Koiria ja korttipeliä

Oltiin eilen illalla vähän korttia lätkimässä Järvenpäässä miehen systerin ja sen aviomiehen ja vauvan ja koirien luona. Ylläripyllärinä ovella olikin valkoisten samojedien lisäksi vastassa tällainen uusi kaveri:

Tessu! Se on vielä vauvakoira! Riemastuin heti, että nythän saan suloisia kuvia uudesta hömelöstä, mutta se olikin niin liikkuvainen otus, että eihän niistä kuvista onnistunut kunnolla oikein yksikään.

Kova hyppimään ja järsimään sormia, mutta muuten leppoisa neitokainen. Pidän kyllä hirveesti sekarotuisista koirista. Tessusta tulee kuulemma lintukoira. Linnut siis peljätkööt.

Paikalla oli myös Lilli. Nyyti-koiraa ei näkynyt, sillä oli ilmeisesti tärkeämpää puuhaa pihalla.

Lilli eli Puhalillukka eli Lihapullukka.

Pelin nimi on Tuppi. Pelaan mielelläni sitä tai Marjapussia (pokerin lisäksi). Haaveilen Marjapussin SM-kisojen järjestämisestä, niitä kun ei ole ollut enää moneen vuoteen. Yhdissä olin mukana ja oli ihan superia. Haluaisin ottaa osaa myös Tupen SM-kisoihin, osataan hei sitä täällä Etelä-Suomessakin!

Tällä kertaa kävi vähän köpelösti. Syytän huonoja kortteja! Ja Samu-herra 1 kk oli ihan voittamaton.

Sellainen, aika perusrauhallinen sunnuntai.

6 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  oi tuota koira taaperoa, valloittavan suloinen 🙂

  1. Joo! 🙂

 2. Nina says: Vastaa

  Oeee mikä monsteri! Tuo pikkuinen koiruus siis 😀 Vauvakoirat on mahtavia kun niiden vartalon mittasuhteet on ihan hassut. Hillittömät korvat ja tassut pienessä kropassa. Ja ne mahat! En kestä <3

  1. Niinpä. <3

 3. Tervetuloa uudelleenkin häviämään, buahahaa! Niin ja tarkennuksena vielä että Tessusta voi tulla myös jäniskoira tai hirvikoira… tai jopa agilitykoira 😀

  1. Joo mä meinasinkin ensin kirjottaa tuon tarkennuksen, mutta me luotetaan Tessuun mitä tulee lintuihin!

Vastaa