Murheenkryynikengät

Nojoo. Aiemmin jo laitoin pientä logokuvaa näistä kengistä blogiini, ostin nämä siis niiden punaisten glitterfarkkujen yhteydessä, myöskin Firetrapin. Kotona sitten huomasin, että toisessa kengässä oli kangas tosta kengän päältä kummasti kohonnut ja sehän ärsytti, koska toinen kenkä oli ihan normaali. Vein kengät takas liikkeeseen (viime viikon la). Siellä myyjä hetken niitä tutkittuaan lupas tilata mulle varastolta uudet kengät, koska liikkeessä oli vaan yhdet kengät per koko. No tänään viimeinkin -tässä pari kertaa jo malttamattomana kyseltyäni ”koska ne oikeen tulee??” -sain viestin, että kengät on noudettavissa ja heti töiden jälkeen kipaisin ne liikkeestä hakemassa. Ei niissä mun alkuperäisissä kuulemma mitään vikaa ollut, käytössä se kangas kuulemma suoristuu. Just joo. No, sain kuitenkin siis uuden parin ja on noissakin vähän samaa vikaa, mutta hillitymmin. Kengät on kuitenkin aika kivat. No, sittenpä taas kotiin päästyäni huomasin oikeessa kengässä ihan minikokoisen liimalta näyttävän tahran, jota en saanut pois rikkomatta koko kengän pintaa, joten siihen se jäi mua häiritsemään. En aio niitä kuitenkaan palauttaa/taas vaihdattaa, sillä sitä tahraa ei nää tasan kukaan muu kuin minä, enkä minäkään kunnolla, paitsi ihan tosi läheltä katsottuna. Ja ekan ulkoilutuskerran jälkeen ne on kuitenkin ihan superpaskaset, toi matsku on vielä sellasta, jota ei puhdista erkkikään…eli toisin sanoen todella järkevä ostos! Hyvä minä!

Mutta PERKELE, mulla tuntuu nykyään olevan joka vaatteen ja kenkien kohdalla sama, löydän niistä aina jotain pientä vikaa, joka alkaa hillittömästi häiritsemään! Tietenkin jos kengät maksaa yli 100 euroa, valitan tottakai ja haluan saada uudet ja paremmat tilalle, kuten tässä tapauksessa. Yleensä yritän kaupassa jo nysvätä kaikki läpi niin tarkkaan, etten sitten kotona vasta huomaa jotain purkaumaa tms. Mut miksi musta tuntuu, et nykyään todella usein saa olla vaihtamassa jotain, koska tuote on vaan ollut viallinen? Vai onko vika sitten vaan pelkästään minussa, eli löydän kaikesta jotain vikaa? 😀

Näissä kengissä on ihan superliukkaat puupohjat, perseellään oon varmaan heti

3 Comment

  1. Miia says: Vastaa

    Mulla ei muistaakseni ole kengissä ikinä ollut mitään muuta vikaan kuin pari kertaa olen vain todennut että eihän näillä voi kävellä. Eräätkin vaaleanpunaiset fiftarikengät minimaalisella, korolla kaupassa ihanat ja jos käveli keskustaan niin molemmat jalat veressä. Myöskin Vivienne Westwood x melissa korkkarit on hyllyssä koska niillä on mahdotonta kävellä, en tiedä miksi.

  2. Ihanat kengät! Tuntuu että nykyään monet tavarat valmistetaan ”kunhan on vähän sinne päin” -asenteella, tai sitten meillä on vain huono tuuri. Ärsyttää olla sitten niitä vaihtamassa/palauttamassa. Pah!

  3. Joo, vaikka ovatkin liian liukkaat käytettäväksi kun lunta ja jäätä tulee…ja matsku on vähän paskaa likaantumisen pelossa. 😀 Mutta muuten ovat kivat. 😀

    Mä alan oikeesti olemaan sitä mieltä, että kaikki tosiaan tehdään ”vähän sinne päin”!

Vastaa