Well done, Karppinen!

Jee, viimeinkin Perheleipurit tajusivat tehdä Karppista myös muuna kuin pullamössöversiona! Marraskuun alussa kauppoihin nimittäin tulee kolme Karppinen-uutuutta: sämpylä, vaalea vehnäpalaleipä (eli vielä enempi pullamössö) ja huom! RUISPALALEIPÄ.Uskaltauduin jo testaamaan tätä ruispalaleipää ja pakko kyllä nyt sanoa vähän samaa kuin tuosta niiden ensimmäisestä sekaleivästä: eihän se mitään hyvää ole. Maistuu vaan jotenkin tosi kummalta ja pahalta, eikä auta vaikka päälle lappaa puoli kiloa vihanneksia ja juustoa. Mutta luulen tämän silti olevan monelle superkarppaajalle ainakin jonkinlainen makuelämys. Ja tosi positiivista on se, että nämä ruispalat on pakattu kuuden kappaleen pusseihin, nimittäin se sekaleipä-Karppinen-pussi oli JÄRKYTTÄVÄN iso. Mutta jatkuvastihan ne pussit ovat kauppojen leipähyllyiltä loppu, joten ilolla ihmiset taisivat Karppisen ottaa vastaan. Mutta minähän en Ruispuikuloistani luovu!

Onko joku löytänyt Karppisen omakseen?

2 Comment

  1. June says: Vastaa

    Jee, hyvä kuulla! Karppinen-pussi tosiaan on iso, mulla menee aina suurin osa pakkaseen. 🙂 Tosin noissa on se vika edelleen, että sisältävät viljaa, jota en oikeastaan käytä. Mutta hätätapauksessa Karppistakin voi joskus mutustaa.

  2. Niinjoo :/ Mä en pääse oikeen tosta makuelämyksestä kiinni, musta noi Karppiset maistuu jotenkin pahalta pahvilta 😀

Vastaa