Paras seerumi akneiholle!

v10plus

Yhteistyössä V 10 Plus kanssa. Aiemmin en ollut seerumi-ihmisiä, en lainkaan. Laitoin seerumit samaan kastiin kuin misellivedet: ihan kiva ja kiinnostaa kyllä, mutta jaksanko muka käyttää? No enpä ole paljon jaksanut. Lisäksi alati kiukuttelevan, helposti näppylöitä muodostavan ihoni kanssa haluan olla mahdollisimman varovainen ja kaiken ylimääräisen kanssa läträäminen pelottaa. Seerumikokemukseni ovat muutenkin rajoittuneet joko liian ihoa kuivattaviin tai helposti finnejä muodostaviin tapauksiin.

Niin, ihoni on tosiaan sekaiho ja hyvin hankala sellainen: väärät tuotteet, väärä ruokavalio, liian vähäinen uni = epätasainen, näppyläinen iho. Niitä kaikista suurimpia, syviä arpia muodostavia finnejä ei ole onneksi näkynyt enää vuosiin (siitä kiitos kahden Roaccutan-kuurin), mutta epätasaisuutta, näppylää, pieniä finnejä on jatkuvasti enemmän tai vähemmän. Ja tietenkin edelleenkin niitä vanhoista finneistä jääneitä arpia, arggh! Apteekista saatava Basiron AC-voide on ollut oikeastaan ainoa pelastukseni ja sen avulla olen välttynyt pahimmalta. Vuosia tuota voidetta käyttäneenä on silti alkanut mietityttää todella tujun lääkevoiteen jatkuva käyttö, eikä se ole kovin ihoystävällinenkään…

v10plus

Tähän pohdintaani toi ratkaisun tämä, uusin löytöni: V 10 Plus Vitamin C-seerumi. Ainakin viimeisen vuoden ajan olen lueskellut näistä japanilaisista seerumeista muista blogeista ja sain muutamia omaankin testiin, mutta se seerumiepäluuloisuuteni… Japanilaisen Akiko Yokotan kehittämät V 10 Plus -ihonhoitotuotteet ovat kyllä valtavan suosittuja täällä Suomessa! Sarjan tuotteet (paitsi seerumit, sarjaan kuuluu myös puhdistustuotteita, voiteita ja kasvonaamio) eivät sisällä lainkaan parabeeneja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Nyt kun muutama viikko takaperin osallistuin bloggaajille järjestettyyn V 10 Plus -tilaisuuteen, olin enemmän korvat höröllä kuin aikoihin, ETENKIN silloin, kun tuli puhetta tästä Vitamin C-seerumista: ”Ihohuokoset? Finnit? Akne?” Yes, yes, yes! Meinasi mennä sushit väärään kurkkuun. C-vitamiiniseerumi lupaa supistaa ihohuokosia, vähentää talineritystä, hoitaa finnejä ja korjata aknen synnyttämiä ikäviä jälkiä, eli hei, voiko enää muka paremmalta kuulostaa?

V10Plus

Otin tän C-seerumin käyttööni heti samana iltana, uskaliaasti korvasin tällä joka iltaisen Basiron AC-voideannokseni. En kyllä (tietenkään) odottanut yhdessä yössä ihmeitä tapahtuvaksi (tulosten luvataan näkyvän 10 päivässä) joten seuraavana aamuna sain todella hämmästyä: kasvojen iho näytti todella paljon paremmalta ja tasaisemmalta! Meikkikin levittyi pehmeälle iholle hirmuisen nätisti ja töihin kiiruhtaessani lähetinkin näistä seerumiasioista ymmärtävälle ystävälleni ”Mitä ihmeen taikaa tää seerumi oikeen on?!” -messenger-hehkutuksia. Mulla on itse asiassa parikin kaveria, jotka ovat ihan täysillä hurahtaneet näihin V 10 Plus -seerumeihin, joten vastaus olikin luokkaa ”No siis mitä mä oon sulle aina sanonut…”

Ja tässä samassa seerumi-koukussa ollaan edelleen, eli kyse ei ollut vain hetken ihastumisesta ja uudesta tuotteesta iholla. Ohjeen mukaan seerumia käytetään aamuin ja illoin, 3 tippaa ympäri kasvoja ja kaulaa puhdistuksen jälkeen kosteusvoiteen alla. Itse olen käyttänyt tätä vain iltaisin, enkä yleensä laita mitään kosteusvoidetta päälle, koska seerumi kosteuttaa omaa ihoa riittävästi. Tää seerumi sopii kyllä mainiosti myös meikin alle! Mutta mikä tässä seerumissa nyt sitten on se vaikuttava juttu? Se on japanilaisesta appelsiinipuusta eristetty C-vitamiiniuute (magnesium askorbiini fosfaatti, natrium askorbiinifosfaatti), jolla on antiseptinen ominaisuus. Lisäksi seerumin sisältämä amurinkorkkipuu-uute hoitaa akneihoa kuitenkaan kuivattamatta sitä. Rasvaliukoinen amurinkorkkipuu-uute kuljettaa antibakteerisen ja vesiliukoisen C-vitamiinin ihohuokoseen ja auttaa avaamaan tukkeumia ja rauhoittaa tulehdusta. Huh huh, mutta mikä tärkeintä, tää todella toimii!

V 10 Plus

En ole ensinnäkään koskaan kokeillut yhtä hyvää seerumia ja lisäksi vielä seerumia, joka on ihan parasta myös huonolla iholla. Näitä V 10 Plus -seerumeitahan löytyy kyllä monenlaisiin ihon tarpeisiin (yht. 10 kpl), nopea ja kätevä seerumitesti V 10 Plus:n sivuilla kertoo just sun iholle sopivan seerumin. Seerumeita voi myös sekoittaa keskenään. Suosittelen tutustumaan! Ja nää kaikki seerumipullot ovat myös todella pirtsakan näköisiä! Seerumin annostelu on näppärää korkissa kiinni olevan pipetin avulla.

V 10 Plus:aa myyvät apteekit ja brändin oma, uusi verkkokauppa: https://www.v10plusshop.fi/  

Olisko teidän iholla tarvetta C-vitamiiniseerumille? Oliko nää V 10 Plus -seerumit teille jo tuttuja? Tai ootteko kokeilleet jotain muuta tästä sarjasta?

25 Comment

 1. Kuule usko tai älä, mutta tää C-vitamiini seerumi on myös ihan parasta kamaa mun pintakuivalle ikääntyvälle iholle. Ilmeisesti kuorii sitä pintakuivuutta iholta, joten iho ei pääse tukkiutumaan, joten näpyt loistaa poissaolollaan, lisäksi tuo iholle ihan uskomatonta heleyttä, olen aivan koukussa tähän. Käytän itse varsinkin päivisin meikin alla, luulen, että kesällä myös öisin. Mun iholla tää päihitti kevyesti A-vitaamini seerumin, josta kyllä kanssa pidin.

  1. Mä oon ihan vihainen itselleni, etten kokeillut tätä jo aiemmin, haha! 😀 Mua on yritetty aivopestä näiden käyttäjäksi monta kertaa, mutta seerumi on ollut mulle kovin vaikea asia. Ja joo, heleyden unohdin mainita tekstistä, sitä luvataan ja lupaus myös pitää! Mä laitan kans välillä aamuisin meikin alle, mutta käytän AINA iltaisin meikkienpuhdistuksen jälkeen!

 2. Sissi says: Vastaa

  Tää on mun luottoseerumi, ihan huippu just kiukuttelevalle, epäpuhtaalle iholle joka ottaa nokkiinsa kaikista muutoksista. Olen kokeillut myös muita sarjan seerumeita, mutta tämän voittanutta ei kyllä ole:)

  1. Niin, MIKS MÄ LÖYSIN TÄN VASTA NYT???

 3. Pitäisiköhän tätä itsekin testata vai onkokhan liian hyvää ollakseen totta (miten niin minäkin olen epäileväinen seerumeiden toimivuudesta ;D )

  1. No mä tykkään tästä ihan kauheesti. Tai mun iho tykkää!

 4. Voi hitsi, että tekisi mieli ostaa näitä V10-seerumeja kokeiluun, tämä C-vitamiiniversio alkoi kiinnostaa ihan tosissaan…
  Varastossa on vaan nyt ihan liikaa kasvoöljyjä ja seerumeja, niin mun on ihan PAKKO käyttää ne ensin ennen kuin vanhenevat…
  Tähän mennessä suosikkiseerumiksi on yltänyt Lumenen Bright now-sarjan 2-faasinen tehohoito (mulla on sitä vanhempaakin versiota vielä 2 pulloa kaapissa odottamassa :D) ja käytän nyt myös Mossa-sarjan kasvoöljyä, joka myös on ollut oikein loistavaa omalle iholleni.
  Täytyy katsoa mitä tapahtuu, kun ilmat lämpiää (toivottavasti) kesällä.

  1. Tää on kyllä paras löytö aikoihin. <3 Sulla on ihan liikaa tuotteita! 😀

 5. nea says: Vastaa

  En ole kokeillut sarjaa mutta kiinnostuksella seurannut. Oli pakko tehdä testikin ihan pariin otteeseen 😀 Mulle kelpaisi erinomaisesti ainakin A – vitamiiniseerumi. Ehkäpä joululahjaksi sitten tällä mun vauhdilla… 😀

  1. Joo sulle vois kyllä A sopia. 🙂

 6. A-vitamiini on mun suosikki! Ihan täydellinen kuivalle iholle, tuo pehmeyttä ja kirkkautta. ❤️

  1. Joo uskon, että A sopii sulle 🙂

 7. Salka says: Vastaa

  Jestas, mä kokeilin tätä vuonna 2013 (?) mutta silloin en tykännyt! Saattaa olla, että olisi iholleni sopivampi nyt vuonna 2016 😀 Hmm, pitäisiköhän tälle antaa uusi mahdollisuus..?

  1. Nina, Ihola Oy/ V 10 Plus says: Vastaa

   Hei Salka,
   Tee ensin V 10 Plus seerumitesti niin näet mikä seerumi sopii parhaiten juuri sinun ihollesi!

 8. Näitä seerumeita on niin paljon joka paikassa hehkutettu, että pakkohan joku näistä on testiin hankkia – kunhan ensin olen seerumivarastojani saanut vajuteltua 😀

  1. Miten kaikilla on niin isot seerumivarastot! 😀

 9. MinnaManna says: Vastaa

  Itse käytin C-vitamiini seerumin viime talvena, nyt välähti että olisi mun 17-v tyttärelle varmaan tarpeen kun hänellä on aika paljon finnejä jotka nousvat antibiottikuurin jälkeen takaisin… on vaan melkoisen arvokas tuo iso pullo 🙁

  1. Jep, arvokkaita nää seerumit on mut nyt oon kyllä huomannut olevani itse valmis maksamaan oikeesti hyvistä ja omalle iholle sopivista tuotteista. Tän lisäks mulla on se Caudalien kosteusvoide, joka on myös kallis mutta kestän sen rahallisen kirpaisun, kun se on niin tajuttoman hyvä!

 10. Mia says: Vastaa

  Mä testasin aknelääkityksen kuivattamaan ihooni keramidi- ja hyaluroniseerumia ja täytyy kyllä sanoa, ettei ne maailmaa mullistaneet. Ihan ok oli kumpikin, mutta siihen rahaan pitää maan järistä 😀
  Lieracin seerumi oli mulle ihan loistava samoten lumenen se uus oranssi.
  Onneksi muille sopii paremmin 🙂

 11. J says: Vastaa

  Paljon olen kuullut kehuja myös Juice Beautyn blemish clean -seerumista, että ootko koskaan kokeillut sitä? Hmm.. kumpikohan olisi parempi ostos. 😀

  1. En valitettavasti oo! 🙁

 12. Haluaisin niin testata tätä, mutta en ole vielä raskinu pulittaa neljääkymppiä seerumista.

  1. Joo, arvokkaita nää kyllä on. 🙁

 13. RuuRuu says: Vastaa

  Kuulostaa ihan sellaselta, pakko joskus testata tuotteelta, vaikken oo ikinä mikään seerumi ihminen ollutkaan.

  1. Sama, mutta huomaan olevani ainakin tän seerumin ihminen. 😀

Vastaa