Toukokuun leffat

Toukokuulle sain katsottua jopa neljä leffaa, vau. Mutta nyt oli kyllä koviakin joukossa, ja yksi, joka vois helposti olla tän vuoden paras leffa (vaikka olikin kyllä viime vuoden elokuva, oon vaan hidas).

Guardians of the Galaxy vol 2 – No ei ollut yhtään niin hyvä kuin eka (piti tosin vähän vilkuilla, että tykkäsinkö mä ekasta muka niin paljon kuin mitä muistelin…onneks on tää blogi, etenki sitku dementia iskee ihan toden teolla!), ja no, oikeastaan aika pohjanoteeraus verrattuna ensimmäiseen. Hyvää oli vaan ekat 5 min, sitten iski totaalinen tylsyys jota jatkui aika pitkälti koko pitkän leffan ajan. Buu! Mitä te tästä tykkäsitte? Enks mä vaan tajunnu?

Manchester by the sea – Työkaveri haukkui tän supertylsäksi (tosin jaksoi katsoa vaan vähän yli puolen välin) ja olinkin oikeastaan lykännyt tän katsomista aika pitkään, hyvä kun vielä leffateattereissa pyöri – just siksi, että kuvauksen perusteella vaikutti tosi tylsältä. Mutta hei, Oscar-leffa josta vielä heilahti paras miespääosa, joten olihan tää kuitenkin nähtävä. Ja hyvä että katsoin! Ihan tosi surullinen elokuva. Olin tän koukussa alusta asti ja vaikka pelkäsin pituutta (2 h 20 min), tylsää ei ollut kertaakaan. En oikein voi kertoa tästä enempää paljastamatta juonta, mutta katsokaa tämä. Niin hyvä. Ehkä se tän vuoden paras, ainakin varmasti top kolmoseen pääsee.

Beauty and the Beast 3D – LAPSIHELVETTI! Ennen leffan alkua mun vieressä istuva pikkupoika sai äidiltään hampurilaisaterian ja friikahdin sitä voimakasta ketsupin tuoksua. EI ELOKUVISSA SYÖDÄ HAMPPARIA!? Sali täynnä lapsia muutenkin sai mut jo harkitsemaan pakoa jo ennen leffan alkua, mutta sitkeästi liimasin persaukseni penkkiin (ja vähän pakkohan se oli, kun olin miehenkin raahannut mukana) ja kyllä se ihan kannatti. Itse elokuva ei ollut liian lapsellinen (mitä etukäteen pelkäsin), vaan ihan hyvä. 3D:ta oli taas käytetty ei lainkaan, mikä jaksaa mua ihmetyttää – miksi tehdä 3D-leffaa jos siinä ei ole mitään ideaa? Pakko myöntää, etten muistanut tarinaa lainkaan, ainoastaan sen, että lopun tanssiaisissa Bellellä oli keltainen mekko. Ja olihan se. Hermione on ihana, hih.

Alien – Covenant – Siis mä en tietääkseni oo nähnyt yhtään Alienia aiemmin, tätä pitäis kai olla vähän noloakin myöntää? Siksi mietin, että kannattaako mun tätä nyt oikeasti lähteä ihan rahalla katsomaan. Ja en nyt tiijä. Oli oikeastaan tosi sellainen, mitä ajattelinkin, siis sen perusteella, mitä Alien-leffoista tiesin/olin kuullut. Semmosta limanuljaskaörkkimenoahan se. En tylsistynyt, välillä jopa vähän jänskättikin, mutta oisin voinut helposti elää ilman tätä elokuvakokemustakin.

Jotain sanottavaa näistä?

Kuvat Googlen kuvahaulla.

2 Comment

  1. MRMR says: Vastaa

    Musta GOTG2 oli taas huomattavasti parempi kuin eka leffa! Hassua.

    1. Kissis says: Vastaa

      Nouuuu!

Vastaa