Tältä tuoksuu rakkaus

Philosophy Loveswept

Oon nyt vaan ihan rakastunut tähän Philosophyn uuteen tuoksuun nimeltänsä Loveswept (saatu blogiin). Mä ihan oikeasti pistän eteenpäin 98 % kaikista mulle tulevista hajuvesistä, koska oon yksinkertaisesti sitä mieltä, että ne ei sovi mulle. Jos tykkään siitä, miltä ne tuoksuu ilmaan suihkaistuina, en tykkää siitä, miltä ne tuoksuu mun iholla. Usein oon miettinyt, oonko joku ulkoavaruuden asukas, jonka iholla mikään hajuvesi ei toimi! Tuoksutuloksena on usein märkä koira, ja kuka haluaa tuoksua märältä koiralta?

Mutta tää Loveswept toimii. ♥ Tuoksua kuvaillaan ”romanttiseksi ja jännittäväksi” ja oon ihan samaa mieltä. Monesti naureskelen näille valmistajien tuoksukuvauksille, joita työssänikin usein editoin. Vaikka tää kai tavallaan onkin kukkaistuoksu (siniorvokkia, jasmiinia), niin ei kuitenkaan. Mä en ole kukkatuoksujen kaveri lainkaan, joten sitruuna ja bergamotti tekevät tähän ihmeitä. Tää on todella hyväntuulinen tuoksu! Jännän kepeä ja koukuttava. Kaukana märästä koirasta!

Ehdottomasti tuoksuttelemisen arvoinen. Vai ootko jo ehtinyt? Hintaa tällä on n. 44 euroa.

Philosophy Loveswept

P.S. Philosophysta puheenollen…Philosophyn suihkugeelit ovat yks mun heikoista kohdista. Ootteko testanneet? Rakastan niitä. Etenkin Vanilla Birthday Cake…mmmmm…mmm….

7 Comment

 1. Mä toivoin tätä syntyärilahjaksi mieheltä ja sainkin. Ehkä ihanin tuoksu ever. Sitten noin kolme päivää myöhemmin Nekku pudotti sen ja pullo hajosi. Viemäri tuoksuu vieläkin hyvältä.

  1. Apuaaaa!

 2. Emma says: Vastaa

  Mä kokeilin tätä puolihuolimattomasti Emotionissa ja jäin välittömästi koukkuun. Ihan totaalinen jalat alta -ihastus 😀 Palasin heti seuraavana päivänä ostamaan oman pullon ja tykkään edelleen ihan hulluna. Harkitsen jo varapulloa…oliko tää joku limited edition vai pysyvä tuote?

  1. Mä en tiijä! Mutta oletan, että pysyvä…

 3. Myju says: Vastaa

  JOOO! Tää on aivan ihana! Seuraavana tuoksuostoslistalla. Pitäis vähän saada vanhoja kulutettua eka pois, mutta toisaalta tää ois niin kiva kesätuoksu, että pitänee ostaa aikalailla hetimiten.

 4. Mari says: Vastaa

  Yritin ettiä tätä eilen Keskiseltä, muttei osunu silmään. Pakko päästä kyllä tuoksuttelee ja ehkä jopa hankkia itelle, jos on niin hyvä kuin oon kuullu! 🙂

  1. No nyt löysit! 😀

Vastaa