Vielä vähän lisää

Vika lomapäivä! Seuraava kahden viikon loma onkin jo -ohhoh- ensi kuussa. Heräsin tänään sattuneesta syystä jo aamuseiskalta ja maukkaan aamiaisen jälkeen makoilin tunnin verran parvekkeellani ihanassa, pilvettömässä auringonpaisteessa (ja kyllä, rakennusmetelissä). Ensimmäinen kerta tänä kesänä kun ihan ottamalla otin aurinkoa. Sitten päätin lähteä hakemaan Hakaniemen torilta vielä yhden 5 kiloa mansikkaa pakastimeen ja näin siis teinkin. Nyt ei pakastimeen enempää mansikkaa kyllä mahdu, sillä haluaisin vielä kokeilla käydä itse poimimassa hieman mustikkaa…Vinkkejä pk-seudulla sijaitsevista mustikkametsistä otetaan innolla vastaan!

Näistä mansikoista vielä…olen nyt siis vetänyt niitä päivittäin siitä asti, kun suomalaista mansikkaa tänä kesänä on saanut. Ja kärsin lievästä yliherkkyydestä: suupieli on auki jo toista viikkoa ja nyt ekstrana vatsaan tullut punaista ihottumaa. Argh! Pitää varmaan pitää pientä taukoa…Jos vaikka ensi viikolla?

Tällä kertaa Arska ei muuten juuri mansikoista enää hätkähtänyt, vaan sillä aikaa kun siivosin niitä, molemmat kissaherrat köllöttelivät tyytyväisinä parvekkeella. Ihan näin ystävällisissä merkeissä ei kuitenkaan ihan joka hetki pojilla suju, tästä lisää myöhemmin…

Mitäs te ootte puuhailleet ihanan lämpimänä perjantaina?

8 Comment

 1. Töissä tuli oltua päivä, mutta kohta suunnataan Qstockiin :). Onneksi on aurinkoista ja lämmintä (+21-23C) luvannut myös huomiseksi :).
  Mulla alkais 2 viikon loma ensi viikon jälkeen :).

  Voisit muuten tehdä jonkinlaista postausta, missä kannattaa Hellsingissä käydä (mielellään ihan keskustan alueella), kun olisi parin viikon päästä matka sinne ja suunnataan Päivä Tukholmassa-risteilylle.
  Me kun tullaan jo aamulla Hesaan, niin useampi tunti jää kiertely-aikaa, samoin kun tullaan pois risteilyltä :).
  Esim. mistä mun kannattais ostaa parit farkut?? Huomasin just, että mulla on vain 2 ehjät enää jäljellä…

  1. No jopas heitit pahan. Emmä tiedä missä täällä kannattaa käydä 😀

   Farkut ostan lähes poikkeuksetta jos en netistä niin G-starilta (Kluuvi, Aleksanterinkadulla). Mutta yleensä tosiaan ostan vaatteet pääasiassa netistä…mut tietenkin Aleksanterinkadulta ja Mannerheimintieltä nyt löytää aika kivasti kaikki kaupat. 🙂

   Ensi viikollahan ois Lasipalatsi Design Markets jota itse innolla odotan, mutta kestää tosiaan vaan ke-su 🙁

 2. Miia says: Vastaa

  Nyt tekee muuten mieli mansikoita. 😀 superspöö noi kissat.

  1. Joka päivä tekee mieli mansikoita 🙁

 3. Merja says: Vastaa

  Me ostettiin alkuviikosta mansikoita 5 kiloa ja laitettii ne pakastimeen ja tekis miel ostaa toinenki samanmoinen satsi, mutta ei taida pakastin vetää sen vertaa. Möh.

  Mutta tää päivä on mennyt juhliessa mun synttäreitä 😀 Käytiin miehen kanssa siis kaupungilla ja syömässä intialaista. Nomnom!

  1. Oo, hyvää synttäriä! 🙂

 4. Saakelin mansikkarohnu! Munkin on alkanut älyttömästi mieli ostaa iso loota mansikoita ja perata niitä pakkaseen! Pakko se varmaan on, ku täällä blogissas altistun mansikoille jatkuvasti.

  Haha mikä kuva Reiskasta ja Arskasta, ihan paras!

  1. No mä ostin KOLME lootaa ja enempää en saa tällä hetkellä mahtumaan! 😛

Vastaa