Arvonta: UD Eyeshadow Primer Potion

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Aiemmin kyselin, että joko teiltä kaikilta löytyy tämä maailman paras luomivärinpohjustaja ja koska sieltä ainakin muutama huikkasi että eipä löydy vielä, niin tässäpä tää nyt olis tyrkyllä yhdelle! Mulla on tällainen ihan uusi itselläni, ja koska tää on äärimmäisen riittoisaa ja koska en päivittäin luomiväriä käytä, niin tämä tuubi kestää mulla pienen ikuisuuden. Siksipä mielelläni lahjoitan tämän toisen kappaleeni pois. Tämä on siis ORIGINAL-versio, eli ei sisällä mitään kimalletta tai muutakaan ”extraa”.

Osallistu siis arvontaan! Kerro alla olevaan kommenttiboksiin, omistatko jotain Urban Decaylta ja jos niin mitä, ja jätä myös toimiva sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään (näkyy vain mulle)! Aikaa osallistua on torstaihin 24.9. klo 12 asti.

P.S. Pidän vielä tämän päivän auki instagram-arvontaa, jossa voi voittaa kaksi lippua I Love Me -messuille! Käypä siis osallistumassa siihenkin: @kissisheini ! (Vaatii kyllä vähän tykkäämistä ja tägäämistä!)

208 Comment

 1. Elina says: Vastaa

  En omista urban decayn tuotteita, mutta voisinpa joskus kokeilla.

  1. Arvonta siis päättyi jo! 🙂

 2. Saara says: Vastaa

  Mulla on naku 2&3 sekä se kasvosuihke. Nakukasvopaletista on poskipunaa jälellä 🙂 sample ja mulla on noista pp:istä ollu ja on kyllä ihan huipputavaraa!

 3. Maija says: Vastaa

  Jee, ehdin vielä arvontaan! En omista mitään kyseiseltä merkiltä. Tota ois kyllä mukava kokeilla, kun liikkuvat luomet on niin pienet, että luomivärit aina leviää ikävästi.

  1. Maija says: Vastaa

   Ups, katsoin että 29.9. 😀 Voi harmi..

Vastaa