Elokuun loppuneet

Mä vähän kiukuttelen tän ”viime kuussa loppuneet tuotteet” -postausaiheen suhteen! Ilmeisesti nää on blogeissa kuitenkin tosi tykättyjä ja itsekin luen näitä tosi mielelläni muiden blogeista, mutta olen ITSE niin huono jemmailemaan loppuneita purkkeja ja putiloita, jotenkin se vaan raivostuttaa!

Nyt kuitenkin ryhdistäydyin ja pakotin itseni säästämään loppuneet purkit, koska joukossa oli niin hyviä ja sellaisia, että ostan uuden tilalle! Ja itse on kuitenkin kiva lukea kunnon arvioita tuotteista, joita on oikeesti käytetty, eikä vaan just saatu tai pari kertaa kokeiltu. Antaahan se tuotteesta kuitenkin oikeesti aika paljon paremman analyysin (toki vain kyseisen henkilön mielipiteen/käyttökokemuksen). Mutta katsotaan, millaisen suosion tämä postaus saa osakseen, jatkaako vai hylätäkö taas.

Neutral-dödöä olen käyttänyt jo ties miten monta pulloa ja väitän, että tää on edelleenkin markkinoiden paras deodorantti. Hajuton, pitää hyvin hikoilun eikä ärsytä kainaloita. Oon tästä kirjoitellut täälläkin, tästä pääsee lukemaan hehkutukseni. Ostin heti uuden loppuneen tilalle. Hinta tässäkin on noussut ja maksaa nykyään yli 4 euroa! Tätä saa kaikista vähän isommista marketeista, omani ostan yleensä aina Stockalta.

Santen suihkugeelin sain pr-toimistovierailultani ja se kului kyllä aika nopsasti meiltä kahdelta loppuun. Luonnonkosmeettiset suihkugeelit eivät ole koskaan olleet mun lemppareita, koska eivät tuoksu oikeen miltään ja jotkut eivät tunnu edes pesevän kunnolla…Mutta tämä yllätti iloisesti! Kevyt ananaksen ja sitruunan tuoksu oli tosi miellyttävä ja muutenkin kaikinpuolin hyvä suihkugeeli. Sopii kai ihan hyvin miehillekin.

MACin kasvovoiteen sain töistä joskus ja kesti aika kauan ennen kuin sain sen otettua käyttöön. Laitoin tätä meikin alle aamuisin ja siis ihan ookoo. Kosteutti riittävästi ja noin niinku muutenkin jees. Hinta on varmaan aikas tuntuva tässä voiteessa, joten en kyllä ostaisi uudelleen, koska noh, ihan perus kosteusvoide kuitenkin? Mun ihotyypilleni (rasvoittuva, ongelmaa löytyy) on olemassa parempiakin. Pidän kyllä näistä MACin purkista ja tää vissiin pitää säilyttää, jos haluaa joskus jonkun ilmaisen huulipunan…

Glögiltä TODELLA VOIMAKKAASTI tuoksuva Lushin suihkugeeli oli jo parhaat päivänsä nähnyt, mutta sinnikkäästi käytin sen loppuun, miehen jatkuvista vastalauseista huolimatta. Todellakin tuoksui glögiltä, mutta siis tarviiko suihkugeelin tuoksua jouluna juotavalta juomalta? En tiedä. En ostaisi uutta pulloa, jos tällainen vielä kausituotteena tulee. En dissannut, mutta tykkään raikkaammista tuoksuista. Just ehkä joulun alla tämä menis, mutta olipas riittoisaa!

Just-hajuvesinäyte tuli LivBoxista aika äskettäin ja käytin sen aika nopsasti loppuun. Pidin tuoksusta! En tiedä ostaisinko täysikokoista, koska en ole mikään hajuvesifani noin muutenkaan…

Ripsareita on kertynyt mulle viime aikoina tämmöisinä miniversioina. Käytän ripsiväriä nykyään alaripsiin, ylhäällä on edelleenkin ne pidennykset (kestoripsarista alaripsissä olen luopunut, niin hitsin kätevä kuin se olikin). Lancômen ja Cliniquen miniripsarit olivat molemmat ihan jees, Hypnôse Doll Eyes ehkä vähän turhan märkää alaripsiin levitettäväksi,  High Impact kuivempaa ja siksi parempaa.

Hiuskamoista loppui John Friedan kuivashampoo (saatu Tampereen kauneusbloggaajien miitistä), Let me be -shampoo ja No nothing very sensitive color -shampoo sekä LivBoxista tullut Bio Botanical shampoo. Näistä kuivashampoota ostan uudelleenkin, on nimittäin todella hyvä, etenkin jos volyymia tukkaansa hakee! Tätä saa Kickseistä, tsekattu on jo! Shampoot olivat molemmat hyviä, No nothing oli täysin hajusteeton värjätyille hiuksille tarkoitettu, pesi hyvin mutta kaipaan shampooseeni tuoksua! Bio Botanical shampoo oli niin pieni näyte, että olis voinut olla isompikin.

Noh, like vai dislike? Teenkö tämmösen postauksen vielä joskus uudelleen? Kiinnostaako nää? Oliko tässä mitään teille tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?

27 Comment

 1. eekku says: Vastaa

  Kiinnostaa kyllä mitä muut ovat kuluttaneet loppuun =)

  1. Kyllä muakin kiinnostaa, luen aina nää postaukset muilta. 😀

 2. Mun mielestä näitä on kiva lukea! 🙂 Mutta samoja ongelmia, mua ärsyttää purkkien säästely. Nyt oon parina kuuna säästänyt, kun joku vielä kuvais ja kirjoittais niistä mun puolesta. 😀

  1. No niinpä, sekin vielä. 😀 Otti vähän voimille täälläkin tämä. 😀

 3. Ehdottomasti LIKE!

  1. Jess 😀

 4. Salla says: Vastaa

  Säästä toi Lushinkin pullo jos siinä on se maininta, että kelpaa kierrätyskampanjaan. Viisi sellaista kun vie niin saa tuorekasvonaamion 🙂 Jos et siis vielä tiennyt 😉

  1. No enhän mä pääse sit näistä ikinä eroon!!! :’D

  2. Ei muuten ollu mainintaa.

 5. Tykkäääään!!! 😀
  Kiva kun kirjoitit jälleen ja mielelläni lukisin lisää vastaisuudessakin :).
  Kivasti sullakin loppunut purkkeja elokuussa!
  Itse olen laittanut loppuneet purkit pieneen paperikassiin, joka on vaatehuoneessa yhdellä hyllyllä.
  Purkit eivät ole siis haittona ja kun olen yhteiskuvan ottanut niistä kuun lopussa, niin sitten tyhjennän paperikassin ja vien sen odottamaan takaisin vaatehuoneeseen uusia purkkeja :).

  1. No nyt loppuikin yllättävän paljon, en mä yleensä kuluta tätä vauhtia mitään! Ehkä siks osittain innostuinkin tän tekemään, kun tajusin, että nyt on moni lopussa.

 6. Liisa says: Vastaa

  Joo, nää on aina mielenkiintoisia luettavia 🙂 Toki jos viä jaksaisit kirjottaa noiden tuotteiden nimet vähän vielä näkyvämmin, niin tosijees! Jää paremmin mieleen ainakin itelle 😀 Nuo Natural -dödö rupes kiinnostamaan!

  1. Hehee, joo, totta. 😀 Natural-dödö on kyllä paras. <3

 7. Mä oon jotenkin aina vastarannan kiiski, ei mua juurikaan kiinnosta se että mitä kenelläkin loppuu kuukauden aikana, lähinnä kiinnostun niistä tuotteista joita ihminen ostaa uudestaankin, en niiinkään siitä että saiko jokun tuotteen rääpittyä pakolla loppuun. Eli en itse säästelisi purkkeja, vaan kertoisin vaan itseä oikeasti kiinnostavista tuotteista enemmän 🙂

  1. Kiitos rehellisestä mielipiteestä! 😀 Oon joo vähän samaa mieltä. Useimmat loppuneet tuotteet on kuitenkin tämmösellä suurkuluttajalla semmosta ”nooo ihan kiva oli” -sarjaa. Tiettyihin juttuihin kuitenkin oon jämähtänyt, tässä niistä nyt oli tuo dödö sekä kuivashampoo, josta mun piti tehdä ihan erillinen postaus mutta päädyin sit laittamaan sen tämmöseen.

 8. Anonymous says: Vastaa

  Kokeileppa Laveran luonnonkosmetiikka suihkugeelejä sekä vartalovoiteita niin löydät hyvän laadun lisäksi oikeasti aivan mahtavat tuoksut ilman mitään kemikaaleja 🙂

  1. Lavera on mun uusin innostus 🙂

 9. Kiinnostaa. Sekä pienen tirkistelyolon, että tuotearvostelun vuoksi. Itselle näistä tuttuja tuotteita olivat lähinnä livboxissa tulevat.

  1. Noni, kiva kuulla! Teen siis vielä uudelleen joskus 🙂

 10. Oonko mä nyt se joka ei kuulu joukkoon? En saa mitään tuotteita loppumaan melkein koskaan. Dödön ehkä.. Suihkugeelin joskus. Mä voisin kirjoittaa loppuneet tuotteet kerran vuodessa ja kuitenkin saisin kokoon vähemmän tuotteita kun mitä.. normaalit tyypit kirjoittaa näihin postauksiin kuukausittain 😛

  1. Joo, mäkin välillä kyl ihmettelen muiden kasoja! Koska mullahan on kans se, että jos loppuun, niin 1-2, jos sitäkään. Tää postus ihan siks, että nyt jostain syystä loppu kaikki samaan aikaan. Eli en mä tämmöstä kuukausittain sais väännettyy millään 😀

 11. Anonymous says: Vastaa

  joo näitä lisää!

  1. No katotaan, jos tulee hyvä kuukausi 😀

 12. Anonymous says: Vastaa

  We want more! Näitä on kiva lukea 🙂 Milloin tulee postaus kissojen (ja Rosan, totta kai jos hänkin on paikalla) päivästä? Sellainenkin olisi hauska 😀

  1. Joo mun pitäis ehdottomasti tehdä tämä nyt vielä kun valoa riittää. 🙂 Talvisin tällasia on tosi vaikeeta kuvata. 🙁

 13. Like, eli kiinnostaa! Tee ihmeessä uudestaan, mikäli hermosi kestävät. 🙂
  Glögg on aivan ihana, jouluisin mun THE suihkugeeli, parin viime vuoden Snow Fairyn innostuksen ohella. 🙂

  1. No ehkä mä sit teen! Onhan tälle kuullekin jo huikeet kolme loppunutta. 😀

Vastaa