No niistä tulee juttua joo! 🙂

 2. karo says: Vastaa

  No näin yhteenkoottuna ei näytäl lainkaan pahalta kalenteri! Nuo pakkaukset on kyllä niin söpöjä että sekin antaa jo paljon anteeksi :–D

  1. Niinpä, mietin ihan samaa, kun näitä kuvasin! 🙂

 3. Lara says: Vastaa

  Näin koottuna tuo kalenterin sisältö vaikuttaa todella hyvältä! 😀

  1. Joo, oon kans tyytyväinen. 🙂

 4. Kaikista tuotteista kiinnostaa kokemukset :D.
  Kieltämättä näin esiteltynä alkoi tuo kalenteri hieman houkuttaa…

  1. Jep, näyttää heti paremmalta! 🙂

 5. Sissi says: Vastaa

  Mitä tää lysti nyt sitten tuli kustantamaan?

  1. 100 euroa maksoi kalenteri.

 6. Yhdyn toisten kommentteihin eli näin koottuna kalenterin sisältö näytti tosi kivalta..! Eniten tykkäsin/tykkäisin noista kuultotuotteista, Tinteistä ja ripsareista 🙂

  1. Joo, kuultojutut ja Tintit oli munki lempparit 🙂

 7. Kivalta näyttää. 🙂 Tosin nuo krääsät on ihan blaah! Ne eivät olisi blaah, jos olisi jokin muu kalenteri, kuin Benefit. En haluaisi Benefitin kalenterista muistilappuja ja hiuslenkkejä. Ainakaan noin montaa. Muuten tosi kiva kalenteri. Itse en ole vieläkään tehnyt postausta omasta joulukalenteristani. Saa nähdä saanko aikaiseksi kuvata Kicksin joulukalenterin sisältöä postausta varten?

  1. No todellakin saat!

Vastaa