(Yllättäviä) ihastuksia

Mun piti aluksi tehdä näistä kaikista omat postauksensa, mutta ihan kun mulla olis enää niin paljon aikaa tässä elämässä! Siispä lyön suosiolla tähän samaan postaukseen kaikenlaista kiinnostavaa uutta kosmetiikan saralla, johon viime aikoina olen törmännyt. Ja nämä kaikki jollain tavalla yllättivät mut!

Tää Essien uusin (talven) kynsilakkakokoelma! Yleensä näissä kokoelmissa on muutama tosi kiva sävy, mutta tässä tykkään oikeastaan ihan kaikista, ohhoh! No ok, kulta ei mun kynsissä toimi, mutta esim. sinistä kynsilakkaa normaalisti karsastan, mutta tässä tää sininen (”glow with the flow”) on aivan ihana! Jäinen pinkki kimallelakka ”polar-izing” on mun lemppari. Näitä on kyllä vielä myynnissä, vaikka talvikokoelmasta onkin kyse, ainakin Bangerheadilla näin joitakin! (Ja tuota kultaistakaan on kenenkään turha multa itselleen kinuta, mä aion pitää sen! Jos vaikka joskus innostun.)

Essencen uutuudet ilahduttavat mua aina suuresti, kun niitä testiini saan, koska joukossa on AINA todellisia helmiä. Ja tää You better work! -sarja on kyllä sellainen! Salillahan mua ei oo nähty pariin vuoteen, joten kunnon salihikoilutestiä en näille nyt kyllä saanut aikaiseksi. Mutta en esim. hirveän montaa ripsiväriä itselleni kelpuuta, ja ilahduin toki jo tuosta waterproof -leimasta, joka sai mut tätä edes ylipäänsä testaamaan. Eikä mikään huono ollutkaan! Taivutukset voisi pitää vielä vähän paremmin, mutta muuten ihan ookoo. Paras oli kuitenkin tää eye primer, siis apua, tää oikeesti on hyvä!!!! Miten voi olla? Pitää luomivärin paikallaan koko päivän ja illankin. Ja mitä tääkin maksaa, muutaman euron?? Essence on kyllä ihan huippu. Nää kannattaa käydä itselleen ostamassa, ennen kuin katoavat.

Hei Muuuuu-u-mit! Rakastuin Osmiaan jo kauan sitten kynttilöiden kautta, ja nyt bongasin nää söpöt Muumi-tuotteet. Tulivat kyllä myyntiin varmaankin jo viime kesänä? Ostin omenatarha-suihkusaippuan ja muumimetsä -shampoon, hih, nää tuoksuu aivan megahyviltä! Ostin nää ulkonäön ja tuoksun perusteella, en edes luonut mitään toiveita sisällön toimivuuden suhteen, mutta on kyllä molemmat hyviä! Ja on toki aina mukavaa tukea suomalaista yritystä.

The Body Shopilta tulee uutuuksia tiuhaan tahtiin, ja uusin on tämä Cactus Blossom. Mua epäilyttää kaikki, missä mainitaan kukka. En ole kukkaistuoksujen ystävä, ruusua suorastaan kavahdan. Eli joo, tämä sarja pelotti. Tässäkin tuoksu on kukkainen, mutta ihan erilainen! Todella pirteä ja virkistävä, ei lainkaan huono! Oikeastaan jotenkin todella koukuttava. Käykää ihmeessä tuoksuttelemassa!

Olin Nivean uuden MicellAIR -sarjan lanseerauksessa ja etenkin nykyään, kun harvemmin näissä pr-tilaisuuksissa pääsen käymään, ne ovat aina tosi spesiaaleja. No, ja tietenkin sitä omaa aikaa! Tilaisuus olikin ihana, mutta entäs sitten tuotteet? Käytän jatkuvasti waterproof -meikkejä, joten myös niiden puhdistukseen tarvitsen kunnon kaksifaasista kamaa. Pakko myöntää, että epäilin, poistavatko nämä vedenkestävän meikin oikeasti niin hyvin kuin väittävät, mutta kyllä, mun nykyinen super-ripsarikin lähti pois suitsait sukkelaan! Tykkään siis kovasti näistä iholle ja silmille tarkoitetuista putsareista, jotka ovat myös onneksi hajusteettomia. Puhdistusliinoja en yleensä hirveästi käytä, mutta ovat toki hyvä lisä tähän sarjaan.

Hajuvesiä ei ihan hirveästi mun blogissa oo ikinä ollut, koska oon tosi huono tuoksujen kanssa. Suurin osa alkaa hetken päästä ärsyttää tai haista oudolta. Oon myös ehkä jotenkin herkistynyt tuoksujen suhteen, helposti alkaa nenä vuotaa tai yskittää. Tykkään eniten hieman makeista, tyttömäisistä tuoksuista. En kuitenkaan sellaisista ällömakeista, teinituoksuista, hyi! Ted Bakerin Sweet Treats  -tuoksusarja ihastutti ensin ulkonäöllään ja kun luin sarjaan kuuluvan kolmen eri tuoksun kuvaukset, valitsin testiin tän Pollyn, jossa mandariinia, punaisia marjoja ja persikkaa. Ihana, leikkisä, mutta kuitenkin naisellinen tuoksu. Sarjaan kuuluvat myös Mia ja Ella, mutta niitä tuoksuteltuani tää Polly on kyllä ehdottomasti näistä paras. Tästä tuli mun lempparituoksu! Tää ei yskitä ja tuoksuu hyvältä tuntien päästäkin.

Oliko näistä joku teille tuttu? Mihin uuteen ootte viime aikoina ihastuneet, mitä mun kannattaa kokeilla?

Osa tuotteista saatu blogiin. Postaus sisältää mainoslinkin.

4 Comment

 1. Koontipostaus toimii hei loistavasti! Tässä saa lukijakin lyhyellä selauksella kattavan vilkaisun moneen uutuuteen, älä turhaan himmaile. 🙂

  Tuoksutin Cactus Blossomia kaupassa ja ajattelin seuraavalla kaupunkireissulla suorin jaloin kävellä ostamaan itselleni abaut koko linjan. 😀 Siis mä EN ole kukkaistuoksujen ystävä, mutta kuten säkin sanoit, tässä oli jotain tosi herkullista ja koukuttavaa. <3 Siis tästä tekisin itselleni hajuveden!

  Osmia puuttui mun suomalaisen kosmetiikan listauksesta, koppaan tästä! Kiitti!

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, oon kyllä aina saanut kiitosta näistä koontipostauksista ja tykkään tämmösistä itekin! Mut nääkin tuotteet olin useimmat kuvannut silleen, että tulis isompi postaus jokaisesta erikseen, mutta sit päädyinkin tämmöseen ratkaisuun.

 2. Minnis says: Vastaa

  Mistä ostit Osmian tuotteita? Mulla on jäänyt kynttilöiden postaus mieleen, mutta kun näitä ei ole mitenkään helposti saatavilla että pääsisi tuoksuttelemaan.

  1. Kissis says: Vastaa

   Mä oon ostanut aina kaikilta markkinoilta ja nyt on semmonen pop-up Hkin Stockaa vastapäätä, josta ostin noi Muumi-jutut! Siellä oli muutakin Osmiaa kyllä, kynttilöitä ainaskin. Osmialla on kyllä myös verkkokauppa -> osmia.fi !

Vastaa