Hiusten kesyttäjä

evo

EVO mane tamer

Oon viime aikoina ollut jotenkin erityisen tyytyväinen hiuksiini. Osansa on varmasti uudella hiustenkuivaajalla, mutta myös nyt käytössä olevilla hiustuotteilla. Olen nimittäin löytänyt parikin omaan päähän toimivaa pesuainetta ja hoitsikkaa. Okei, olen aloittanut työmatkapyöräilyn (tästä lisää myöhemmin!), joten pyöräilykypärän jäljiltä hiukset ovat väkisinkin vähän hikisen littanat, mutta noin muuten olen todennut hiusteni olevan aikas kivat nykyään. Juurikasvuni vaalennetaan ja pituuksia vähän tuunataan noin parin kuukauden välein kampaajalla ja kiitos kampaajan ties minkä plex-hoidon milloinkin, hiukset eivät vaalennuksien jälkeen ole mitään purkkaa. Mutta kyllä vaalean sävyn ja etenkin kuivempien latvojen kunnon ylläpito jotain vaatii ja tuohon kuivuusasiaan olen saanut kovasti apua tästä evon uudesta smooth -sarjasta.

Mulla on sarjaan kuuluvat shampoo, hoitsikka ja hiuksiin jätettävä tehohoito. Lisäksi käytän latvoihin saman merkin love perpetua -kiiltotippoja.

evo smooth

Smoothing shampoo on hyvän tuoksuinen, silottava shampoo, joka paitsi puhdistaa hiukset tosi tehokkaasti, auttaa myös hiusten pörröisyyteen. Vaahtoaa aika kevyesti, mutta kuitenkin riittävästi (en edelleenkään hirveästi fanita shampoita, jotka eivät vaahtoa lainkaan). Hoitoaine pehmentää hiuksia ihanasti ja tykkään todella paljon tuosta pumppupullosta! Mun puolesta kaikki suihkussa käytettävät asiat voisivat olla pumppupulloissa. Olen laiska odottelemaan minuutteja hoitoaineen vaikutusta, onneksi tää hoitsikka toimii kiireessäkin.

evo lockdown

Erityisen ihastunut olen kuitenkin tähän hiuksiin jätettävään lockdown -tehohoitoon! Nolona voin kertoa, että koska en lukenut ensin käyttöohjetta, mä käytin tätä vahingossa pari kertaa suihkussa luullen, että tää korvaa hoitoaineen. Hups. Noh, toimi se niinkin! Mutta tosiaan, tämä on hiuksiin jätettävä tuote, joka levitetään kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen. Kosteuttaa ja pehmentää hiuksia. Pieni määrä riittää, mutta tämä ei tee hiuksista lähmäisiä, eli kuiviin latvoihin tätä voi annostella halutessaan reilumminkin. Uskon tällä olevan iso osuus siihen, että mulla on nykyään kivemman näköiset hiukset. Käytän tätä koko hiusten pituuksiin, mutta keskittyen niihin latvoihin.

Koko smooth-sarja on gluteeniton, sulfaatiton ja parabeeniton!

evo shine drops

Nämä kiiltotipat eivät kuulu tähän smooth-sarjaan, mutta olen tykännyt näitä hieman sivellä pääasiassa hiusten latvoihin. Ja tämäkin siitä ihana tuote, että ei vaaraa hiusten möhmääntymisestä! Usein tällaisissa kiiltotipoissa parikin tippaa on liikaa ja toki tätäkin pieni määrä riittää. Tykkään käyttää pyyhekuiviin hiuksiin, mutta sopivat myös kuiviin extrakiiltoa antamaan.

evo

En tiedä oliko tämä evo teille kuinka tuttu, mutta kyseessä on siis laadukas ja persoonallinen kampaamosarja, jota ei tosiaan muualta voi ostaa, vain kampaamoista. Kaikki evo-tuotepakkaukset ovat 100 % kierrätettäviä ja evo pyrkii käyttämään myös markkinointimateriaaleissaankin kierrätettyä matskua. Aina kun mahdollista, evo käyttää tuotteissaan luonnollisia ainesosia. Kaikki evo-tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia eivätkä sisällä dea, tea ja propyleeniglykolia (nää ei sano mulle hirveesti mitään, mutta ehkä teille!). Ja mikä ihaninta: evo ei testaa eläimillä. Hinnat pyörivät n. 24-30 euron kieppeillä.

Oliko kokemuksia tästä tai muista evon tuotteista? Tuotteitahan evolla riittää muitakin, niin pesuun, hoitamiseen kuin muotoiluunkin. Kiinnostaisko teitä lukea esim. evon muotoilutuotteista?

Tuotteet saatu blogiin.

2 Comment

  1. RuuRuu says: Vastaa

    jotenkin en innostu noista pakkauksista, niin jäis kokeilematta senkin takia

    1. Kissis says: Vastaa

      Musta nää on käteviä! Ja tekstit hauskoja. 🙂

Vastaa