Kaksi maailman parasta silmänympärysvoidetta

Postaus sisältää mainoslinkin*

Mun on pitänyt saada tää postaus ulos jo niin kauan, että olen jo ehtinyt käyttää näistä purkeista toisen loppuun ja toisenkin jo yli puolen välin. Mutta eipä se tätä asiaani miksikään muuta, oikeastaan ihan päinvastoin, sillä tulin vinkkaamaan teillekin kahdesta maailman parhaimmasta silmänympärysvoiteesta.

Mun kriteerit parhaaksi silmänympärysvoiteeksi ovat seuraavanlaiset:

-tuoksuton (tai korkeintaan tosi lievä tuoksu)

-ei ärsytä silmiä!

-kosteuttaa todella hyvin

-kuivuu nopeasti, mutta jättää silti ihon kosteutetuksi ja pehmeäksi

-sopii meikin alle

Aloitetaan parhaimmasta! Louis Widmerin violetissa purkissa tuleva silmänympärysvoide, Eye Contour Cream on TÄYDELLINEN. Mulla on tätä menossa nyt jo toinen purkki enkä suostu ikinä vaihtamaan. Paksuhko voide kosteuttaa silmänympärykset, silottaa juonteet ja imeytyy nopeasti. Ei ärsytä silmiä lainkaan. Näitä on kaksi eri versiota, tuoksulla ja ilman, minä valitsen tuoksuttoman. Oon aivan varma, että tän käyttöön otettuani harakanvarpaat ei lisäänny silmänympäryksilläni enää niin huolestuttavalla nopeudella. Tämä ei vaikuta silmänympärysihoon mitenkään ”heleyttävästi”, on siis ihan tavallinen perusvoide, ja siksipä niin hyvä. Käytän aamuin ja illoin, sopii täydellisesti myös meikin alle. Voide on kehitetty erityisesti ehkäisemään silmänympärysalueen ärsytystä ja sisältää mm. A-vitamiinia ja pantenolia.

Oon tosiaan aiemminkin täällä blogissani kirjoittanut, että oon tosi tarkka silmänympärysvoiteestani ja menikin pitkään löytääkseni sen parhaimman ja tässäpä se. Apteekista tätä saa ja suosittelen lämpimästi tutustumaan, etenkin jos silmänympärysiho on herkkä ja kuiva.

Hyvänä kakkosena haluan mainita Ole Henriksenin Banana Bright Eye Crèmen*, jota monikin vaikuttaja yhteen aikaan hehkutti ja pyysin lopulta pr-näytteen tästä. Sen sain ja nythän mua nolottaa, että tän postauksen ulos saaminen on kestänyt näin hävyttömän pitkään. Tuote on siis saatu blogiin ja jo loppuun käytetty. Tykkäsin tästä ihan hirveästi! Tämä on myös sellainen heleyttävä voide, mutta kuitenkin siis ihan normaali ja kosteuttava, eli ei ole mitenkään kimalteleva. Sopii aamuin illoin käytettäväksi ja lupaa parantaa myös meikin kestävyyttä, mutta tästä en oikein osaa sanoa juuta enkä jaata. Tätä myy mm. Kicks ja Bangerhead. En ole tutustunut saman sarjan muihin tuotteisiin, vaikka olen niistäkin kovasti kehuja kuullut.

Molemmat näistä täyttävät vaatimukseni.

Mikä/mitkä on teidän lemppari sy-voiteita?

Vastaa