Rakastuin

Tulin tunti sitten töistä kotiin kassissa hampurilainen ja Gloria Design -lehti. Hampurilaisen vetelin samantien ja lehteenkin kävin käsiksi malttamattomana jo hampparia syödessäni, yrittäen samalla kovasti olla sotkematta sivuja. Rakastuin lehteen syvästi ja palavasti. Kyseessä on erikoisjulkaisu, joka on lehtipisteissä tulevana tiistaina. Gloria-lehtien kestojatkotilaajat saavat tämän kotiin kannettuna, muut joutuvat pulittamaan tästä 10 euroa. Voin kertoa, että on sen arvoistakin. Lehti on ihana. Se jopa tuoksuu ja tuntuukin hyvältä. Ja sisältö…ah. Tässä riittää luettavaa ja katseltavaa ja ihmeteltävää. Muotia, ruokaa, sisustusta, ja sitä designia! Anteeksi mainostus, mutta nyt on pakko. Suosittelen kaikkia ainakin hieman pläräämään tätä kaupassa, vaikka muuten ei kiinnostaisikaan. Kysessä on hyvin erilainen lehti.

Aion nyt siis mennä sänkyyn lukemaan, Reiska minua jo siellä odotteleekin. Ja sitten nukun niin pitkät päiväunet, että Reiskakaan ei siihen pysty!

Kivaa perjantaita teille, ihanaiset.

8 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  mä en oo jotenkin yhtään noita akkainlehti naisia joten jää kyllä välistä tämäkin

  1. No tää nyt ei varsinaisesti oo akkainlehti, vaan ihan molemmille sukupuolille suunnattu. 🙂

 2. Aika huikee hinta..passaa olla huikee lehtikin..

  1. Se on. <3

 3. Huh on kyllä kallis hinta lehdestä, mutta hyvä jos koet sen seurassa upeita hetkiä 🙂

  1. Joo no kyseessä onkin erikoisjulkaisu, huomattavasti erilaisempi aikakauslehti muutenkin. 🙂 Suosittelen kyllä ainakin vilkaisemaan!

 4. Anonymous says: Vastaa

  Kiskontaa! ”Akkainlehdet” maksaa kyllä älyttömän paljon ja aina niissä on jotai julkkisjuttuja. Mistenlehdet taas ovat tyystin R-Kioskeista kadonneet.

  1. No ei kai ne nyt oikeesti niin paljon. Ainahan ne on tarjouksessa. Ja tässä ei kyllä ole mitään julkkisjuttuja.

Vastaa