Höhhelis

Nyt vähän ärsyttää. Siis taas. Huvikseni halusin osallistua tuohon Valio Eila Laktoositon -kampanjaan, ja vähän viattomia sivullisiakin apuna käyttäen sain kasaan sen 10 kauppakuittia, joista jokaisesta löytyi vaadittava vähintään litra laktoositonta maitoa tai piimää. Eli kun kuitit lähetti Valiolle kampanjan päättymiseen mennessä, sieltä lähetetään sähköpostitse koodi, jolla Suomalaisesta kirjakaupasta voi tilata itselleen veloituksetta suomalaisen kirjailijan pokkarin.

No, lähetin kuitit ja noin viikon päästä sieltä sitten tulla tupsahti se koodi. Heti tietenkin kävin kyyläämässä pokkarit läpi ja valitettavasti kuten jo etukäteenkin arvelin, että valikoima olisi, noh, täysin paska, niin sitähän se oli. Arvelinkin, että tämäkin todella näkyvästi toteutettu kampanja on sitten niiden palkintojen osalta todella huono. Tarjolla on yhteensä 11 pokkaria, joista suurin osa viime vuonna tai paljon aiemmin ilmestyneitä ja myös jo luettuja.

Siis vaikka arvasin tämän, niin kyllä silti jotenkin ottaa päähän. Koska: ihmiset näkevät vaivaa säilöessään niitä pirun kuitteja, maksavat postimaksun niiden lähettämisestä ja sitten saavat valita pokkarinsa vanhojen ja huonojen joukosta. Olisi nyt perkele voinut edes vähän laajentaa valikoimaa, ja samalta kirjailijalta (Camilla Läckberg, en edes pidä) on tuolla kolme kirjaa…Ja sehän on sitäpaitsi ruotsalainen, tässä piti olla ”suomalaista kirjallisuutta”. Jo Nesbö ei myöskään ymmärtääkseni ole sitä.

Juu, todellakin laitoin palautetta. Tämä blogissa avautuminen tosin oli vielä parempaa.

14 Comment

 1. ANNI says: Vastaa

  Onpa kurja! Itsekin mietin kaupassa että ryhtyisikö, mutta en käytä maitoa kuin muroissa, joten 10 tölkin ostoon olisi mennyt aikansa 😀 Lisäksi kävin tsekkaamassa ton valikoiman netistä ja sehän sitten suunnitelmat jäädyttikin.. En tiedä keneltä se olisi ollut pois, jos olisi saanut valita pokkarin koko Suomalaisen valikoimasta. Saman arvoisiahan ne on?

  1. No mä en tajunnu että sen ois nähny etukäteenkin. 😀 Ja joo, tylsää ettei voi olla koko valikoima + ihan huijausta, koska ei noi ole edes suom. kirjailijoilta. No, joka tapauksessa, huono valikoima. 🙁

 2. Epe says: Vastaa

  Mie muistan kun yks mummo jupisi kassalla ostavansa niin monta tölkkiä maitoa, että jokainen sukulainen saa sitten ilmaisen pokkarin joululahjaksi 😀 Ja se ronttasi sitä maitoa sitten oikeasti ihan sikana ainakin jo pelkästään sillä kauppareissulla että huhhuh 😀

  1. Toivottavasti se mummo tajuu et niitä kuittei tarvii olla kymmenen, ei auta jos yhessä kuitissa on 10 tölkkii maitoo. 😛 (kai)

  2. Epe says: Vastaa

   Ei noista mummoista ikinä tiiä 😀

 3. No onneks en sit jatkanutkaan keräilyä 😛 Sain jonkun 6 kuittia kasaan ja luovutin kun laskin etten ehdi saada kymmentä kokoon ennen kampanjan päättymistä.

  Ja avautuminen kannattaa aina! 🙂

  1. En mäkään ois ilman avustusta saanu. 😀

 4. Merja says: Vastaa

  Näin eilen kaupassa ekan kerran noita kampanjamaitoja ja mietin että jos ostaa 10 purkkia maitoa, niin voittaako vai häviääkö siinä ite verrattuna pokkarien hintaan. Tulin siihen päätökseen, että mieluummin maksan pokkarin rahalla Suomalaisessa kuin ostamalla maitoa kaupasta.

  1. Eilen? What? Kampanja päättyi jo! Vai onkohan se sit joku uus. No, ei kannata osallistua. 😛

  2. …ja tietenkään jos sitä maitoa ei käytä, niin sit tottakai mieluummin ostaa pokkarin! 😀

  3. Merja says: Vastaa

   Oon siis käyny enimmäkseen Lidlissä kaupassa ja eilen pitkästä aikaa K-kaupassa, niin siks vasta eilen bongasin 😀 Ja jotenki luulen että se maito saatto olla ikivanhaakin kun kyseinen kauppa ollu just isossa rempassa. Eivät kuiteskaa oo kaikes kiirees huomannu että päiväys menny.. 😀

 5. nea says: Vastaa

  Mäkään en oo huomannu koko kampanjaa, mutta mä en kyllä käytäkään koskaan maitoa muuten kuin kahvissa, jonka joku muu on mulle keittänyt, ja joka näin ollen on maidonkin ostanut 😉

 6. Toi kamppis loppu kai silloin lokakuussa (?), mutta niin vain on näkynyt ko. purkkeja edelleen. Musta niitä ei sais olla, jos on jo loppunu tuo >:)

  Ja arvasin, että paska diili. Onneksi en sitten alkanut koko hommaan.

 7. Joo hyvä että pistit tänne kanssa vähän avointa reklamaatiota :D! Toi nyt on aivan naurettava juttu että noin huonosti homman hoitavat. Kiva kamppis, mutta kyllä se pitäis sit hoita ahyvin loppuun asti.

Vastaa