Cattitudea ja ruusukultaa

Onkin jo korkea aika täällä esitellä Invisibobblen ja Batisten uutuuksia, jotka eivät nyt varsinaisesti mitään uutuuksia enää edes ole, mutta tällaisia superkivoja limited edition -juttuja kuiteskin. Ja kesään sopivia myös, koska kovin pirtsakoita ovat.

Invisibobblen Circus Collection ilahdutti minua suuresti (vaikka sirkus itsessään noin niinkun muuten ei). Kokoelmaan kuuluu useampikin elikko, lenksut eri väreissä:

You’re pawesome! -pandat on mulla POWER-versiona, jossa lenksut ovat hieman isompia kuin ORIGINAL. Näistä tosi yllättäen tää Cattitude on mun lemppari! Siitä on myös NANO-versio, eli söpöjä minilenksuja, jotka ovat tosi käteviä esim. lettikampauksissa.

Circus Collectionia myy mm. Beauty Pop Up. Näiden kuvissa näkyvien lisäksi on vielä norsu-NANO, eli pieniä sinisiä lenksuja ja muita POWER-versioita myös.

Mua pyydettiin tekemään jotain hiustutoriaalia näistä, mutta sellaista vastaan ei kyllä parit ilmaiset hiuslenksut riitä, haha! Mä nimittäin EN laita hiuksiani ikinä mitenkään, en osaa tehdä yhtään mitään kampauksia: kädet väsyy, hiki valuu, hermot menee. Invisibobbleja käytän ihan päivittäin, mutta heitän niiden avulla hiukset ihan vaan sotkunutturalle tai ponnarille tai joskus tosiaan näillä miniversioilla letin kiinni. Myös märkiin hiuksiin Invisibobblet ovat mainioita, hiukset eivät kärsi.

En ole muuten kovin montaa Invisibobblea näiden käyttövuosien aikana onnistunut rikkomaan ja mulla ne myös palautuvat käytön jälkeen entiselleen (en siis ole vielä kokeillut kiehuvaa vettä), eli ovat omassa käytössä hyvin pitkälti ikuisia PAITSI että hukkaan niitä joka paikkaan tai sitten kissat pöllii ja näitä löytyy lopulta pölyisinä sohvan tai sängyn alta.

Batisteista tuo ”rose gold” on tän vuoden limited edition, kuvissa näkyvä ”bare” on viime vuodelta, mutta mulle sekin oli uusi. Batiste on kuivashampoiden ykkönen, enkä jaksa enää edes uskoa sitä ihmettä tapahtuvaksi, että löytäisin koskaan parempaa kuivista. Mulle ei oikeestaan tuoksulla oo väliä, kaikki Batistet on hyviä ja tykkään myös näiden molempien uusien tuoksusta. Ulkomailta roudaan aina mukanani erikoisempiakin Batisteja ja ovathan ne piru vie ulkomailla aina edullisempiakin. Eli tuun varmaan taas kesän reissuiltani matkalaukku täynnä Batistea… Batistea myy netissä esim. lempparini Eleven, täältä löytyy Batiste-valikoima, tuo ruusukultakin löytyy kivan edullisesti.

No eikö nää oo tosi ihania?!

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Tuotteet saatu blogiin.

9 Comment

 1. LauraL says: Vastaa

  Noi panda-lenksut olis kivat ja noita nanoja olis kiva kokeilla myös, ei sillä, en ole noita powereitakaan testannu. Mulla kun noi tahtoo (merkistä riippumatta) venähtää aika nopeesti.

  1. Kissis says: Vastaa

   Miten te onnistutte venyttämään!?! 😀 Mä en näitä onnistu mitenkään! Ootko kokeillu sitä kiehuva vesi-kikkaa?

 2. Vandaalia says: Vastaa

  No on söpöjä! 😀 Multa löytyy kans tuo Rose gold, aika jees 🙂 Bobblet mullaki venähtää, pitäis varmaan kokeilla niitä powereita ostaa joskus pkt 🙂 Oon kuumalla vedellä joskus saanu vanhempia pienemmiksi, mut oon myös huomannu, että hiuslakat yms. tarttuu bobbelejen pintaan, senkin takia niitä välillä huuhtelen 🙂 Nanotkin vois olla letin kiinnitykseen omiaan normien sijaan 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Ootte outoja venähdystenne kans! 😀

 3. RuuRuu says: Vastaa

  Mä en jotenkin tykkää noissa siitä ettei jää sellaseks siistiks ponnarirajaks, vaan on sellanen erillainen, niin pitäydy ihan taviksissa.

  1. Kissis says: Vastaa

   En ymmärrä 😀

 4. mses says: Vastaa

  Mullakin venähtää, jos käytän samaa lenksua liian usein. Eli taikana on, että kierrossa on tarpeeksi monta bobblea, jolloin jokainen saa vuorotellen olla viikonkin pöytälaatikossa tai siellä sohvan alla. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Hmm, joo, mäkin kyllä käytän aika vuorotellen omiani!

 5. oii miten ihania!

Vastaa