Pelastus

Nää pakkaset. Ja hiukset. Nyt kun suurin Olaplex-apu alkaa olla häipymässä, niin olen ollut vähän hätää kärsimässä tän sähköpehkon kanssa. Vaikka läträän kaikenlaisten hoitoaineiden ja öljyjen kanssa, on hiusten latvat kuivat ja sähköiset. Olen kokeillut kaikenlaisia hiusöljyjä myös kuivaan tukkaan, mutta vaikka miten vähän annostelen, niin lopputulos on likaisen näköinen tai pahimmassa tapauksessa likaisen näköinen ja silti sähköinen! Kuinka ärsyttävää! Kosteisiin hiuksiin öljyt toimii parhaiten, mutta föönaaminen vie öljyn tehoa.

Redken Diamond Oil

Olen jemmaillut tätä Redkenin Diamond Oil High Shine Airy Mistiä kaapissani, sain tämän jo aikoja sitten ex-duunistani. Otin sen nyt käyttöön ja yllätyin erittäin iloisesti! Tätä voi suihkuttaa niin märkiin kuin kuiviinkin hiuksiin ja olen kokeillut kumpaakin ja kumpikin on hyvä. Mutta tosiaan mikä ilahduttavinta, tämä on aivan erinomainen myös kuivissa hiuksissa! Öljy tulee suuttimesta ulos kevyenä suihkuna ja muutamalla suihkaisulla sähköisimmätkin hiukset asettuvat kauniisti. Just ennen föönausta käytettynä tää taikoo hiuksista ihan törkeen pehmeät ja hyväkuntoisen näköiset! Käytän tätä pääasiassa hiusten latvoihin ja pituuksiin, mutta olen suihkutellut tätä myös lähemmäs päänahkaa ihan hyvällä menestyksellä. Kaiken parhauden lisäksi tää tuoksuu ihanalta.

Redken Diamond Oil

Paras kokeilemani hiusten öljytuote, todellinen löytö. Koska en usko tän 150 ml:n pullon riittävän loppuelämäkseni, googletin peloissani hinnan ja onhan se joo aika iso, 30 rahaa Sokoksen verkkokaupassa. Feeluniquella sama puteli on tarjouksessa 15 euroa, mutta eipä ole Suomeen kuljetusta kun on aerosolituote. Perse. Pitää jatkossa ostaa tätä aina jollain alekupongeilla.

Löytyykö tältä öljysuihkeelta muita faneja? Käytättekö öljyä hiuksiin? Oletteko valmiita maksamaan hieman enemmän euroja todella hyvästä ja toimivasta tuotteesta?

4 Comment

 1. Tiltu says: Vastaa

  Mä löysin sattumalta hyvän tuotteen höttöhiuksini talvipelastukseksi, nimittäinkampaajan suositteleman System 4 Hydro Care Conditioner H. Hiukset tulevat jänteviksi ja helposti käsiteltäviksi, mutta ei kuitenkaan lähmäisiksi.

  Kerranki voin kiittää ongelmaihoani jostain, olisi jäänyt ilman päänahkaongelmia hyllyyn!

  1. Noi System 4 -tuotteet on kyllä tosi hyviä, oon löytänyt ko. sarjasta aikoinaan pelastuksia hiuksiin ja hiuspohjaan minäkin. 🙂

 2. June says: Vastaa

  Öljy on tähän luonnonpehkoon kyllä paras aine. Ite tykkään hurjasti Kevin Murphyn Young Again -hoitoöljystä, jossa on myös kuumuussuoja. Oon varmaan kehunut tota samaa ainetta joka kerta, kun kommentoin jotain hiusasiaa blogiisi, mut ei voi mitään. 😀

  Toi Redken kuulostaa kyllä kans hyvältä! Mulla ei yleensä sähköisten hiusten ongelmaa ole, koska kiharat ei oo yleensä sähköiset (en muuten tiedä miksi?), mutta tällä viikolla -30 pakkaset ja hiusten suoristus on saanu kyllä hermot kireälle lentelevien haituvien kanssa..

  1. Hehe, muistan, että oot! 🙂 Mulla on AINA talvisin sähköset hiukset (käytän varmaan niin huonolaatusia vaatteita, heh), mutta tää suihke on kyllä nyt ollut iso helpotus.

Vastaa