Pakkelinaama osa 1

Seuraavaksi esittelen lempparini meikkien osalta. (Sorry pojat, tässä ei ole taaskaan mitään teitä kiinnostavaa.)

Siirryin tuossa keväällä lähes kokonaan mineraalimeikkien käyttäjäksi, mitä tulee meikkipohjaan. Myös jauhepuuterini, peitevärini, poskipunani ja bronzerini kuuluvat mineraalimeikkeihin. Aloitin bareMineralsilla, mutta siirryin aika pian LilyLolon käyttäjäksi. Edelleenkin silti silloin tällöin käytössä on bareMineralsin meikkipohja, jossa ei varsinaisesti ole mitään vikaa, mutta en oikein onnistu saamaan sillä kevyttä pintaa, vaan lähes aina tulos on turhankin peittävä. Peiteväri on kuitenkin bareMineralsin ja se on loistava. Niin, ja myöskin todella hyvä all-over face color löytyy samalta merkiltä.LilyLolon meikkipohjana käytän In The Buffia (bM:lta ”Medium”), peiteväri on bM:n Summer Bisque, puuteri LilyLolon:n Translucent Silk (myös matta on loistava!), bronzerit: LilyLololta Waikiki, bM:lta ”warmth”, poskipuna LilyLolon Rosy Apple. Nämä kaikki siis sudin naamaani lähes päivittäin. Mineraalimeikithän antavat todella paljon anteeksi käyttäjältään, jonka takia niihin oikeastaan siirryinkin, eli kyllästyin nestemäisten meikkivoiteiden jättämiin rajoihin. Ja jos joku pähkäilee meikkipohjien tsiljoonien eri sävyjen kanssa, niin voin kertoa, että aika moni kyllä sopii. LilyLololta tilatessaan (www.lilylolo.co.uk) kannattaakin ehdottomasti tilata pari pienempää ”testeriä”, niistäkin riittää jo moneksi kerraksi ja samalla näkee parhaiten, mikä sävy sopii omalle iholle.

Meikkipohjasutina käytän minulle töiden kautta ajautunutta MsChicin yksilöä, joka on mielestäni ehdottomasti paras. Muut sudit ovat LilyLololta ja bM:lta. bM:n siveltimistä lähtee kuitenkin turhankin helposti karvoja irti, mikä on är-syt-tä-vää!

Primereinä eli meikin pohjustajina käytän mm. bareMineralsin Prime Time Brighteningia, sekä uusimpana löytönä ja ihastuksena Sensain Smoothing Water Make-Up Basea. Todellakin supertuote helposti rasvoittuvalle iholle, tekee nimittäin ihosta mattapintaisen koko päiväksi. Ja soveltuu hyvin myös mineraalimeikeille!
Joo nämä ja primerit olis tietty pitänyt esitellä ennen meikkivoiteita, mutta hups, meni jo. Valokynälempparini on Lancômen Teint Miracle. Mitä tästä nyt sanoisi, peittää tummat silmänaluset jos ei nyt täydellisesti niin aika hyvin kuitenkin. Eikä ole mulle turhan vaalea sävy. Silmäluomien pohjustajana hommansa hoitaa pätevästi MsChic SEPPÄLÄ! Tulinpa jo yli vuosi sitten ostaneeksi tämän mainion pohjustusmönjän sieltä, eikä hintakaan ollut kova. Toinen todella hyvä pohjustaja luomille on Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion (ei löydy kuvasta), joskin välillä rasittaa sen ”vetisyys”. Mutta luomivärit pysyy kivasti paikoillaan!
Ja näitähän me rakastetaan kaikki. Luomivärien kunkut, Diorin ”Viisikot” ja Guerlain! Guerlainin paletti on Ombre Éclat 4 Couleurs, Bal De Minuit 407. Diorin ihanuudet sen sijaan Misty Mauve 844 ja Ready-To-Glow 649, josta löytyy täydellinen harmaanmusta sävy! Näillä pärjää aikas pitkälle.

Olen testannut myös muutamaa LilyLolon luomiväriä, mutta ne eivät pysy minulla paria tuntia pidempää, ei pohjustajan kanssa eikä ilman. Sävyt ovat ihan to die for, mutta luomivaossa ovat lähes samantien, voi pettymystä.

Esittelenpäs muuten vielä tämän, Giorgio Armanin Eyes To Kill -luomiväri (10). Namu. Eyes To Kill -mascara on muuten myös testattu, mutta en jäänyt siihen koukkuun, hintansa puolesta voin sanoa että ONNEKSI, heh.

Lisää pakkeleita luvassa huomenna!

6 Comment

 1. Mari says: Vastaa

  Voi vitsi sullon ihania meikkejä!! 🙂

 2. Anonymous says: Vastaa

  Ei teidän noin paljo tytöt tarvi nähdä vaivaa miesten takia 😉

 3. Mari ootas ku päästään rasvoihin, saatat olla toista mieltä. xD Ja eiks Anonyymi oo kuullu et ”naiset meikkaa vaan ittensä takii”!

 4. Iiiihania luomivärejä <3

 5. Elisa says: Vastaa

  Mulla on ihan sama noiden LL:n luomivärien kanssa! Ei todellakaan sovi mun luomille yhtään, ei pohjustajankaan kanssa. Heti luomivaossa 🙁

  Anonyymi, ei, miesten takia ei kukaan nainen varmastikaan meikkaa 😀 Itse tunnen oloni paremmaksi kun ihon pienet virheet on tasoitettu ja olen näin sitten itsevarmempi. Isompien meikkikokonaisuuksien teko (esim. näyttävät luomivärimeikit, fantasiameikit jne.) voidaan käsittää jo harrastukseksi.

  Vai ajaako miehet partansa naisten takia? Käy suihkussa naisten takia? Käy parturissa naisten takia? 😉

 6. Joo, Elisa, oikeessa olet. Tosin kyllä ehkä jotkut miehet näkee vaivaa ulkonäkönsä eteen lähinnä naisten takia 😀

  En oo muita mineraaliluomivärejä edes kokeillut, enkä aio jatkossa laittaa rahojani niihin. Todella ärsyttävää, sillä Lily Lololla on niin mahtavia sävyjä niissä ja näyttävät kivoilta sen öö noin tunnin 🙁 Mutta samaa oon kuullut muiltakin, ei vaan pysy.

Vastaa