Suukottelua Lushilla

No kyllä tulee tähän tyttöön vipinää kun samaan tiedotteeseen isketään pussaaminen, Guinnesin ennätys, huulipunat ja eläinkokeettomuus!

Citycenterin Lushilla siis olimme tänään ihan ekojen joukossa pussaamassa! Tänään on Kansainvälinen Suukkopäivä ja Lushilla yritetään tehdä uutta pussaamisen maailmanennätystä. Lisäksi Lushin Tunteiden loisto -meikkisarjalla on 1-vuotis synttärit.

Huulille sai sivellä valitsemaansa vegaanista ja eläimillä testaamatonta huulipunaa (tai väritöntä kiiltoa) ja sitten vaan reippaasti pusua paitaan ja nimmari vielä perään.

Mies oli ehkä aiemmin vietetystä Fasun brunssista niin ähkysekaisin, että suostui myös lainkaan vikisemättä mukaan tähän suukottelutouhuun…Tosin miehethän ovat aina jotenkin näiden ennätysjuttujen perään.

Bloggaajana sain vielä valita yhden ihanan säilöntäaineettoman huulivoiteen, ja tätä Honey trapia olin jo aiemminkin himoinnut, se siis lähti mukaan.

Mutta vielä tekin ehditte pussailemaan! Pussailut jatkuvat tänään Citycenterin Lushissa klo 18 asti sekä Kolmen sepän aukiolla aina klo 01 saakka! Sinne siis menkäähän, puspus! Lisätietoa löydätte täältä.

Vastaa