Kissakuulumisia

Hassua, miten Arska näyttää kuvissa jo ihan isolta kissalta vaikka se on oikeasti vielä tosi pikkuinen. 🙂 Valtavat korvat ja hurjan pitkä häntä! Ja voi miten se tuoksuu hyvältä: pehmoiselta kissanpennulta. Ja sitähän se onkin. Kova poika kehräämään ja viihtyy sylissä. Hieman ujo, mutta älyttömän utelias ja leikkisä. Aivan superihana.

Pojilla menee yhdessä oikein kivasti. Nyt jo hieman nuuhkivat toisiaan ja leikkimielisesti kisaavat, Reiska on ihan hölmistynyt kun joku on sitä nopeampi ja leikkisämpi! Reiskasta tulikin äkkiä selkeästi aikuinen ja se on vielä vähän kummissaan uudesta roolistaan. Reiska on kuitenkin nyt se uteliaampi ja menee rohkeammin Arskan lähelle, Arska jaksaa vielä vähän murista ja poistuu lopulta ensimmäisenä paikalta. Reiska pyrkiikin salaa haistelemaan Arskaa, mille jaksan aina naureskella. Reiska taitaa olla aika ihastunut tähän pikkuiseen, vaikkei sitä vielä ihan täysin myönnäkään. Vielä mitään suurempia yhteenottoja ei ole ollut, pientä painimista vaan.

Arska voisi kyllä syödä enemmän. Nyt se käy jo pissalla, mutta hyvin epävarmasti, sillä se oli kasvattajan luona tottunut kristallihiekkaan ja katselee täällä mikrohiekkaa vähän oudoksuen. Lisäksi ovellinen hiekkaboksi on sille vielä uutta ja avasinkin katon, jotta se pääsee helposti sisään. Olen yrittänyt vähän vahtia, että Reiska antaa Arskan käydä rauhassa vessassa, yleensä se ainakin kyttää vähän matkan päässä.

Uskaltauduin jättämään tänään pojat kahdestaan pariksi tunniksi, huomenna vähän useammaksi. Parveke on molempien lempparipaikka, ylläri. Yöt olen nukkunut vähän levottomasti, välillä yritän varoa Arskaa, välillä taas Reiska painaa jalkojen päällä. Ja välillä kuuntelen poikien murinaa. Ehkä ne kohta molemmat nukkuvat mun vieressä, sitä odotellessa…!

On kyllä ihan supermahtavaa omistaa kaksi kissaa! <3

10 Comment

 1. Aaawws, ihana tuo eka kuva <3
  Siitä se lähtee, paremmin teillä on tuon tekstin perusteella sujunut kuin mitä meillä sujui aikanaan :D.

  1. Heh, joo, ihan yllättävän hyvin!

 2. Hyvältä kuulostaa 🙂 Ties vaikka niistä tulis ihan bestikset. Sen lisäks että sulla on siellä vilskettä ja vilinää niin aina se on kissallekin ihan parasta kun on lajitoveri.

  1. Näin on. Kyllä niistä bestikset tulee! 😀

 3. Vitsit, mahtavaa! Piti oikein hypätä erikseen tänne blogiisi vilkuilemaan että josko olisi tullut jo lisää kissauutisia, ja olihan niitä. Kaksi kissaa on kyllä parempi kuin yksi, vaikka onhan siinä toki huonotkin puolensa, hehe, mutta kissojen kannalta varmaan paljon mukavampaa kun on joku samankokoinen karvakaveri kenen kanssa painia, kisata ja leikkiä. Oota vaan, koht ne nukkuu sellaisessa kissakasassa ja pesee toisiaan!

  1. Joo ja nyt Reiska syö sit hetken penturuokaa… 😀

  2. … meillä tais mennä äkisti silleen, että Viski tykästyi leikattujen sisäkollien raksuihin ja Vinyyli mussutti onnessaan pentunaksuja, nyt kun muistelen asiaa. :’DD Varo vaan, koht Reiska ei mitään muuta haluakaan enää ku penturuokaa!

 4. oi ihana kuulla hyviä uutisia <3

  jos meillä ei olis putkiremonttia niin meillekin taitaisi muuttaa eräs sinertävä elävä 🙂

 5. ebeth says: Vastaa

  Kiva kuulla, että kisuilla menee keskenään hyvin! 🙂 Meilläkin vanhempi kissa sähisee ja murisee edelleen ajoittain, kun pienempi sitä yrittää leikittää. Vierekkäin eivät vielä vuodenkaan yhdessäolon jälkeen nuku, mutta seuraa niistä on kovasti toisilleen ja se tiputtaa painon munkin harteilta, kun ei tarvi stressata venähtäneitä työpäiviä ja yksinäistä kissaa 🙂

 6. Eikös ookin hassua kuinka se isompi kissa kasvaa siinä hetkessä kun pikku kissa tulee taloon, niin aikuiseksi ja valtavaksi kissaksi :D. Meillä kahden päivän läsnäolon jälkeen läpsitään ja painitana jo kovasti. Välillä pitää mennä väliin jos Leonilla alkaa menemään vä’hän liian lujaa. Eppu on kuitenkin tosi hentoinen otus.

Vastaa