Joulukalenterini 2018

No tätä vois sanoa jo ihan toivepostaukseksi, niin moni nimittäin Instagramissa pyysi multa kosmejoulukalentereiden sisältöjä blogiin! Ja tottahan toki toiveet toteutan. Mulla siis oli tää ASOS ja Ritualsin kalliimpi versio. Noi jouluvalot oli kyllä aivan ihanat, haha! Ei lainkaan turhat, musta oli aivan ihanaa aamuisin napsauttaa noi päälle. Moni tosiaan seurasikin näitä instastoryjani, kun yleensä Amandan kanssa avasin luukut. Mä tykkään myös katsoa stoorien kautta sellaisten kalentereiden availuja, joita mulla ei oo, ihan parasta! Tähän käytinkin aina Amandan päikkäriajat. Mutta nyt niihin sisältöihin:

Huh, melkoinen läjä kosmetiikkaa, kun nämä kaikki laittaa samaan syssyyn! Otetaan käsittelyyn ensin ASOSin kalenteri, nämä kamat eivät nyt tule missään luukkujärjestyksessä.

Joku kai aika hyvä naamio tämä 111SKIN, mutta voi miten mä innostuisin käyttämään näitä? En siis mitenkään hirveesti innostu näistä, mutta uskon olevani vähemmistöä, eiköhän tää ollut aika monen mielestä tosi kiva. Nämä Hydro Cool Firming Eye Gelsit ovat ehdottomasti kivemmat, tykkäsin. Ihan ennestään tuntematon tämä SAND&SKY, tällainen nopeakäyttöinen naamio tulee tottakai käyttöön.

Cliniquen Moisture Surge -voide oli ennestään tuttu, tykkään! Glamglown Mega Illuminating Moisturizer oli tosi kiva, voi käyttää joko yksinään tai meikkivoiteen kanssa. Radialin Dragon’s Blood Sculpting Gel oli vähän että häh, mihin tätä käytetään, mutta siis kasvoille ja kaulalle. Joku ryppyvoide siis. Mä en vieläkään koe olevani varsinaisessa ryppyvoideiässä, mutta kai tän voi silti käyttää. J.ONE JELLY PACKilta tuli kanssa tällainen mitä hittoa -tuote, tää on joku meikin kiinnittäjä ilmeisesti? MACin Strobe Cream oli tottakai jeejeejee!

Holika Holikan Aloe Soothing Gel on ennestään tuttu ja tykkään kovasti. Alpha-H:n kasvojenpesuaine oli ihan kiva, samoin First Aid Beautyn syväpuhdistaja. BODin Mermaid Shimmer Sorbet näytti ihanalta! En mä oikeasti ikinä kyllä käytä vartalolle tällaisia shimmereitä, mutta on tää silti ihana, nätti putilo.

Coco&Even hiusnaamio oli ihan kiva, tulee käyttöön, otan ehkä tän reissuun mukaan. Ameliorate oli mulle aivan vieras merkki, mutta tää vartalovoide saattaa olla tosi hyvä. Vaikuttaa joltain apteekkimerkiltä? Caudalíen misellivesi oli yks kalenterin parhaista luukuista! Rakastan tätä merkkiä ja testaan tän supermielelläni, lähtee matkalle mukaan. INC.redibleltä tuli cosmic blur -jelly, joka on kyllä aika samanlaista kamaa kuin tuo Mermaid shimmer sorbet? Plääh, kaksi aika samanlaista tuotetta.

Instassa jo tästä vähän avauduinkin, sillä kun vilkuilin etukäteen tän kalenterin sisältöä, oli siellä tän HOOLA:n sijasta HOOLA lite, eli se kevyempi versio. Mua ois kiinnostanut testata sitä, mutta voihan se olla, että ois ollut aivan liian vaalee mulle. Kiva tää HOOLAkin on, emmä sitä. Kalenterin mukana tulleessa tuotelistauksessa oli mainittu molemmat, eli ilmeisesti osa oli saanut liten. ICONICin illuminator sävyssä blush on nätti! Tätä voi mixata ”minkä kanssa vaan” tai käyttää yksinään. Meikkisieni ja sivellin olivat ihan kivoja, kyllä mä nämä kokeilen!

Carmex-purkkeja oon tuhonnut monta, tän annoin nyt miehelle joka kinusi multa huulirasvaa. Cicapair sisältää vihreetä mömmöä, jonka tarkoitus siis neutralisoida kasvojen punaisuutta. Jaa, en tiedä teenkö tällä mitään, couperosa-ihoinen varmasti tästä ilahtuisi. Kivannäköinen huulipunahylsy on ASOSin oma tuotemerkki, sävy oli jännä, matta lila. Tää oli ehkä vähän jotenkin tylsä, enkä tiedä jaksanko käyttää. Bobbi Brown merkkinä tietenkin superkiva, mutta en tee mitään ei-waterproof -ripsarilla! Eteenpäin menee tämäkin.

Olin kyllä ihan tyytyväinen ASOSin kalenteriin. Ei mitään turhaa härpäkettä ja suurin osa tulee omaan käyttöön.

Ritualsin kalenterin sisällöt olivat ihanan kokoisia! Ei mitään minijuttuja, vaan ihan kunnon kokoisia kaikki. The Ritual of Sakura -shampoo ja riisikuorinta iholle olivat ihania. Ja toki yksi kasvonaamio tähänkin kalenteriin piti laittaa. Pussi sisältää puuteria, joka pitää sekoittaa veden kanssa.

Ritualsin suihkuvaahdot ovat ihaninta ikinä, joten nää The Ritual of Karma ja Yalda olivat mun lemppareita. Samurain Cool Down -shampoota oon ostanut miehelle lahjaksi aiemmin, en enää muista mitä siitä tykkäsi, mutta saa luvan käyttää tänkin.

Holi Crackle body mousse ilahdutti, The Ritual of Ayurveda -käsivoide ihan jees, Happy Buddha belly body cream samoin. En mä näistä kosteusvoiteista niin hirveesti ikinä ilahdu, mutta Ritualsilta nekin menee, kun tuoksuvat hyviltä. Ja siis etenkin toi mousse on kyllä kiva!!

Käsisaippuaa tulee toki käytettyä ja puhdistusvaahto kuulostaa ihanalta. Pari kasvoille käytettävää ampullia tuli luukuista myös, GLOW ja HYDRATE.

Kuivaöljy vartalolle ja hiuksille oli ihan kiva. Sitten tämä body mist, josta sain Instan kautta närkästyneitä viestejä, kun edullisemmassa versiossa oli ollut tän sijaan kynsiviila? Tää tuoksuu kyllä ihan taivaallisen hyvältä! Hyviä ovat nämä kaksi muutakin tuoksua!!!

Meikkejä ei onneks tämän enempää tullut! Tosin tässäkin kolme liikaa, heh. Tummanpunainen kynsilakka ja mini-huulipuna, ei-wp-ripsiväri.

Joka sunnuntai kalenterista tuli tällainen kynttilä. Kynttilät ovat ihania juu, mutta en tajua tätä tuoksua, vesimeloni! Ei mikään joulutuoksu! Ymmärrän idean, tää kynttilä on suunniteltu kalenteria varten, joten sinänsä hyväksyn neljä samanlaista kynttilää, mutta MIKSI NÄÄ EI VOI TUOKSUA JOULULTA????

Mutta juu, olin kyllä tähänkin kalenteriin oikein tyytyväinen. Ihania juttuja riittävän isossa koossa ja kun Rituals on vaan niiiiin ihana. Vitsi kun joukossa olis ollut vielä se niiden ihan paras huulivoide, jota meen kyllä Dubaissa heti hamstraamaan sata putkiloa!

Mutta mitäs mieltä ootte näistä kalentereista? Entäs omistanne?

15 Comment

 1. Tää Ritualsin kalenteri vaikutti ihan superilta, tietää minkä hamstraan itselleni ensi jouluksi 🙂 Voi, kun näitä tulee joka merkiltä niin en osaa päättää mikä olisi kaikista paras:-D

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, tää oli tämmönen ihana ”spessukalenteri” kyllä. <3 Jo etukäteen tiesi, että ei voi olla huono, vaikka en sisältöä tiennytkään! 😀

 2. Sonja says: Vastaa

  Tosi ihanat kalenterit! Toi ASOS varsinki on tosi mielenkiintonen ja tosi kivoja tuotteita tuli!

  1. Kissis says: Vastaa

   Niinpä!!

 3. Marjo K says: Vastaa

  Asosin kaltsu saa mut vihreäksi kateudesta! Paljonko se maksoi ja mistä tilasit? Miten ihania, laadukkaita ja Erilaisia juttuja.
  Oli kiva seurata teidän availuja joka päivä. Varsinkin pikkuneidin taitavaa putkilon takaisin tunkemista lokeroihin. ?
  Mukavaa Dubain matkaa teille! Ainakin lämmintä piisaa ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha, joo, kaikki pitää nyt laittaa takaisin. 😀 Vielä kun osais kerätä lelunsa takas järjestykseen iltaisin! 😀

   Toi Asos tais maksaa jotain 70 e? Ja sit heti viikon päästä tilaamisesta se oli jotain tyyliin 50 e – kyllä harmitti!

   Ja hei kiitos! Lennot hirvittää, mutta perillä on varmasti tosi jees!

   1. Kissis says: Vastaa

    Niin ja tilasin siis Asosilta, asos.com!

 4. Salla says: Vastaa

  SULTA PUUTTUI TÄSTÄ YKSI KALTSU KOKONAAN!!!!!
  Ps Tuo mullekin semmoinen huulirasva!

  1. Kissis says: Vastaa

   Nojoo, en ehtiny!!!!

 5. LauraKatarooma says: Vastaa

  Noi kynttilät. Ois nyt ollu ees jokainen eri tuoksuinen, eikä saman tuoksuinen. :O

  1. Kissis says: Vastaa

   Nojoo tai kunhan ees hyvä tuoksu!!! 😀

 6. Juuli says: Vastaa

  Ameliorate oli mulle näistä se melkein kaikkein odotetuin. Se on tosi silottava ja tosiaan siihen keratosis pilaris (”kananliha iho”) hoitoon kehitetty. Mikään muu voide ei ole kyllä saanut sitä tunnetta ihossa talttumaan, kuten tämä. En tiedä voiko tämä parantaa sitä mitenkään, kuten vähän lupailee , koska huomasin, että saunassa iho menee tosi liukkaaksi niistä kohdista mihin tätä on laittanut, eli voi olla vaan joku ”kerros”, joka saa ihon tuntumaan sileältä.
  Minä en osaa käyttää nestemäisiä korostustuotteita, joten vähän harmittaa, että niitä oli useampi. Miten sinä laitat näitä, ettei se tuote syö meikkipohjaa mukanaan?

  Minä taisin saada Hoola liten, ainakin se oli aika vaalea (mutta just sopiva itselle). En ajatellut pakkauksesta kumpi tuli.
  Minä sain Asos huulipunan värissä punainen koralli, olisi myös violetti jäänyt käyttämättä mutta tuo väri meni täydellisesti äidille ja annoinkin sen joululahjaksi. Minulla oli myös erivärinen meikkimuna, eli ilmeisesti meillä tuli vähän eri versiot kalenterista, en edes hoksannut tilatessa, että sisällöissä voisi olla pientä värivaihtelua.

  Uskaltaakohan ensi vuonna odottaa siihen alennettuun hintaan saakka…? Minä tilasin omani niin aikaisin ja tuntui silloinkin, että apua loppuukohan ne. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, mäkin tosi nihkeesti käytän nestemäisiä korostustuotteita just ton takia, et meikkipohja rullautuu. Mut tosi varovasti taputellen jotkut toimii ihan ok.

   Ai näissä oli enemmänkin eroja!!! En tiennyt mäkään.

   Luulen, et uskaltaa odottaa alehintaan? 😀 Jännää, minkäköhän sitä ens jouluks tilaa?!?

   1. Juuli says: Vastaa

    Niinpä, jännää! Pakko kuitenkin aina vähän kurkkia sisältöjä mutta niissä määrin, ettei kaikki yllärit paljastu. Onneksi monesti ei edes muista mitä kaikkea on tulossa, vaikka vähän vilkaiseekin.
    Itseasiassa tykkään Asoksen kalenterista nyt vielä enemmän kun luin tuotteista arvosteluja ja infoja. Suurin osa on kulttituotteita ja tosi arvokkaita sellaisia jopa! Esim. se vihreä voide, joka muuttuu iholla ihon sävyiseksi (hyvinkin käyttökelpoinen!) ja Dragon’s blood sculpting gel (tulee tosi sileä iho).
    En tajunnut ennen aukaisua miten pieniä kokoja kalenterissa oli verrattuna vaikka 2017 vuoden Look fantasticin kalenteriin mutta ymmärrän koot nyt kun näin niiden isompien kokojen hinnat. Asos voisi olla tämän vuodenkin ostos mikäli Look Fantastic ei miellytä. 2018 vuoden kalenteri ei itseä kovin innnostanut.

    1. Kissis says: Vastaa

     Joo hei totta toi Asoksen kalenterin sisältö! Tajusin itsekin muutamien tuotteiden ihanuuden. 🙂

Vastaa