Ei mämmiä

Ehei, mun pääsiäinen ei todellakaan sisällä munia tahi mämmiä ja pashatkin on tältä erää nautittu. Aion kahvakuulailla koko pääsiäisen, perkele! Tänään kävin ekaa kertaa Motivus Centerissä ja pienen alkusäikähdyksen jälkeen kyllä tykkäsin. Aika hikinen meininki. Olen tottunut käymään naisten saleilla, joten oli kivaa vaihtelua nähdä, miten miehiltä kuula nousee. Ruoholahteen verrattuna Kamppi oli aika paljon rähjäisempi ja tunkkaisempi. Mutta menen toistekin, hyvin pian itse asiassa.

Ensi viikon pidän talvilomaa, koska kohta puskee jo kesälomatkin päälle. Mitään suunnitelmia ei ole, paitsi sitä kahvakuulailua. Ja HBO Nordic on kovassa käytössä. Spartacus kohta katsottu, mutta uusin rakkaus on Viikingit. Ah, paras sarja vuosikausiin! Superkiinnostavat henkilöhahmot ja mukavan erilaista meininkiä. Suosittelen tutustumaan.

Mites teijän pääsiäinen, onko munarikasta touhua?

P.S. Kuvassa näkyvät Kinderit söi mies. Onneksi, sillä vasta nyt se raukka saa tietää että käytin niitä kuvausrekvisiittana hikijumppatossujeni sisällä. Hihi.

12 Comment

 1. Nyt iski hirvee kinderhimo!

  1. Hikikinderhimo?

  2. I see no shoes 🙂

 2. essim says: Vastaa

  Vitsi, mä oon boikotoinut kindereitä siitä lähtien kun toi pakkaustyyli muutettiin tolleen kaksiosaiseksi, huijausta! Onko se yllätysmunakin sellanen kannellinen?

  1. Musta se on tavallaan aika hauska toi uus tyyli. Ja on kannellinen joo. Annoin Arskalle leluks 😛

  2. Myy says: Vastaa

   Mä olin kanssa ihan järkyttynyt kaksiosaisesta käärepaperista! Ennen oli paljon kivempaa, kun kääre piti avata varovasti, että siitä sai siistin ehjän arkin. Buhuu 🙁

 3. Pääsiäinen on ihan normipäivä mulle, en vietä millään erikoisella tavalla. Koska oon hirvee pakana.. 😀 Ehkä mä meen ostaa yhden kinderin itelleni. Ostin jo kaks ja petyin, koska en saannu paavoa :(((

  1. Ei ollu Paavoo joo 🙁

 4. nea says: Vastaa

  Ihanat tossut..! Mä oon koittanu kovasti tuijotella mun tylsiä lenkkikenkiä hajalle (joo oon mä vähän myös lenkkeilly!) että sais ostaa uudet pinkit 😀

  Mulla on todella kuiva Pääsiäinen, olen koko loman sukuloimassa Huitsin Nevadassa, enkä edes omien sukulaisten luona ja varmaan saan aivovamman ikävystymisestä.

  En ehtiny kommentoida edellistä postausta niin avaudun tässä samalla: Noi ton tyyppiset postsukset on yleensä myötähäpeää ja ikävystymistä aiheuttavia teiniangsteja, mutta sä sait tohon sisältöä, vaikka se kuvavalikoima oli todella turhauttava, sen mitä jaksoin selata sun linkin kautta.

  Tiedätkö, mä oon aina aatellu, että sä oot niin kaunis, niin tyylikäs, ihanasti no-shit, älyttömän cool ja just sillai salaperäisesti vähän mystinen, että mua aina nolottaa, kun annan tulla täyslaidallisen mun älyvapaita, epäcooleja höpötyksiä ja mietin, että ootkohan ihan ”hohhoijaa” 😀 Siksi oli kiinnostavaa kuulla, miten sulla olikin vähän erilaisia mietteitä. Mä tunnistin myös tuon avopuoliso on paras kaveri – kuvion, mutta vaikka mulla on parveksi asti kavereita, en ole lukion jälkeen tuntenut missään ryhmässä tai ystävän kanssa varsinaista syvempää yhteenkuuluvuutta. Tuttu tunne.

  Kivoja kahviksia, mä olen alkanut kattoa itelleni PT:a!

  1. Joo mutta noi tossut vähän ”lörpsähtää”, kuten kuvastakin huomaa. Ja tasapainojutuissa noi on huonoimmat mahdolliset ton epävakaan pohjan takia, ja niitähän kahvakuulatunneilla kyl riittää!

   Loppukommentillesi: HAHAHA, en oikeen tunnista itteeni noista. 😀 Mutta sama homma ton lukion kanssa…En amk:ssakaan oikeen kunnolla tutustunut keneenkään, koska olin varmaan niin vähän paikalla ja heti koulun alussa sairastelin, kun oli ne tärkeimmät bileet. 🙁 Ja ne keneen tutustuin, lopetti aika pian jne.

 5. Anonymous says: Vastaa

  Sä jotenkin hirveesti alleviivaat tota ettet syö mitään ”epäterveellistä”.

  1. Jep, oon huomannut saman ja se ärsyttää. Tähän on tulossa muutos. En suinkaan syö aina terveellisesti. Terveellisemmin kuin vuosi sitten mutta silti, kaukana terveellisestä.

Vastaa