Kiitos kaikille

Synttäriarvonta on päättynyt. Random.org arpoi voittajan tälläkin kertaa, ja se on nimimerkki Gitta. Viestiä onkin lähtenyt jo voittajalle. Kiitän arvontaan osallistujia, teitä oli mukava määrä! Pitää piakkoin siis taas pistää arvontaa pystyyn…

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

3 Comment

  1. Onnea voittajalle 🙂

  2. Gitta says: Vastaa

    Apua! Näen nimimerkkini postauksessa ja aloin pitkän epäluuloisen pohdinnan jälkeen miettimään, olisiko arpaonni sittenkin oikeasti osunut minuun ja sähköpostiini tursuava roskapostin määrä hukuttanut alleen myös voittoviestin, vai oliko kyseisiä nimimerkkejä mukana vain useita? Olisi nimittäin enemmän minulle ominaista… 😀

    1. Kyllä, sinä se oot! Jos et löydä viestiäni, niin laita mun gmail-osoitteeseen (kissaamma@gmail.com) osoitetietosi, niin saan palkinnon matkaan! 🙂

Vastaa