Uutta kulmille ja iholle

Saatiin Lumenen Kulmabaarin avajaisista mukaamme oikein kiva goodie bag, ja otin puolet sen sisällöstä käyttööni samantien. Hienot ja näkyvät mutta oman tyyliset kulmat ovat nyt iso juttu ja sellaisten luomiseen saimmekin reilusti apuvälineitä. Kaikki tässä postauksessa näkyvät tuotteet ovat siis saatuja.

Vaikka en muuten jaksaiskaan meikata, niin kulmilleni teen ihan joka aamu jotain. Mulla on omasta takaa tosi tummat kulmat ja niitä sais nyppiä päivittäin. Koloja kuitenkin löytyy, joten ne minä kyllä päivittäin väritän. Eniten tykkään puuterimaisesta kulmaväristä ja tätä Lumenen uutta, kahden sävyn rasiaa katselin jo aiemmin kaupassa. Onnistuin nimittäin rikkomaan aiemmasta, ei-minkään-merkkisestä kulmaväripaletistani sen, mitä jäljellä enää oli. Mua kuitenkin vähän ärsyttää tällaiset kahden tai useamman eri sävyn kulmapaletit, itse kun en tarvitse näistä kuin tuota tummempaa, eli vaalea jää tästä käyttämättä kokonaan. Useimmille, vaaleampikulmaisille tää on kuitenkin tosi näppärä, tästä on helppo sekoittaa itselleen just sopiva sävy.

Kyniä, geeliä ja vahaa kulmille saatiin myös. Lumenen kulmageeli ja kulmavaha olivat mulle jo molemmat ennestään tuttuja ja hyväksi todettuja. Kulmavärin jälkeen mä suin karvat ojennukseen yleensä värillisellä vahalla ja etenkin tämä Lumenen ruskea on just hyvä. Kyniä oon laiskempi käyttämään, mutta tulihan näistä tummempaa jo tuossa testattua. Plussaa korkissa olevasta harjasta!

Kassista löytyi myös ihan loistotuotteet iholle: uusi meikkivoide, Longwear Blur Foundation ja kaksi primeria, toinen häivyttämään ihohuokosia ja toinen tuomaan kuultoa. Näitäkin kaikkia testasin heti ja etenkin tuo mattapinnan tuova primer on ihan huippuhyvä. En levitä kumpaakaan näistä koko kasvoille, vaan mattaprimeria suuriin ihohuokosiin (nenän vierustoille, vähän leualle ja otsalle) ja hohtoprimeria poskipäille, nenän päälle, huulten yläpuolelle.

Meikkivoiteen sävy on mulle just sopiva, mutta valitettavasti nestemäistä meikkivoidetta en voi käyttää kuin kerran-pari viikossa, se vaan tukkii mun ihoa liikaa. Tämä on nestemäiseksi sopivan peittävä, mutta samalla ihanan kevyen tuntuinen. Tykkään todella paljon, joten on sääli, että mineraalipohjat ovat nykyään mun iholle niin paljon parempia.

Longwear Blur Foundation (sävy 3), Matifying & Pore Minimizing Primer, Moisturizing & Illuminating Primer

Nytpähän mulla on sitten kulmatuotteita ja primereita pitkäksi aikaa!

Oliko joku näistä tuotteista kiinnostava? Millaiset kulmat teiltä löytyy?

18 Comment

 1. Kiva postaus, koska oon aikamoinen kulmakarva addikti. Mun kulmat on vaan niin typerät tai sitten en osaa niitä tehdä, koska ne on joka päivä erilaiset :DD Ja nytkun on muotia sellaiset luonnolliset kulmat joita ei piirretä kokonaan niin yritän opetella tekemään sellaiset, mutta vähän köyhin tuloksin.

  Mulle kelpais kyllä noi kaikki, etenkin nuo kulmaviiksijutut ja primerit! ^^

  1. Heh, mä oon kans tosi huono nyppimään kulmiani mitenkään kivan näkösiksi, pitäis ehkä antaa ammattilaisen tehdä sekin joskus ja yrittää ylläpitää tulosta.

 2. Mulla on Lumenen kulmakynä, tuo geeli ja vaha löytyy myös. Kaikista olen tykännyt, plussaa edullisesta hinnasta ja helposta saatavuudesta 😉

  1. Mulla on ollut tota ruskeeta vahaa TOSI usein! 🙂

 3. Salla says: Vastaa

  Lumenen kuultoprimer on ihan parasta ikinä! Onko tuo sama tuote uudessa pakkauksessa vai onko sisältöönkin kajottu? 🙂

  1. Hmm, aloin just miettii että oon mä käyttäny tota aiemminkin. Ja kaippa se sama tuote on? Ihan yhtä hyvä ainakin! 🙂

 4. Mä jokunen sika sitten ostin itselle tuon kulmaväripaletin ja oon tykännyt siitä. Oon tosi onneton tekemään kulmakarvoille mitään niin etten omata mielestä näytä ihan tyhmältä, mutta tuon kanssa kun oon sutinut niin tulos on ollut mun mielestä aika luonnollinen. Vaaleampi sävyjä kyllä mullakin tuosta käyttämättä :/

  1. Joo mun mielestä puuterimaisella saa paljon pehmeemmän ja luonnollisemman lopputuloksen, kynällä tulee usein aika ”kova” 🙁

 5. Itsellä on tosi paksut, tummat ja tuuheat kulmat, enkä siksi yleensä näille muuta tee kuin nypi. Etenkään siksi, koska ”kunnollista” muotoa näille ei saa niiden luonnollisen muodon takia millään (tai siis, kulmani ovat hyvin suorat, eivät lainkaan kaarru nätisti…), niin en näitä enempää tykkää korostaa. Kulmakynä löytyy, mutta tapauksessani jos sitä laittaa vähänkään liikaa, niin kulmat ovat häiritsevän tummat. Sävy nyt muuten olisi ihan ok, merkkiä en muista kun Stockmannilla juhlameikkiopastuksen yhteydessä meikkaajan minulle valitsemat kyseiseen juhlameikkiin tarvittavat tuotteet ostin – tottakai myyjä tietysti laittoi mahdollisimman kallista tuotetta koriin sitten. 😉 (Tosin, äärimmäisen hyviä ja oikean sävyisiä tuotteita sitten sain!)

  Jonkinlaisen kulmageelin voisin ostaa kyllä, kun kulmakarvani ovat vielä rasittavan pitkiä, ja elävät usein aamulla aivan omaa elämäänsä…

  1. Joo, mun pitää kans varoa tota liikaa tummuutta kulmissa! Etenkin nyt kun hiukset on vaaleemmat, niin kulmien ei tarvi olla mustat.

 6. Mä oon kans tällä viikolla menossa tutustumaan Kulmabaariin ja odotan jo niin innolla!! Olen aivan toivoton kulmakarvojen laittaja, joten aion nyt olla tarkkana ja napata mahdollisimman paljon vinkkejä talteen! 😀

  1. Jes, hyvä! 🙂 Mä salaa toivoin, että siel ois nypitty kulmat ihan kunnolla ja jotenkin kivasti, en nimittäin ollut nyppinyt niihin hetkeen ihan tahallisesti, mutta eipä sitten otettukaan kun pari hajakarvaa pois. 🙁 Mutta oli niillä kuitenkin pinsetit siellä! 🙂

 7. Elisa says: Vastaa

  Mä en osaa tehdä kulmia!! >.< Joskus on hyvä kulmakarvapäivä, mutta aika harvoin. Geelillä värittäminen on helpompaa, mutta puuterilla tulee kivempi lopputulos. Emmä vaan osaa 🙁

  1. Haha joo mullakaan ei oo joka päivä hyvä kulmakarvapäivä! 😀

 8. Mulla on semmoset kynällä piiretyt kulmat. Ensimmäiset 2/3 kulmista on ihan ok jopa itsestään, varsinkin jos muistaa värjätä säännöllisesti. Loput 1/3 on sitten taas ihan onnettomat; karvaa kasvaa, mutta ei todellakaan tarpeeksi siellä missä pitäisi. Todellisuudessa mun kulmakarvat haluaisi yhdistyä ohimoilta hiusrajaan, mitä en tietenkään anna niiden tehdä. Kestopigmentointia oon miettinyt monta vuotta, mutta aina tuntuu olevan sille rahalle parempaakin käyttökohdetta..

  1. ”Mitä en tietenkään anna niiden tehdä.” :’D

  2. Antaisitko ite? 😀

  3. No en!! 😀

Vastaa