YESSS!

Pientä hypetystä tähän väliin.

Kerroin jo aiemmin myös tämän blogin olevan mukana tulevassa Inspiration-konseptissa. Viime viikolla me Inspiration-bloggaajat pääsimme tutustumaan tämän Inspirationin beta-versioon ja huhhuh, voin kertoa, että tosi kiva juttu on tulossa. Olen innoissani ja todella, todella tyytyväinen, että lähdin mukaan. En sitä kamalan kauan kyllä miettinytkään, koska teen asioita nykyään niin fiiliksen mukaan. Markkinointiyhteistyöhön en kuitenkaan lähtenyt, eli blogiini ei tämän hommelin myötä tule kuin jonkinlainen linkkibanneri tuonne Inspirationiin.

Olen ollut tästä aika fiiliksissä koko viikon ja hyvät fibat sen kun vaan jatkuvat! Jee, jee!!!

3 Comment

  1. Elisa says: Vastaa

    Superkivaa, että saadaan blogimaailmaan jotain uutta ja upeeta 🙂 !

    1. Joo 🙂

  2. Ruu says: Vastaa

    mutta edelleenkään en tiedä miks se on joka on niin upea ja mahtava :s

Vastaa