Ikean meteoriitit

Lugga

Nyt kaikki Guerlainin Météorites -fanit kuulolle eli siis näölle!

Tehtiin sunnuntaina reissu Ikeaan. Mulle Ikea ei ole mikään mieluisa paikka, joten tarvitaan todella hyvä syy, että sinne haluan mennä. Ja nytpä sellainen todellakin oli: meteoriittikynttilät!!!! Siis Ikeassa myydään tuoksukynttilöitä, jotka tuoksuvat aivan Guerlainin ihanilta puuterihelmiltä!!! Mulla on näitä helmiä aikamoinen kokoelma, ja syvästi rakastan niiden tuoksua. Ja nyt kun olen ihan tosissani innostunut polttamaan kynttilöitä, oli aivan pakko käydä Ikeassa tuoksuttelemassa, että tuoksuuko nää muka oikeesti näiltä ihanuuspalluroilta. Olen kyllä aika epäluuloinen kaiken ”tää tuoksuu ihan meteoriitilta” -väitöksien suhteen, mutta KYLLÄ, nämä Ikean edulliset LUGGA-kynttilät tuoksuvat ihan just tasan meteoriittihelmiltä!!!

Lugga

Kynttilöitähän Ikeassa riittää, mutta nämä ovat helposti tunnistettavissa. Mutta näitäkin on erilaisia! Ostin kolme koopeeäl tällaista 20 h lasissa tulevaa kynttilää, koska halusin nuo lasit myöhempääkin käyttöä varten. Tällainen yksi maksaa 2,49 rahaa.

Lugga

Lisäksi myynissä on tällaisia pelkkiä kynttiöitä ilman lasia:

Lugga

Näissä käyttöaika on 30 h ja tulevat kolmen kappaleen paketeissa. Tällainen paketti maksaa 5,99 euroa. Tuoksu on näissä kaikissa sama (eli meteoriitit). Kynttilää poltettaessa tuoksu ei kyllä ole mitenkään järkyttävän voimakas, nää toimii parhaiten pienemmässä tilassa. Kannattaakin ehdottomasti laittaa ainakin pari tällaista palamaan samaan aikaan.

Lisäksi myynnissä on 2-sydämisiä kynttilöitä samaa sarjaa, niitä en nyt ostanut. Ostin yhden tuollaisen kolmen kynttilän paketin. Ja tietenkin jäin miettimään, että olis ehkä pitänyt ostaa useampi.

Lugga

Noh, joko olette matkalla lähimpään Ikeaan??? Poltatteko kynttilöitä? (Kuvissa näkyvät meteoriittihelmet ovat siis Guerlainin, eivät tulleet kynttilöiden mukana, heh.)

Lugga

21 Comment

 1. Emma says: Vastaa

  MÄ NIIN HALUAN NÄITÄ!! Alakertaan ei enää enempää kynttilöitä mahdu ja siellä on huonetuoksukin, mutta yläkerrassa ei oo vielä mitään kynttiläjuttuja. Meikkauspisteelle meteoriittikynttilöitä, siis todellaki!

  1. Ois aika kivaa!

 2. Kohta tietää missä Purkkimafia kulkee, kun vaatteet, hiukset ja iho tuoksuu kaikki meteoriiteille! 😀

  1. Just parhautta! <3

   1. AnniSerina says: Vastaa

    Millä tuotteella tukan saa tuoksuun meteoriiteilta?!?? noi kynttilät on ihania ja minusta noi purkissa olevat ei tuoksu niin voimakkaasti kuin nuo pöytäkynttilät. Ihania ovat

    1. No en tiedä, pitäis kyllä saada meteoriittishampoo!

 3. Tipi says: Vastaa

  Oooh! Montakohan niitä tämän päivän jälkeen on enää jäljellä. 😀

  1. Hehe, eiköhän noita riitä. 😀

 4. Liisa says: Vastaa

  KIITOS LIISA. Right, right???!!

  1. KIITOS LIISA!!! Sorry, en tienny! :’D

 5. RuuRuu says: Vastaa

  Pitänee käydä 😀

  1. Ehdottomasti. 😀

 6. Munkin oli pakko ostaa yks tämmönen, vaikka en kynttilöitä erityisemmin poltakaan. Mutta tästä on nyt hypetetty niiiiin paljon. 😀

  1. Hehe, oikein!

 7. Fanni says: Vastaa

  Joo, pakotin vanhemmat toimimaan kuriireina kun menivät Ikeaan. Tykkään aivan simona. Asuntoni on pieni, joten yksi kynttilä riittää tuoksuttamaan just sopivasti. Vaaleanpunainen ei ole just mun väri, mutta so not. Olen sytytellyt näitä aamuisin kun meikkaan, koska ah. 🙂

  1. Joo pienessä kämpässä nää varmasti toimii parhaiten. Ärsyttävää, että mua on nyt alkanu yskittää kaikki tuoksukynttilät!! >:( Saa nähdä, pystynkö käyttämään näitä enää.

 8. ellu. says: Vastaa

  Mä en saa (edelleenkään) polttaa kynttilöitä, mut ei meillä oikein ole semmosta paikkaakaan, mihin niitä laittais palamaan. Ja ainut tuoksu, mistä kynttilöissä tykkään, on se ihana ihana kirpeä vihreä omena 😀 Lisäksi mulle on tässä tän vuoden aikana kehkeytynyt ihan järkyttävä hajuyliherkkyys, joten just toi Ikean kynttiläosasto vähän niinkun juostaan läpi -.- Mutta polttakaa te muut kynttilöitä munkin puolestani! 😀 (enookatkeraen)

  1. ellu. says: Vastaa

   Tän vuoden??! xD ..siis viime vuoden. Mä elän menneisyydessä.

  2. Jep, mä olen nyt huomannut tän hajuyliherkkyyden näiden kynttilöiden kanssa. Voi hemmetti sentään. Eli olen nyt sitten katkera minäkin. Mua on alkanu ihan hillittömästi yskittämään iltaisin, kun näitä poltan. 🙁

 9. Noi on ihania kynttilöitä! Värin takia on tullut ostettua ja tuoksukin on kyllä ihana. Mulla ei tosin ole meteoriitteja enkä tiedä miltä ne tuoksuu, mutta nää kynttilät on parhautta <3

  1. No nää kynttilät tuoksuu tasan tarkkaan meteoriiteilta. <3

Vastaa