2015

Ajattelin täällä vuodenvaihteessa angiinapäissäni, että hitot tee tällä kertaa mitään vuoden 2015 kertausta tänne blogiin, kun samaan aikaan varmasti jokainen muu bloggaaja niitä riemuissaan väänsi. Ajattelin kerrankin olla reippahasti erilainen! Mutta nyt kun selasin blogistani viime vuotta, alkoi -kuten varmasti jo arvaattekin- kaduttaa. Mietin kai jotenkin, ettei mulle viime vuonna tapahtunut kauheesti mitään ihmeellistä, mutta höpönlöpön! Paljon tapahtui! Ihana vuosi!

kannet

Tammikuussa ilmestyi Alma-kansi ja marraskuussa Arska-kansi!

Gili Air

Helmikuussa tapahtui blogimuutto tänne Purkkimafiaan ja upea uusi banneri. Ja se iki-ihana Indonesian matka, Balille ja Gilisaarille. Rakastuin Gili Airiin.

Lumene

Huhtikuussa tapahtui jotain ainutlaatuista, pääsin Lumenelle tekemään oman luomivärin. Ihan huikea juttu.

Lorkku

Pitkin vuotta on ollut ihania tilaisuuksia bloggaajille, ja myös bloggaajien itsensä järjestämiä miittejä, mm. Turussa ja Järvenpäässä. Aina yhtä kivaa tavata näitä tyttöjä!

Kissoi

Pakko tietenkin mainita nämä omat kissat, jotka viihdyttävät, ilahduttavat ja raivostuttavat joka ikinen päivä.

Rosa

…unohtamatta Rosaa!

Mökillä

Heinäkuussa oltiin ekaa kertaa poikaystävän kanssa yhdessä meidän vanhempien mökillä Mikkelissä. Näitä kuvassakin näkyviä mustikoita syödään nyt joka ikinen aamu, mums!

Urban Decay lanseeraus

Elokuun 19. päivä oli kaikille Urban Decay -faneille suuri päivä! Olin UD:n Suomen lanseeraustapahtumassa ja vaikka olen kyllä nyt harmillisen vähän Sokoksen UD-pisteellä vieraillut, on kivaa, että tätä huippumerkkiä saa Suomesta.

Mallorca

Elokuun lopulla tehtiin viikon visiitti Mallorcalle ja vaikka olikin ihan peruslöhöilyloma, oli lämmintä ja ihanaa. Ja Palman Sephora!

lamuerte7

 

Käsiprojekti eteni vuoden aikana kivasti, yhteensä kolme kertaa istahdin La Muerte Inkin Sannan tuoliin.

Muuta vuoden aikana tapahtunutta jännää: uusi duuni, ekaa kertaa motskarin kyydissä, bodypainting-alustana toimimista, Escape-room -kokemuksia, koirien synttärit… Ja tietenkin paljon uutta kosmetiikkaa on tullut testailtua!

Kyllä, hieno vuosi! ♥

6 Comment

 1. Vandaalia says: Vastaa

  Täällä toinen kipeenä uutta vuotta aloitteleva o/ Kiva kun teit tän vuosikoosteen, näitä on aina mukava lukea ja palautella mieliin kaikkea vuoden aikana luettua/tapahtunutta 🙂 Sullahan vaikuttaa olleen aika mielekäs ja vauhdikas vuosi kaiken kaikkiaan! 🙂 Jään mielenkiinnolla oottamaan tätä vuotta postausten osalta ja etenkin ton tatskaprojektin etenemistä :3

  1. Mulle tuli sit samaan syssyyn bakteerit ja virukset, angiinasta selvitty mutta vielä on yskää ja nuhaa. >:( Ihan superveemäiset kohta 2 vkoo takana tän kipeilyn kanssa.

   Käsi pitäis valmistua kolmen viikon päästä! 😀

   1. Vandaalia says: Vastaa

    Älä nyt pelottele, mä oon ollu vasta alle viikon kipee ja nyt jo ärsyttää :’D Toivottavasti säkin alat jo paranemaan ja kädestä jään oottamaan tekstiä asap kun valmista! :3

    1. Ai vaan tekstiä?? Kyl mä voin pari kuvaaki laittaa! :’D

 2. Panda says: Vastaa

  Rosa <3

  1. <3

Vastaa