No vähän pakko

Vielä eilen asuin Arabianrannassa, jossa ei ollut yhtään kivaa kauppaa. Tänään asun Arabianrannassa, jossa on yksi tosi kiva kauppa. Nimittäin aamulla klo 10 tuohon ihan parin sadan metrin päähän avautui uusi H&M! Ja olen siitä ihan lapsellisen innoissani. Niin innoissani, että kun en enää aamulla saanut nukuttua, päätin kokeilla onneani ja yrittää olla ensimmäisen viidenkymmenen joukossa, jotta saisin 20 euron lahjakortin. No en ollut. Puoli tuntia ennen liikkeen avautumista jonossa oli jo satakunta teiniä ja nolostutti liikaa jäädä jonoon. Ja eihän se nyt olis mitään hyödyttänytkään. Menin mieluummin alakerran ruokakauppaan ostamaan mansikoita ja jäätelön.

Mutta palasin tietenkin paikalle hieman myöhemmin ja päätin, että ylisuuri Star Wars -paita ja hiuslenksut ovat pitkän jonottamisen arvoisia. Uusi Henkkamaukka on iso ja tosi jees. Ja kun sieltä ostaa viimeistään sunnuntaina 50 eurolla, saa 10 euron alennuksen. Tai jos ostaa millä summalla tahansa 18.8. mennessä, saa kuittia vastaan 20 % alen valitsemastaan tuotteesta 19.8-1.9.2013 juurikin samaisessa Arabian liikkeessä.

Phuuh. Ja en ole missään yhteistyössä Henkkamaukan kanssa. Annoin teille vain hyvän syyn tulla shoppailemaan tänne kauniiseen Arabianrantaan!

No, tuutteko?

10 Comment

 1. Hahah, mä hihkuin onnesta eilen kun luin lehdestä, et tähän mun huudeille aletaan rakentaa Lidliä! 😀 Ennestäänhän täällä on Siwa ja yks halpahalli tyylinen varstomyymälä. Ties mitä kaikkee sitä vielä… 🙂

  1. Tuosta henkkamaukasta oli isot kyltit vasta kun palasin Joensuusta, eli ihan muutama viikko sitten! 😀

 2. Nina says: Vastaa

  Mä _saatan_ joutua pistäytymään tuossa sit tiistaina 😛

  1. No niin kyl saatat. 😛

 3. Merja says: Vastaa

  Star Wars-paita! Tahtoo! Löytysköhän Oulun Henkalta vielä noita sopivassa koossa…

  1. Noissa Divided-merkin vaatteissa valikoima vaihtelee ihan hurjasti liikkeittäin! Mut toivottavasti löytäisit. Toi on tommonen tosi iso malli, koko XS vastaa ehkä jotain XL:ää ”normaalisti” 😀 Ostin ton ihan kai vaan kotihengailupaidaksi.

 4. Petri says: Vastaa

  Aika noloo pitää Star Wars -paitaa ilman että on edes nähny niitä alkuperäsiä. 😛

  1. Hm jaa no eipä ne kassalla mitään kyselly 😛

   Ja ei mua kotona jaksa nolottaa.

  2. Panda says: Vastaa

   Oot nolo jos sinulla ei ole tota päällä kun tulen käymään kahvilla

  3. Aijaa 😮

Vastaa