Born to Bio

Onko Born to Bio teille tuttu merkki? Sarjaan kuuluu kaikenlaista hygieniatuotetta, jotka ovat tietenkin niiiin luomuja. Tässä vähän viherpiipertäjäinfoa:

”Kaikille Born to Bio-tuotteille on myönnetty Ecocert- ja Cosmebio-merkit osoituksena turvallisuudesta ja luotettavuudesta. Nämä luonnonkosmetiikan sertifikaatit takaavat etteivät tuotteet sisällä silikoneja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia väriaineita, synteettisiä tuoksuja, eläinperäisiä raaka-aineita, parabeeneja, geenimanipuloituja aineita eikä niitä ole testattu eläinkokein. Turvallisuuden takaamiseksi kaikki tuotteet testataan tiukan valvonnan alla dermatologisin testein. Bort to Bio-tuotteet on pakattu kierrätettäviin PET-pulloihin.”

Päädyin parin mutkan kautta tilaamaan kolme Born to Bion suihkugeeliä, jotka kyllä kaikki tuoksuvat luomuhyviltä. Ainoastaan pullojen koko ihmetyttää, näyttävät PALJON pienemmiltä kuin 300 ml! No, kuvahan ei nyt taaskaan kerro mitään. Näistä tulee hauskasti mieleen ulkomailla myytävät, juotavat jugurtit! Pidän siis kovasti näistä putiloista, joista ehkä ainakin yksi päätyy erään ihmisen synttärilahjaan…!

Kiinnostaako luomusuihkugeelit?

23 Comment

 1. Mä olin ihan satavarma, että tää postaus oli jugurtti-asiaa! Kaikki luomukosmetiikat kiinnostavat, jos olisin rikas siis, enkä opiskelija 😛

  1. Menit lankaan! 😀 No nää ei ollut ihan kovin kalliita, n. 7 euroa kappale Hyvinvoinnin tavaratalosta.

 2. Ruu says: Vastaa

  joku tuossa ulkonäössä tökkii vastaan, ei tule ainakaan miedän kylppärin hylyyn hankittua.

  1. Ai musta nää on niin mahtavia! 😀 Tekis mieli juoda!

 3. Nina says: Vastaa

  Tämä sun suihkugeelimania on ihan mahtavaa! 😀

  1. Mut täl kertaa en pidä kaikkii ite!

 4. Jazzy says: Vastaa

  Mä en hillinnyt itteäni ollenkaan näiden kanssa, vaan tilasin 6 kappaletta…ja ne kaikki on mulle itelleni 🙂 Mun ostolakko ei kyllä pidä yhtään saippuoiden kohdalla! Eikä vartalovoiteiden…eikä kynsilakkojen… =D

  1. Hah! 😀 Vaikuttaako nää susta jotenkin pienemmiltä kun mitä ”pitäis” olla?

  2. Jazzy says: Vastaa

   Olisin voinu ensinäkemältä veikata, että niissä on 250ml tavaraa. Mut on kai se uskottava, kun pullon kyljessä lukee 300ml..

  3. Niinpä…musta näyttää aika pieneltä ollakseen 250 mlkään! 😀

 5. Mohn says: Vastaa

  Luomu kiinnostaa aina!! En ole vielä päättänyt mitä mieltä olen näiden ulkonäöstä. Kai se on ihan hauska…

  1. Naurahdin tolle ”kai”:lle 😀

 6. Pia says: Vastaa

  Justiinsa toissapäivänä tuli itelläkin selailtua kyseisen puljun verkkosivuja näiden osalta. Jo pitemmän aikaa oon uusinu niin kosmetiikka- kuin kodinlitku-puolta luontasilla vaihtoehdoilla sitä mukaa kun vanhat on alkanu loppumaan. Tää oli siis varsin tarpeellinen tieto 😀 Kieltämättä on vähän jogurttipurkin ulkonäköä mutta haitanneeko tuo

  1. Ei haittaa! 😀 Musta nää on ihania.

 7. Nonnu says: Vastaa

  Mä sain jokin aika takaperin maahantuojalta kaksi noita Born to Bio-suihkugeelejä + 2 saman sarjan dödöä testattavaksi. Dödöt olivat kivoja yllättäjiä, mutta petyin tosi pahasti noiden suihkareiden kohdalla siihen, että ne olivat lähes tuoksuttomia 🙁 Tosin mulla ei ollut kumpikaan suihkugeeleistä mikään noista sun ostamistasi. Sain sieltä Vanilla-Cocon (täysin tuoksuton) ja Aloe – Bamboon joka tuoksui hitusen enemmän, mutta hyvin vaimeasti sekin.

  Pullojen hauska ulkonäkö puhuttelee kyllä 🙂 Kerrankin luomusarja joka ei näytä tylsältä!

  1. Noi ainakin tossa purkissa tuoksuu ihan mukavasti, mutta ei niin vahvasti kuin ”normaalit”. Saa nähdä, miten käytössä? Mietin dödöäkin, mutta pelkään, että eivät riitä mulle.

 8. Täälläkin yksi joka parin sekunnin ajan katsoi, että jaa, kauppaan tullut uutta juotavaa jugurttia :D.
  Ihanan näköisiä ja voisin hyvin jopa kotiuttaa tänne jonkin nuista (jos en kuitenkaan klikkaisi vielä itseäni nettikauppaan kuolaamaan…).
  Muuten en ole mikään luomu ym. intoilija, mutta aina kiinnostaa uudet jutut, joita haluaisin kokeilla ja testata :).

  1. Näköjään kuva hämäs monia. 😀

 9. LauraL says: Vastaa

  Luulin kans, että nyt on tullu jotain uusia jugurtteja, vaan ei. Mutta kiinnostavan oloisia putelleja kuitenkin 🙂

 10. Nova says: Vastaa

  Mun kiinnostus näitä kohtaan heräsi heti ku ekan kerran bongasin nämä jostain. Edelleenkin kiinnostaa, mutta innostus on vähän hälventynyt kun oon lukenut kommentteja ettei nämä tuoksuisi kovin voimakkaille. Ja minä kun vaadin suihkugeeleiltä tuoksua =D Hinta kans kyllä tökkii, mun mielestä nuo on aika kalliita suihkugeeleiksi kun halvemmallakin löytyy ja minä kun olen semmonen suihkugeelituhlari…

  1. Jep, eivät valitettavasti tuoksukaan 🙁

 11. Anonymous says: Vastaa

  Itse voin kyllä suositella tämän tuotesarjan tuotteita; Mahtavia!
  -Shiva-

  1. Mä en tykännyt näistä. Tuoksuivat pullossa enemmän kuin iholla, tosi laimea tuoksu. 🙁 Eikä pesutehokaan mikään hyvä. Pullot kyllä kivoja.

Vastaa