Kaikkea muuta kuin mummoilua

Tämä nyt liittyy puhtaasti työasioihin, mutta menköön. En kuitenkaan nyt aio varsinaisesti mainostaa mitään, kunhan iloitsen minulle tapahtuneesta kivasta jutusta, ok? Sain tänään nimittäin postia, jota olen jo innokkaasti odottanutkin. Olimme jo huhtikuussa työkavereiden kanssa Triumph Essence -malliston -”The Luxury Collection”- julkaisutilaisuudessa (hotel Havenin sviitissä!), jossa sitten jossakin samppanjan ja Macaron-leivosten nauttimisen välissä hipelöimme ja testasimme jumalaisen kauniita alusvaatteita. Jokainen meistä sai valita mieleisensä mallin omassa koossaan ja ne luvattiin lähettää meille syksyllä. Ja tänään ne sitten tuli, hiphei!

Päätin jo tilaisuuteen mennessäni, että tällä kertaa valitsen kyllä rintsikat, jotka EIVÄT OLE AINAKAAN MUSTAT. Joku hempeä väri, ehkä pitsiäkin. Mutta mitäpä sitten valitsinkaan…
Joo näätte ihan oikein, mustaa tuli. Mutta on pitsiä! Mallistossa oli kyllä paljon toinen toistaan kauniimpia alusasuja (myös korsetteja!), joten valinta ei ollut mitenkään helppo. Taidan nyt vaan olla vaatteiden suhteen hyvin musta ihminen (ehkä muutenkin…), ja useinkin kaupassa nähtyäni esim. tosi kivan punaisen paidan iloitsen kovasti siitä, että viimeinkin aion ostaa jotain muuta kuin mustaa, kunnes näen viereisessä henkarissa saman mustana…ja se onkin ylläripylläri paljon kivempi.

Mutta vielä alusvaatteisiin. EN ole mitenkään alusvaateihminen. En nyt suosi mitään ihonväristä mummolinjaakaan, mutta ostan lähinnä kivannäköisiä ja mukavia rintsikoita & pikkareita, jotka ovat hyvännäköisiä myös vaatteet päällä, eli ei ehkä mitään turhia pitsirimpsuja ja muita ylimääräisiä härpäkkeitä. Olen siis tylsä, myönnetään. Alusvaatemerkkeinä suosin calvin Kleiniä ja Espritiä, urheiluliivit Nike. Push-upit ja kaarituet tällä Luojan ei mitenkään anteliaalla kädellä luomalla rintavarustuksella ovat enemmän kuin suotavia, mutta mitään ylimääräisiä toppauksia en todellakaan rintsikoihini hyväksy. Ja lempiväri siis se musta, mutta myös tummanpunainen.

Enkä edes omista ihonvärisiä rintsikoita! Enkä niitä napaan asti ulottuvia mummopöksyjä! (Miksi muuten kaikissa muka-hauskoissa-leffoissa nuoret mujitsut aina stressaa, kun onkin mummoalushousut jalassa kun yhtäkkiä joutuukin miehen luokse yöksi? Käyttääkö sellasia oikeastikin joku alle 80 v??)

6 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Onko noi pikkarit läpikuultavat? meinaan, sitten kyllä pitää muistaa sheivailla tarkasti. Muuten vaikuttaa oikeen näpsäkältä alusasu valinnalta.

 2. Kyllä ne on, ja sheivailtu on erittäin tarkasti jo monet vuodet!

 3. Kauniilta setiltä näyttää!
  Voi että kuinka itse haaveilen, että sitten kun saan taas vähän enempi rahaa käteen, niin marssin ammattilaisliikkeeseen ostamaan Oikeankokoiset rintsikat itselleni.
  Nyt ne eivät todellakaan ole oikeankokoiset… (lähes kaikista omistamistani jotka ostettu H&M/lindex/Seppälä linjalta, olkaimet tippuu, läskit tursuaa ym. mukavaa.. Oikein seksikäs olo tulee..not.)
  Ehkä viimein ensi kuussa, kun alkaa tulla tuloja enempi kuin 0e/kk 😀

 4. Tuolla tilaisuudessa oli pr-ihmisten lisäksi myös ”ammattitaitoinen mittaaja”, eli jokaiselta otettiin ympärysmitat ja kerrottiin ”se oikea kuppikoko”. Harmi vain, mun tissit eivät kasvaneet siinä mittauksessa. :'(

 5. TBone says: Vastaa

  Kuvia odotellessa.

 6. Anonymous says: Vastaa

  Joo, kuvat havainnollistaisi paljon, että sopiiko nuo hepenet millaisiin tilanteisiin. Noiden tarkoitus kuitenkin lienee olla vain helposti ja nopeasti riisuttavissa 😀

Vastaa