Bye bye Töölö!

JES, VIIMEINKIN!

”Lauantai on viimeinen vuokrapäivä Töölön kämpässä, jossa tosiaan tullut asuttua hieman yli 8 vuotta. Reiskakin sitten viimeisinä päivinä valloitti korkeimman kaapin, ihan piece of cake kuulemma. Sinne se aina kovasti himoitsi, mutta lopulta laitoimme sen täyteen pahvilaatikoita, ettei se vaan yrittäisi mitään hullua. Ja heti kun ne poistettiin, niin sinnehän se hyppäsi, ihan melkeen sillä sekunnilla, muiden kaappien kautta ja samaa reittiä takas lattialle. Huonekorkeus kun on kolmisen metriä, niin voitte kuvitella, että oltiin vähän huolissamme jos tassu lipeää.”

Löysin äsken tällaisen postauksen, jonka aloitin ennen muuttoa ja päätin nyt kuitenkin julkaista tämän, vaikka noin niinku Reiskan viimeisen valloituksen kunniaksi.

No mutta, ei ole ikävä Töölöön, vaikka asuinalueena se onkin varmasti Helsingin paras, nyt ja aina. Käyn siellä monta kertaa viikossa jumpassa joten olen havainnut, että pääseehän sinne tosi kätevästi takaisin myös fiilistelemään, jos siltä tuntuu. Nyt siellä asuu jo uudet ihmiset ja ikävä vääntö vuokratakuurahoistakin on jo historiaa (vaikka vieläkin vähän vituttaa). Oma asunto on hieno juttu ja kaikki se mitä se on tuonut tullessaan (esim. Arska). Viihdyn Arabianrannassa ihan mainiosti ja on kivaa pikkuhiljaa sisustaa uutta kotia.

Ei mulla muuta. Moi.

10 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Ei kai siellä voi muuta kuin viihtyä, koska se sun kämppä on IHANA 🙂

  1. No toistaseks tää nyt on vaan aika AUTIO, mut ehkä tästä viel joskus tulee kodikkaan ihana. 😛

  2. Nina says: Vastaa

   Kyllä! Uupuu enää se crosstrainer, juoksumatto ja painonnostopenkki 😀

 2. Sama täällä, luulin ennen muuttoa että ikävöisin keskusta-asumista, mutta mitä vielä, tuolla uusilla kulmillahan onkin tullut viihdyttyä hyvin, enkä osaisi enää kuvitella asuvani jossain muualla.

  1. Kiva 🙂

  1. En, vaan NeuLashia, josta nyt menossa toinen putkilo. Viime kuukauden ajan olen kuitenkin huomannut, että se ei enää tehoa niin hyvin kuin aluksi. 🙁 Vaikka sudin sitä edelleen joka toinen tai kolmas ilta, niin ripset alkavat olla jo omissa mitoissa…höh!

   Mutta samaa ainetta nuo, ja onhan tuosta paljon kirjoitettu, että poistuisi markkinoilta myös.

  2. Tosin ton kommentin jälkeen kävin putsaa meikit ja tajusin, että oon käyttäny tosi öljyistä silmämeikinputsaria…saattanu olla syynä tuohon. Se tosin loppu nyt.

 3. Miia says: Vastaa

  Vaihtelu on välistä hyväksi. Huippu toi reiska, niin tuttua meininkiä. 🙂

  1. Heh, jep 😀

Vastaa