Beckhamia naisille? Kyllä kiitos!

Tässä se taas nähtiin. Naiset ovat shoppailuhulluja sekopäitä, kun taas miehet…eivät. David Beckham (H&M) -alusvaatemallisto pärähti tänään klo 11 nettimyyntiin ja neljää minuuttia yli muistin asian. Hekottelin taas itsekseni, että juu varmaan pääsee taas nettisivuille ja varmaan on mitään enää jäljellä jos siinä jostain syystä onnistuukin. Eikä MITÄÄN ongelmaa. Kaikkea oli jäljellä ja sivut toimivat ihan normaalisti. Pyh pöh. Eikö shoppailuhulluilla sekopäillä ole miesystäviä?

Koska miespoloiseni ei näiden päälle mitään kuitenkaan ymmärrä, niin (vaikka olisin mielelläni klikannut ostoskoriin kaiken tuosta mallistosta…), päädyin ostamaan sille vaan parit bokserit. Ja meinasin ostaa myös 100 % puuvillasta valmistetut yöhousut kokoa L, kunnes hetken harkinnan jälkeen tulin siihen tulokseen, että nehän tulevat parempaan käyttöön MINULLA, joten vaihdoin kooksi S. HAH. Vai että miehille tehty mallisto…niin varmaan.

David Beckham? Miesten vaatteet naisilla? (Eihän nyt YÖHOUSUILLA ole mitään väliä!)

14 Comment

 1. Mä käytin exäni vaatteita välillä, joten why not miesten vaatteita naisilla 😛 Kauhean outoa kutsua sitä exäksi.. Siis todella outoa.

  1. No mä en ole kyllä aiemmin kajonnut miesten vaatteisiin…kerta se on ensimmäinenkin. Voi tosin olla paljon mahdollista, että miesten S on mulle yöhousuiksikin hillittömän iso.

 2. Nina says: Vastaa

  No nyt et kyllä aivopese minua ostamaan mitään yöhousuja! En tarvi sellaisia! 😀

  1. HAHA! 😀 Näillä keleillä tarttis kyllä yöksikin VILLAHOUSUT. Ei paljo Beckhamit lämmitä.

  2. Nina says: Vastaa

   Heini olet nero. Tästä hetkestä alkaen yö/pyjamahousut kulkevat virallisesti nimellä ”beckhamit”.

 3. Ruu says: Vastaa

  köh.. minä olen vienyt miehen pitkähihaiset työpaidoikseni, ja monen monta t-paitaa salille ja joskus kun en omia ole viitsinyt etsiä olen käyttänyt tuon pitkiäkalsareita välihousuina jos on ollut kova pakkanen 😀

  1. Niin sitä pitää!

 4. Miehen t-paidat on just parhaita yöpaitoja. Ja kukapa nainen ei haluaisi yöksi päälleen jotain mikä liittyy jollakin tavalla Beckhamiin… 🙂

  1. No mulla ei oo mitään erityistä fanitusta Beckhamin suuntaan, mut eihän se toki paha oo! 😀

 5. Jennipenni says: Vastaa

  Haha, mä menin H&M sivuille kattoo tuota mallistoa, vaikkei ole ketään kenelle ostaisi tai oikein ketään kelle suositella noita vaatteita 😀 Beckham <3 En ole kyllä itsekään mikään ”fani”, mut onhan se hemmetin hyvännäkönen.

  1. No sit pitää tehä niinku mä, eli ostaa itelleen! 😀

 6. hei hyvä kun muistutit, mä luulen että mun futisliha vois tykätä noista. pitää varmaan raahata se hennesille, tuolla luki että saatavilla miesten vaatteita myyvistä myymälöistä. tai sitten se on että no hyi ja mä vaan kuvittelen että se tykkäis.

  1. No niin luulin mäkin. Ei kannattais luulla mitään, kun on kyse miehistä. 😀

Vastaa