Luukut 14-20

lf1

Seitsemän luukkua lisää on taas avautunut Lookfantsun joulukaltsusta ja tässäpä olis luukkujen 14-20 sisällöt:

Luukku 14: Monuspa Relaxing Bali Massage & Body Oil – Muistutti mua taas siitä, ettei vieläkään oo mitään reissua alkuvuodelle tiedossa, nyyh. Aluksi olin vähän pettynyt tähän tylsän näköiseen purkkiin, mutta täähän tuoksuu ihan törkeen hyvältä! Just tältä öljyn pitääkin tuoksua. Kyllä käytän.

Luukku 15: Christophe Robin -hiusnaamio – Hmm, varmaan tän kalenterin tylsin tuote so far. En ihan hirveästi diggaa tän tuoksusta ja näitä hiusnaamioita on jo mulla aika paljon odottamassa käyttöä, kuluvatkin niin pirun hitaasti. Jos en lue tästä mitään ylistäviä arvioita, laitan eteenpäin.

Luukku 16: Magnifibres -ripsiseerumi – Tää on vähän niinku primer ennen ripsiväriä ja lupaa lisäksi vahvistaa ja pidentää ripsiä. En löytänyt INC-listalta mitään ripsiä oikeasti pidentäviä ainesosia, eli tän luulis olevan myös suht turvallinen käyttää. Pidennysten kanssa tätä en kuitenkaan tarvitse, joten jään miettimään, jaksanko tätä jemmata.

Luukku 17: Rimmel Scandal Eyes -ripsiväri – Pirtsakka oranssi hylsy kyllä herätti, kun luukun aamulla avasi! Varmasti tulis käyttöön, jos ripsiväriä yläripsissäni käyttäisin. Harmillisen ripsipainotteinen viikko.

Luukku 18: Pai Rice Plant & Rosemary BioAffinity Skin Tonic – Sekaiholle tarkoitettu suihke puhdistuksen jälkeen. Tuoksu ihan ookoo! Pain kosteuvoidetta oon vuosia sitten kokeillut enkä ihan syttynyt, mutta mielelläni kokeilen tätä.

Luukku 19: bareMinerals -luomiväri sävy graphite – Todella tummanruskea luomiväri! En ehkä oikein tarvitse tällaista ja sävy olis voinut olla jotenkin helpompi. Mutta ihan kiva kuitenkin. En muista, olenko kokeillut bM:n tällaisia irtoluomivärejä aiemmin!

Luukku 20 – Molton Brown Black Peppercorn -suihkugeeli – Ilahduin tästä kovasti! Ja vaikka tuoksu onkin aika voimakas ja miehinen, niin tykkään silti. Tän viikon paras luukku!

Nojoo. Ei mikään lemppariviikko tässä kalenterissa, jätti vähän kylmäksi. Mutta en nyt kuitenkaan valita! Kokonaisuudessaan kalenteri on ollut erittäin hyvä.

Mielipiteitänne?

lf2

6 Comment

 1. RuuRuu says: Vastaa

  Ihanan erillaisia tuotteita, ainakin saa rahalleen vastinetta 🙂

  1. Joo, totta, paljon uusia juttuja 🙂

 2. Salla says: Vastaa

  Hui kamala toi Molton Brown!!! Tota miesmäisempää hajuvesituoksua ei oo olemassa! Ei pysty. :´D

  1. Haha, mä diggaan! 😀 Tai no saa nähä et mites sit käytössä… 😀

 3. Mari says: Vastaa

  Mulle tuli tuo bM vaalean lilassa sävyssä, tykkäsin 🙂 Ripsijutut oli kivoja myös, tuo suihkugeeli ei uppoa mulle sitten millään.

  1. Ai noissa oli sävyvaihtoehtoja! Höh! 😀

Vastaa