Ei enää lihaskipuja!

ARGIMAX

Sun pitää ehdottomasti lukea tämä postaus, jos harrastat liikuntaa ja etenkin lihaskuntoharjoittelua! Ja jos edes ajoittain kärsit treenin aiheuttamista lihaskivuista ja rasituksesta. Olen nimittäin viimeinkin löytänyt avun siihen, että voin käydä rankemmissakin crosstraining-treeneissä rajoituksetta eikä mun enää tarvitse pelätä sitä seuraavana päivänä iskevää, monesti ihan jäätävää lihaskipua, jonka takia en taas pääse muutamaan päivään salille.

Välillä ja etenkin pidemmän tauon jälkeen mulla on joskus kyykkytunnin jälkeen jalat olleet niin jumissa, että vessanpöntölle istuessani on pitänyt ottaa käsillä tukea ja päästää muutamia kirosanoja kuuluville. Myönnän toki olevani todella laiska treenin jälkeinen venyttelijä, koska en ole huomannut siitä olevan suurta apua. Mä usein jo treenatessani tiedän, että huomenna sattuu ja olenkin yrittänyt tehdä treenit vähän iisimmin, mutta enää ei kiitos Argimaxin pelota tehdä vähän rankempiakin treenejä. Ja tän super-ravintolisän tehon näkee heti, ensimmäisestä tabletista lähtien.

Argimax

Argimax sisältää L-arginiinihydrokloridia 1000 mg, josta L-arginiinia 830 mg/tabletti. L-arginiini on aminohappo, jota tarvitaan erityisesti silloin, kun elimistö altistuu kovalle rasitukselle. Erityisesti urheilijat ja ikääntyvät ihmiset sekä fyysiselle ja henkiselle rasitukselle altistuvat hyötyvät arginiini-lisästä. Argimaxin vuorokausiannos on 1-3 tablettia, mutta mä olen pärjännyt yhdellä tabletilla/päivä. Tällä on vaan yksi huono puoli: tabletit ovat TODELLA isoja eikä niissä ole mikään hirveän liukas pinta, eli jos on vaikeuksia niellä tabuja, tätä voi olla oikeasti vaikea saada alas. Itsekin joudun monesti yrittämään pari-kolme kertaa. Vinkkinä muuten kerron, että hiilihapollisen juoman kanssa tabut on helpompi niellä (joskin hampaat kärsii).

Myös poikaystävä on ihastunut tähän, eli syödään Argimaxia nykyään molemmat, nyt menossa jo ties kuinka mones paketti. En yhtään ihmettele, että Suomen Luontaistuotekauppiaiden Liitto on valinnut tän vuoden 2017 urheiluvalmisteeksi (valmistaja on Hankintatukku Oy). Argimax on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton.

Argimaxia myyvät apteekit, verkossa esim. Hyvinvoinnin.fi. 60 tabletin pakkauksen hinta vaihtelee ostopaikasta riippuen n. 22-32 euroa. En muuten oikeasti tiedä, tulenko tänä vuonna mitään muuta enää niin vahvasti suosittelemaan täällä kuin tätä, mulle tää oli nimittäin aivan huippulöytö.

Muita tähän rakastuneita? Ja kyllä, ravintolisään voi rakastua!

P.S. Mä nimitin tätä ensin Agrimaxiksi, joten mun on nykyään tosi vaikeeta tajuta tän oikea nimi. Jos siis postaukseen livahti tää väärin kirjoitettuna, niin kyse on vaan mun aivovammasta.

Postaus sisältää mainoslinkin. 

4 Comment

 1. LauraL says: Vastaa

  Kiitos vinkistä! Täytyypä käydä ostamassa pikimmiten 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Super-lämmin suositus tälle!

 2. lulu says: Vastaa

  Vau, kuulostaapa tehokkaalta! 😀 Voiko sitä käyttää vaan niiden rankempien treenien yhteydessä vai pitääkö sen käytön olla jatkuvaa?

  1. Kissis says: Vastaa

   No sitä tää kyllä on. Mä oon käyttänyt jatkuvasti sillon, kun treenaan jatkuvasti, mutta oon ollut tossa kipeenä niin en oo käyttänyt, vaan alottanut sit aina taas treenin jälkeen käytön.

Vastaa