Paketointihelvetti

Päätin jo eilen ryhdistäytyä ja tarjota pojille hieman iloa elämään. Roudasin vaatehuoneesta paperit ja laatikot ja narut ja rusetit ja lahjat keittiön pöydälle ja valmistauduin seuraavat pari tuntia repimään lahjanaruja poikien kynsistä. Huoh.

Arska jaksoi viihdyttää itseään paketointivälineiden ihmeellisessä maailmassa sitkeästi koko ajan (vipelsi pöydällä niin vauhdilla koko ajan ettei edes kuvaa saanut kunnolla napattua), Reiska väsähti jossain vaiheessa ja päätti katsella meininkiä sohvalta. Ymmärrettävää sinänsä, tämähän on pikku-Arskan ensimmäinen joulu, Reiskalla jo viides.

Niin kissaämmä en muuten ole, että olisin ostanut jotain lahjoja myös pojille. Ne eivät kuitenkaan joulusta ymmärrä yhtään mitään. Extrarapsutuksia varmasti saavat ja siihen ovat tyytyväisiä. Ja ehkä palan juustoa.

Olettekos te jo saaneet lahjat paketoitua? Oliko mukana kissa-apureita?

22 Comment

 1. Mahtavat kissa-apurit <3
  Mä sain eilen paketoitua viimeiset lahjat ja ne on jo transportattu avaamislokaatioihinsa odottelemaan. Itse seuraan sit perässä aattona ja joulupäivänä 🙂

  1. 🙂

 2. Johis says: Vastaa

  Mää paketoin lahjat jo hyvissä ajoin ja kissa-apurin sain kotiin vasta sen jälkeen kun paketit oli jo pistetty menemään edeltä joulun vietto paikkaan. Tosin tämä mun kaveri on niin kiltti ettei ois varmaan ees jahdannut lahjanaruja, sen sijaan ois voinut käydä niin etten voi paketoida sen takia kun pitäis koko ajan rapsutella kissaa 🙂

  1. Hihi. Kilttejä on pojatkin, mutta naruja eivät voi vastustaa 😀

 3. Paketoin lahjat eilen ja sain kuin sainkin pakettiin melkein sellasen nelikuisen pikkuriiviön. Naton pojan lahja odottaa huomista toimitustaan eteisen pöydällä kun se ei mahdu mihinkään ja terveisensä ovat naskalihampaillaan naruun laittaneet kaikki kisuliinit pienestä isompaan 😀 Oli se aika mielenkiintoinen paketointi se.

  1. Heh, joo kyllä noissa naruissa hampaiden jälkiä riittää! 😀

 4. Nonnu says: Vastaa

  Voi pojat <3

  Kun mä paketoin lahjoja, mulla oli ”apurina” kuorsaava (ja piereskelevä) Mopsi 😀 Onneksi se ei osaa kiivetä pöydälle.

  1. Hehe 😀

 5. Meidän kissaa ei kiinnosta yhtään. Lahjat saa olla rauhassa kuusen allakin.

  1. Outo yksilö.

 6. Othel says: Vastaa

  Elegantit elukat! Hyvää joulua lahjattomille.

  1. Pojat kiittävät!

 7. Hyvä hiiri piristää aina joulua.

  1. Voipi olla niinkin.

 8. Myy says: Vastaa

  Ai ei lahjoja kissoille 🙁 Mä ostin lelut siskon puikkonokille. Ne tykkää repiä paketteja auki.

  On kyllä ihan kiva, ettei täällä ole nelijalkaisia (tai vaahtosammuttimen kokoisia kaksijalkaisia). Voi huoletta kasata paketit kuusen alle ja tietää niiden olevan siellä vielä seuraavana aamuna! 🙂

  1. Nojoo, ei. Leluja pyörii täällä tarpeeks muutenkin ja jotain kissanherkkujakin kaapista löytyy, joita harvemmin kyllä saavat.

 9. Oi kyllä on paketoitu ja kissat on kovasti auttanut. Vanhempi kissa on ovela ja se tulee viereen vain katselemaan, ei koske mihinkään. Mutta hetkeksikään kun kääntää päätä niin nopeasti on narurulla lattialla :p

 10. Oi kyllä on paketoitu ja kissat on kovasti auttanut. Vanhempi kissa on ovela ja se tulee viereen vain katselemaan, ei koske mihinkään. Mutta hetkeksikään kun kääntää päätä niin nopeasti on narurulla lattialla :p

  1. Nuo ei odota! 😀

 11. Meillä jätti mies paketoinnin papereiden jälkeen kesken (aka ei jaksanut enää nauhoja sitoa) kun Viski oli niin avulias. Itsehän sain kaiken paketoitua innokkaasta juniorista huolimatta! Seniori kun ei jaksa enää niin kovasti kiinnostua (vaikka olikin sit käynyt järsimässä palan pakettinauhaa ja sit oksentanut sen yöllä olohuoneen lattialle tietokonetuolin alle :I). Mahtavia kuvia, hehe.

  1. Ymmärrän miestäsi. 😀 Pitää Arskan kanssa olla tarkkana narujen ja tommosten kanssa, se kans on pari kertaa niitä syönyt, mitä Reiska ei koskaan oo tehny…

 12. Niina says: Vastaa

  Minulla oli ”apuna” vain mies, josta ei loppujen lopuksi ollut kovinkaan paljon apua (oikeastaan päinvastoin, oli vain tiellä). Melkein perheriita saatiin siinä aikaiseksi, kun meikäläisellä menee hermot heti, jos joku paketti ei ole nätti ja symmetrinen. 😀 Paljon auttaa, jos ukko louskuttaa siinä vieressä jotain ”ihan hyvä on, paketoidaan jo seuraava”. IHAN HYVÄ?

Vastaa