KAKSI KISSANPENTUA

Siis mullahan on ollut aivan jäätävä kissanpentukuume jo parin vuoden ajan. Mä seuraan Facessa venäjänsinisten kasvattajia, mies katselee pyhä birmoja. Ja ne pentukuvathan on aina ihan tappavan suloisia! Mutta kyllä mä vähän olen jo päättänyt tän meidän kissaluvun jäävän tähän kolmeen, koska hermothan noidenkin kanssa välillä menee ja nyt kun huusholliin on tulossa ihmislapsonen, on siinä varmasti aivan riittävästi hommaa – kaikki mua kovasti varoittelevat, että nyt ei todellakaan ole hyvä aika ottaa uutta kissaa. Haha, ja ehkä just siks tekis vähän mieli! Lisäksi kolmenkaan kissan elättäminen ei ole enää mitään ihan ilmaista, eläinlääkärikuluista -usein yllättävistä sellaisista- puhumattakaan.

Kissanpentukuumetta ei vaan yhtään lievittänyt, kun käytiin viime maanantaina katsomassa kaverin kahta sekarotuista kissanpentua, jotka ovat Tallinnasta kotoisin ja muuttivat tänne ihan vasta muutama viikko sitten luovutusikäisinä. En kestä miten suloisia! Nämä ovat sisko ja sen veli, vielä nimettömiä pieniä hassuliineja. Aivan ihanaa, että kaveri päätti ottaa kaksi kissaa samasta pentueesta, mä muutenkin aina kannatan tätä vaihtoehtoa, ovat kuitenkin jo kiintyneitä toisiinsa ja on tietenkin heti seuraa uudessa kodissa. Kyllä kissa vaan kissakaverin tarvitsee, etenkin näin nuorella iällä. Kovin nämä kaksi ovat samannäköisiä, mutta kooltaan poika on hieman isompi ja turkki tummempi.

Matkalla käytiin ostamassa meilläkin hyväksi todettu keppilelu sisaruksille ja vaikka olivat vielä hieman ujoja kun paikalla oli vierasta sakkia (ja koira), innostuivat silti leikkimään:

Siis oliko muka meidänkin kissat joskus näin pieniä!? Noh, tästä blogistakin löytyy todistematskua, että kyllä vaan olivat.

Mutta siis kattokaa nyt näitä söpönaamoja, tässä vielä ”muutama” kuva:

Mun tekis mieli lähteä varastamaan nää tyypit meille!

No, nousiko siellä kissanpentukuume? Edes vähän?!

P.S. Nimiehdotuksia tytölle on Vanilja, Tiramisu, Lumikki ja pojalle Leuski, Paskanäätä, Paskarotta. Voitteko sanoa pari valittua sanaa (lupaan välittää ne eteenpäin kaverille), miksi tuon söpöliini-pojan nimeksi EI saa tulla Paskanäätä tai Paskarotta?!

15 Comment

 1. EN KESTÄ MITEN IHANIA <3

 2. Akame says: Vastaa

  Voi ei miten ihania mussukoita <3 Mulla on kans ollut jo vuosia kissanpentukuume, mutta sitkeästi olen pitänyt pintani ja tyytynyt nykyisiin kahteen siamilaiseeni. Jotka toki ovat aivan ihania 🙂 Nuo pennut muuten näyttävät ihan vanhan ajan siamilaisilta eli Thailta. Eikä missään nimessä pojalle tuollaisia kauheita paskanimiä!!! murrr

  1. kissanomistaja says: Vastaa

   Vaikka ne on ”sekarotuisia”, niin siinä sekoituksessa on ylivoimaisesti suurin osa siamilaista. Paskanimet on pöydällä ihan rakkaudella, se poika vaan on melkoinen riiviö <3

 3. RuuRuu says: Vastaa

  Aivan mielettömän söpöjä! Mulla on kans krooninen kissakuume, mut ei ei ei, kaks saa riittää. Meillä asuu veljekset, samasta pentueesta otettiin, ja vaikee kuivtellakkaan et ois ottanut vaan yhden 😀

 4. Tuuli ? says: Vastaa

  En oo juurikaan kissaihmisiä, mut törkeen söpöjä hän nuo ovat, saatikka teijän kissat kuvien ja kuvailujen perusteella ? Ja jos mekään ei saatu laittaa oman vauvan (=ihmislapsi) nimeks kusiruikka tai paskalaari, niin ei myöskään poikapennun nimeks tuollaista törkyä ? ?

 5. Anne B. says: Vastaa

  Voi eiiiii! <3 Ihanan söpöjä. Ja ne kaksi viimeistä kuvaa – suloisuus kertaa 100!

 6. eekku says: Vastaa

  Söpöjä

 7. Kuorotipu says: Vastaa

  Mulla oli joskus sata vuotta sitten kissanpentuja ja yhden kutsumanimi oli paskanaama. Pentuja katsomaan tulleen perheen muksuille siistin sen Törkyturvaksi. Poika sai sitten uudessa kodissa nimekseen Sulo <3

 8. APUA, miten suloisia! 😀 Mullahan on kissakuume 24/7, mutta jotenkin olen vielä onnistunut olemaan niin, etten ole muutamaan vuoteen raahannut kotiin yhtään. Ehkä pelottaa, että homma lähtee lapasesta, eikä se yksi-kaksi riitä… 😀

 9. Arja says: Vastaa

  Miten olisi Voldemort (pojalle) ja Arwen (tytölle) he ovat aivan ihanat pienoiset ?

 10. Julia says: Vastaa

  Apuaaaaaa!!! Nää kuvat ei tee hyvää mun kissakuumeelle. 🙁

 11. Jenni says: Vastaa

  IHANIA! Keväällä jouduin viemään vakavasti sairaan kissani lopetettavaksi, kun mitään ei ollut enää tehtävissä ja se otti kyllä koville. Ikävä on vieläkin ja koti ei tunnu kodilta ilman kissaa. Elokuun lopussa meille tuleekin siperiankissan pentu ja en malta odottaa! Ihana olisi ottaa kaksikin kissaa samasta pentueesta, mutta rotukissat ei ole mitään ilmaisia. Eikä kyllä kissojen elättäminenkään. Oon silti vielä vähän kahden vaiheilla… Ääh 😀

 12. Sonja R says: Vastaa

  ???!! Vanilja ja Pippuri sopis hyvin yhteen. Kissat on I-H-A-N-I-A!

 13. Nimetön says: Vastaa

  Oooo, meidän 4 kk ikäinen ragdollinpentu (Myy) näyttää tosi paljon samalta. Vain valkoiset sukat jaloissa. Turkkikin on tosi saman näköinen, kun ei ole sellainen pörröragdoll, mitä muut pennut pentueesta olivat.

  Hirveitä nimiä pojalle, vaikka toisaalta sellaisia paskiksiahan nuo välillä ovat 😀 Rakkaita sellaisia!

 14. LauraKatarooma says: Vastaa

  Niin söpöjä! <3

Vastaa